Jajka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Jajka
ale wiecej bialka jest w zoltku niz w bialku :lol:
i nie mowcie ze to nie prawda , mojej nauczycielce z biologi wierze i ufam i w ogole :lol:
i nie mowcie ze to nie prawda , mojej nauczycielce z biologi wierze i ufam i w ogole :lol:

Jajka
[quote="sachma"]ale wiecej bialka jest w zoltku niz w bialku[/quote]
that's right
Przypomniało mi się, jak pewien chłopak z cyklu "fura, skóra, komóra" przekonywał mnie i mojego chłopaka, że żółtka to on nie je, bo jest nim białko zwierzęce :lol: ! To ciekawe jakie białko jest w żółtku
pewnie jakieś straszne
!
that's right

Przypomniało mi się, jak pewien chłopak z cyklu "fura, skóra, komóra" przekonywał mnie i mojego chłopaka, że żółtka to on nie je, bo jest nim białko zwierzęce :lol: ! To ciekawe jakie białko jest w żółtku

Jajka
Kilka słów co do szczurków jedzących skorupki- myślę, że może to brak wapna? Proponuję zawiesić w klatce specjalną kostkę.
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
-
Jajka
jak mozna nie jesc białka 
ja jem tylko białko a zostawiam żóltko =]
moje ogonki jedzę najchetniej płatki kukurydziane i piją mleko =]

ja jem tylko białko a zostawiam żóltko =]
moje ogonki jedzę najchetniej płatki kukurydziane i piją mleko =]
Give up, Rebel !
Jajka
moje lubia jajka na miekko
tak ostatnio zauwazylam ze chetniej jedza zoltko jak jest plynne
wiec moje szczury przejmuja moje upodobania 

Jajka
Zóltko zawiera białko , dość dużo tłuszczu , i mnóstwo witamin i mikroelementów, białko jajak kurzego to praktycznie białko i woda- ale jakie białko ma praktycznie idealny skład jeśli chodzi o aminokwasy.Uwazam,ze jajo jest takim skarbem ,że powinno być jedzone w całości, no moze bez skorupki;).
Jajka
a skorupka to wszak wapno-również zdrowie:)
moim daję całe, razem ze skorupką,lekko nadtłuczone i mam uciechę jak z parteru próbują je zatargać na 3 piętro klatki-b.lubia jajka:)a ile zabawy:))
moim daję całe, razem ze skorupką,lekko nadtłuczone i mam uciechę jak z parteru próbują je zatargać na 3 piętro klatki-b.lubia jajka:)a ile zabawy:))
Jajka
A ja sobie właśnie gotuje jajka, jedno dam moim pannom, ciekawe jak sobie poradzą
Ja wole na twardo i mam nadzieje, że one też 

Moje stadko: Eliza, Korek i Gina
|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

Jajka
małym lepiej na twardo dawać, chyba, że chcesz mieć żółte szczury... :lol: moje kiedyś mi sadzone ukradły i się nim całe ubebrały :roll:
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Jajka
No przecież napisałam, że na twardo :>
|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

Jajka
Ja dałam całe jajko w skorupce :] I tak wszystkiego nie zjadły jeszcze, na razie zostawily. A moja Pysia nie chciała się podzielić z Marry, uciekała z tym jak najdalej tylko mogła... Aż się wkurzyłam i jej zabrałam, i dałam trochę Marry...