kukurydza
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

kukurydza
Potwierdzam, a przy okazji siebie utwierdzam
, że od kukurydzy smrodek jest nieprzeciętny
! Śmierdzą nie tylko kupki, siuśki, ale też sierść... fuuuu! Jak dawałam kilka ziarenek z puszki to nie było tego efektu, ale przy 1/3 kolby świeżej, gotowanej kukurydzy... odlot :drunken: ...

kukurydza
Moje jedzą kukurydzę (surową nawet - szok), ale nie ma jakiegoś większego smrodku - widać to tylko po surowej.
Moje smrodziuszki: Ezri, Odo, Vic
Merry['], Łaciatka['], Pysia['], Mała['], Megi['], Oksanka [']
Merry['], Łaciatka['], Pysia['], Mała['], Megi['], Oksanka [']
kolba kukurydzy
gotowac czy na surowo serwowac? jakby co to wstukalam temat w wyszukiwarke i recze ,ze nic o kukurydzy mi nie wyskoczylo a jedynie o warzywkach :lol:
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
- Mona i Kuba
kukurydza
Nasze wcinają kukurydzę na surowo. Dostają każda po sporym plastrze kolby i tylko im się uszy trzęsą
Gotowanej nie dawaliśmy nigdy, więc nie mamy porównania, ale być może też by im smakowało.
kukurydza
ja tez daje surowa. ze zwyklego lenistwa skoro tak im smakuje, to mi sie nie chce gotowac 
i traktuje ja raczej jako smakolyk, nie dostaja jej za duzo i za czesto.

i traktuje ja raczej jako smakolyk, nie dostaja jej za duzo i za czesto.
-
kukurydza
za duzo kukurydzy wplywa niekorzystnie na zapachy kupek
hi hi...moje ogonki lubia i surowa i gotowana

ukochany fredzio 24.7.2003-11.8.2005
kukurydza
Astra-skad ,masz kukurydze?
Bo jak Toffikowi smakuje to i gumce powinno