Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ty to masz frajdę z tymi szczurkami
Nie pisz mi, że mam ogarnąć aparat bo jak widzę u Ciebie żadnych zdjęć.. A upominałam się!
Czekam wciąż na fotki
Wymiziaj, wyczochraj i wycałuj
Wszyscy czekają, a moje cztery złośnice nie dają się fotografować I co ja mam zrobić? Aparat jest, pełna bateria odpowiedni nastrój - przychodze a tu co ? Śpią! I to jeszcze jak! Ja gadam, wołam, zachęcam, a one nic. Z serka zęby szczerzy Jay bo przecież dame obudziłam, a tak nie wolno! "I co się drzesz kobieto? Zajęcia Ci brak? Cisza poranna my tu ŚPIMY idz gadać gdzie indziej!". Lili otwiera leniwie jedno oko po czym rejestrując że to tylko ja zasypia dalej. Zosia do góry brzuchem w hamaku z tyłu klatki, a Roxy zwinięta w kłębuszek obok niej. Takie mam artystki. Nawet na wybieg nie chciały się ruszyć. O!
No wiesz co.. Pewnie tak słodziutko wyglądały a Ty im nawet jednego zdjęcia nie pstryknęłaś!
No ale doskonale Cię rozumiem - no może troszkę, ponieważ moje dziewuchy jak tylko
usłyszą, że ktoś się zbliża od razu na baczność!
Zdjęcia tak długo oczekiwane!
Miałam im je zrobić gdy będą na wybiegu, ale niestety Marcin nie miał zamiaru ruszyć się ani z domu ani z pokoju więc dziewczynki musiły zostać w klatce, ale za to chętnie pomagały mi przy jej sprzątaniu
Na początek królewna Roxana:
Nie może również zabraknąć zdjęcia z najlepszą kumpelą którą jest Zosia :
Na zdjęciach udało mi się również uwiecznić w końcu szczura "jest i nie ma" już wiecie o kogo chodzi ? Tak! To Lilcia: (ta sprzeczka to z powodu wcięcia sie Roxy w kadr )
A na koniec nasza straszliwa alfa, pieszczotliwie nazywana klusią: Jay
Przedawkowałaś samoopalacz lub marchewkę i wyszło pomarańczowo.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!