Hmmm no nie poradzisz, że każdy szczur swój rozum ma i na nic nasze starania

Moderator: Junior Moderator
Wiemy wiemy, też to przerabialiśmy nie razsaszenka pisze:...Nawet nie wiecie, jakie to uwłaczające, biec za każdym razem do klatki, gdy szczur kierował się w stronę kuwetki...
A co Ty, archeolog?saszenka pisze:Na wykopaliskach nie ma odkurzaczy
no i zauważcie: zimny łokiećbini pisze:booskie zdjęciefajna "kupka" szczęścia, a propos tematu
moje uwielbiają kopać, więc też rozsypują... ale nie sypię im grubej warstwy, a to co wysypią, to wrzucam z powrotembini pisze:Hmmm no nie poradzisz, że każdy szczur swój rozum ma i na nic nasze staraniaja chciałam swoim zrobić mniejszą kuwetę w rogu, bo tak to idzie mi żwirek w tydzień :/ ale coo moje panny stwierdziły, że im się to nie podoba i wysypują nagminnie wszystko naokoło :/ takie to dziady
No dobra, wiem, że wiecie. Chciałam się pożalićBlackRat pisze:Wiemy wiemy, też to przerabialiśmy nie razsaszenka pisze:...Nawet nie wiecie, jakie to uwłaczające, biec za każdym razem do klatki, gdy szczur kierował się w stronę kuwetki...![]()
AnoooBlackRat pisze:A co Ty, archeolog?saszenka pisze:Na wykopaliskach nie ma odkurzaczy
Boś pewnie zeżarłasaszenka pisze:też... ale już bez mięsa...