Paint it Black

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Arau

Re: Paint it Black

Post autor: Arau »

Mój chłop się wyjątkowo zdziwił, kiedy mu uświadomiłam, że nasze chłopy uchodzą za olbrzymów na forum ;) Dla nas to kochane maleństwa, mieszczące się w dłoni niedobre gó***^^
Akwarium już jest!
Odebrałam dzisiaj ze szwagierką i do świąt przechowujemy u niej. Nie obyło się bez przygód.. Wyjeżdżając z Tuwima na Piotrkowską zastajemy na światłach radiowóz blokujący drogę... A tu marsz nacjonalistów z pochodniami >.> Bogowie, litości...
W każdym razie, do świąt poczekamy na reakcję ;)
A chłopcy dostali przedświąteczny prezent, dwa tunele od Eve :) Chociaż ta się zapiera rękoma i nogami, że jej panienki nie miały do tkanin dostępu, to moje chłopy zgłupiały. Pierwszą noc po zawieszeniu, oba stały na straży, niuchając i wylizując z rozkoszą nowy materiał, a gdy któryś próbował do tunelu wejść, to dostawał, po dresiarku, wpie*dol, aż futro szło! Nadal do tunelu ma prawo wejść tylko jeden szczur, chociaż specjalnie dla nich jest większy... Drugi jak się pakuje NATYCHMIAST zostaje ofukany i pobity... Kto pierwszy ten lepszy, w efekcie tunele są puste, pilnowane, przez obu braci, aby żaden się nie odważył pogwałcić świętości :D

Chłopców dopiero godzinkę temu puściłam, przez egzaminy w szkole, szpital z babcią i z ogólnym przedświątecznym chaosem po prostu nie było czasu dzisiaj. I patrzę, A Alek ma z jednej strony całkowicie zerwaną łuskę z ogona! :-\
Nie wiem co się wydarzyło... Nic mu nie jest, bo przy dotyku i przemywaniu wacikiem patrzy na mnie pełen zrezygnowania, bez pisków i awantury (Belzebub zacząłby histerię...), zero krwi, pod spodem różowiutki ogonek, łuska schodzi.. jak z obieranej ryby. Cholera nie wiem, to linienie na zimę O.O? Ogon nie jest wygryziony, czy poraniony, wygląda jakby z jednej strony po tarce przejechał O.o Nie jest możliwe, żeby go brat wygryzł, ani żeby się gdzieś tak zaklinował, aby cały ogon zedrzeć... Dziwne, doprawdy...
Obrazek
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Awatar użytkownika
Szczurniętaaa
Numer GG: 41155055

Post autor: Szczurniętaaa »

Arau pisze:Mój chłop się wyjątkowo zdziwił, kiedy mu uświadomiłam, że nasze chłopy uchodzą za olbrzymów na forum ;) Dla nas to kochane maleństwa, mieszczące się w dłoni niedobre gó***^^
hihihihihih :D ta, maluszki, oczywiiście ;D
ze mną : Buka :* Migotka :* http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38557 < --- nasz temacik :)
Za Tęczowym Mostem [*] :[/color] Rico.
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

Na rączki się mieszczą? ??? To jakie Wy rączki macie? :P ;D
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Awatar użytkownika
Arau

No dobra dwie rączki.
No więc jutro chłopcy oficjalnie kończą rok :) Z tego powodu popadły chyba z lekką depresję, bo je siłą wyganiałam z klatki :P
Obrazek
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
saszenka

Post autor: saszenka »

Taka szczurza osiemnastka :D Prezenty przygotowane? :D
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel

Na tymczasie: cała wataha
Awatar użytkownika
Bandziornooo

Post autor: Bandziornooo »

Pingwiny w takim razie zycza wszystkiego najlepszego ! Przede wszystkim zdrowia, szczęścia i ziarna! Przesyłają również duże poidło czegoś mocniejszego w prezencie :D
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
Awatar użytkownika
BlackRat

Impreza będzie? ;D

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Awatar użytkownika
Arau

Imprezy raczej nie będzie... Problemy osobiste, okres przedświąteczny jest strasznie pechowy... ;/
Ale mam zamiar jutro nakupować im najlepszych smakołyków jakie będą w Kakadu ;) A hus, od ponad miesiąca są na diecie, co im szkodzi ^^ Kolby, czarne proso (o ile zasmakuje), i na obiad kurczaczek, może nawet dostaną po wafelku ;)
Obrazek
[klik!]

Za tęczowym mostem...
saszenka

Toż to przecież same dietetyczne smakołyki :D Moje uwielbiają czarne proso i tak fajnie strzelają jak jedzą, ale ciężko się potem sprząta te łupinki...
Wycałuj urodzinowo :D Jeszcze przed końcem świata :P
saszenka

Awatar użytkownika
BlackRat

Najlepszego diabołom! ;D :-*

Awatar użytkownika
Bratka.a10
Kontakt:

Post autor: Bratka.a10 »

Naaaaaaaaaaaaaaajlepszego, wymiziaj ::)
Obrazek
majulina
Numer GG: 2708907

Post autor: majulina »

Ukochaj ode mnie :) pozdrowionka dla Szczurkiewiczów:D
nasz temat http://www.szczury.org/viewtopic.php?f= ... 3&start=45

Ze mna PUszysława NÓzia Rózia KOko i LOko

Mysia kochana, Loko (Sucharek) mój [*]
saszenka

Buziaki w brzucho :D Choć i tak bardziej cieszyłyby się z extra żarcia a nie jakichś tam durnych czułości :P
saszenka

majulina
Numer GG: 2708907

Post autor: majulina »

Ja czekam na jutro- co będzie w kalendarzu zooplusa jako gratis, może wreszcie bedzie cos dla szczurkow:D
nasz temat http://www.szczury.org/viewtopic.php?f= ... 3&start=45

Ze mna PUszysława NÓzia Rózia KOko i LOko

Mysia kochana, Loko (Sucharek) mój [*]
Awatar użytkownika
Arau

Dziękujemy :)
Proso cieszy się dużą popularnością (musiałam zabrać po "wiecheć" przemieszcza się po pokoju sypiąc ziarnem na prawo i lewo :P :) Do tego kolby owocowe i mieszanka "owoców pól i lasów" też od Herbal Pets, nawet wchodzi (głównie aronia), a na obiadek w ramach testu zakupiłam konserwę dla fretek (drogie to to, ale cóż... w końcu święto!) Dzisiaj rozpieszczam!
Obrazek
[klik!]

Za tęczowym mostem...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”