Skąd go wytrzaśniesz?
 Skąd go wytrzaśniesz?  
 Czekam na milion fotek oczywiście i obszerną notkę

Moderator: Junior Moderator

Skąd go wytrzaśniesz?
 Skąd go wytrzaśniesz?  

Skąd do Ciebie przyjeżdża?
  Skąd do Ciebie przyjeżdża?

Mam nadzieję, że wszystko się uda
 Mam nadzieję, że wszystko się uda   

. Biszkopt bardzo ładnie i pasuje do niego
 . Biszkopt bardzo ładnie i pasuje do niego  .
.

Nie mogę się już doczekać!
 Nie mogę się już doczekać!  Może gdybym nie widziała jego przerażenia i bólu, kiedy weterynarz go dotyka, to nie obwiniałabym siebie za to wszystko. Wiem, że chciałam go ratować i to było jedynie dla jego dobra, ale nadal mam pretensje do siebie, że tyle musiał tam wycierpieć... Wolałabym żeby odszedł w domu, we własnej klatce, a nie w jakimś obcym miejscu, pełen strachu. Przepraszam Bazylku
 Może gdybym nie widziała jego przerażenia i bólu, kiedy weterynarz go dotyka, to nie obwiniałabym siebie za to wszystko. Wiem, że chciałam go ratować i to było jedynie dla jego dobra, ale nadal mam pretensje do siebie, że tyle musiał tam wycierpieć... Wolałabym żeby odszedł w domu, we własnej klatce, a nie w jakimś obcym miejscu, pełen strachu. Przepraszam Bazylku  

Ogólnie jest cuuuuuuwony!!!!  W końcu mam szczura miziaka
  Ogólnie jest cuuuuuuwony!!!!  W końcu mam szczura miziaka   Dziś połączę go z Krakersem, mam nadzieję, że obejdzie się bez komplikacji, bo trzeciej klatki dla niego nie mam
 Dziś połączę go z Krakersem, mam nadzieję, że obejdzie się bez komplikacji, bo trzeciej klatki dla niego nie mam   To tyle, ciągle się poznajemy, a teraz fotki
  To tyle, ciągle się poznajemy, a teraz fotki  

Przytula się do Krakersa, próbował go iskać (co skończyło się darciem japy i ucieczką z łóżka). Niestety, Kret, jest zestresowany całą sytuacją, boi się nowego kolegi i przy każdym zbliżeniu robi stójkę i przymierza się do bicia, na szczęście Oli od razu się wycofuje. Siedzą już 2h w transporterze tzn rudy śpi, a czarny siedzi i błaga żeby go stamtąd zabrać jak najdalej
  Przytula się do Krakersa, próbował go iskać (co skończyło się darciem japy i ucieczką z łóżka). Niestety, Kret, jest zestresowany całą sytuacją, boi się nowego kolegi i przy każdym zbliżeniu robi stójkę i przymierza się do bicia, na szczęście Oli od razu się wycofuje. Siedzą już 2h w transporterze tzn rudy śpi, a czarny siedzi i błaga żeby go stamtąd zabrać jak najdalej   Mam nadzieję, że te łączenie zakończy się sukcesem, bo inaczej będę musiała kombinować skąd wziąć 3 klatkę, bo ten szczur zostaje u mnie na pewno
  Mam nadzieję, że te łączenie zakończy się sukcesem, bo inaczej będę musiała kombinować skąd wziąć 3 klatkę, bo ten szczur zostaje u mnie na pewno  

Zazdroszczę Ci tego miziaka
 Zazdroszczę Ci tego miziaka 

Były między nimi zgrzyty, które wywołał Krakers, ale poza dwoma zadrapaniami u prowokatora, nic się nie stało. Teraz zdarza się im nawet spać razem w sputkniku i iskać nawzajem
 Były między nimi zgrzyty, które wywołał Krakers, ale poza dwoma zadrapaniami u prowokatora, nic się nie stało. Teraz zdarza się im nawet spać razem w sputkniku i iskać nawzajem  Były już wspólne wybiegi, które obyły się bez konfliktów, i wspólne jedzonko kaszki też
 Były już wspólne wybiegi, które obyły się bez konfliktów, i wspólne jedzonko kaszki też   
  Idealnie pasuje do mnie...
  Idealnie pasuje do mnie...   Jest straaaasznie niezgrabny, nie za bardzo potrafi poruszać się na prętach i hamakach.  Łazi po miskach wysypując ich zawartość, zgniata Krakersa kładąc się na niego i sika za dwóch
  Jest straaaasznie niezgrabny, nie za bardzo potrafi poruszać się na prętach i hamakach.  Łazi po miskach wysypując ich zawartość, zgniata Krakersa kładąc się na niego i sika za dwóch  Zauważyłam też, że pachnie zupełnie inaczej niż reszta szczurów. Cały pokój przesiąkł już jego specyficznym smrodkiem. Póki co wszystko jest super, jakoś żyjemy
 Zauważyłam też, że pachnie zupełnie inaczej niż reszta szczurów. Cały pokój przesiąkł już jego specyficznym smrodkiem. Póki co wszystko jest super, jakoś żyjemy 
 Biszkopt nie, Olivier też nie, miał być Flejtuch, ale też jednak nie... Pomocy!
  Biszkopt nie, Olivier też nie, miał być Flejtuch, ale też jednak nie... Pomocy!

?
?