soryMinoo pisze:Musisz mnie tak dobijać? A najlepsze jest że mam tą książke gdzieś chyba. Dość dawno temu ją czytałam, że też zapomniałam że był tam jakiś Vea...
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
To tak, jakby powiedzieć: szczury sie mnożyły, mnożą i będą mnożyć, żadne namawianie do trzymania osobników jednej płci tu nie pomożexMsMartax pisze:Karpie były, są i będą zabijane i raczej żadna akcja w słusznym celu tu nie pomożetaka niestety tradycja...
Może zmienić i to bardzo wiele. Z roku na rok widze coraz mniejsze zainteresowanie karpiami. Coraz więcej osób z mojego grona zaprzestaje kupowania ich.
Przytłaczają mnie te święta
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Ja tez nie lubie. I karpia tez nie lubie. Jakos mnie ta ryba obrzydza....
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- Paul_Julian
- Kontakt:
UprzejmaCegła pisze:No już udało mi się sukienkę wystawićjeszcze tylko torebka i żakiet
Teraz kilka słów dla smutasów dzisiejszych:
Głowy do góry, nie smucić się, uśmiechać się do starych babek (one wyszczerzą wtedy zardzewiałe kły), pooglądać durnowate filmy (np. Borat), spotkać się z porąbanym człowiekiem, posprzątać, wytarmosić ciule, spotkać się z porąbanym człowiekiem, ubrać choinkę, spotkać się z porąbanym człowiekiem, przytulić kartofla, spotkać się z porąbanym człowiekiem, a w ostateczności spojrzeć na to ->TO<- i podrapać się po głowie myśląc o Cegle
p.s: jak nie wystarczy to włazić TU lub TU.
To ja dodam od siebie .... Polskie Lolcaty :
http://kotburger.pl/
Jak sie nie otworzy od razu , to odświezac .
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
A ja chyba sobie ściągnę ustawę o ochronie zwierząt, wyszukam coś co by mogło się odnosic do ryb i pójdę jutro połazić po sklepach. Jak nie będzie przestrzegane a właściciele/sprzedawcy nie zechcą nic z tym zrobić - dzwonię na policję. Można? Czy gdzieś indziej to trzeba zgłosić?idle pisze:W tym roku zostala znowelizowana ustawa o ochronie zwierząt, teraz (!) podlegają jej także karpie. W zwiazku z tym, obowiazuja nowe zasady sprzedaży karpi na swieta, z aktorych nieprzestrzeganie moze grozic nawet kara więzienia. Nie wolno juz karpi sprzedawac zywych w foliowych torbach. Klient powinien miec wiadro na wode za karpiem (ew. moze je kupic na miejscu), lub karp powinien zostac zabity jednym uderzeniem przez obsluge, w odosobnionym miejscu, nie na widoku ogolnym. Do tego, baseny z karpiami obowiazkowo musza byc napowietrzane, nie za male, karpi nie powinno byc zbyt duzo. Poczytalam o tym torche w zwiazku z tym, ze gdy dzis robilismy zakupy w supermarkecie obok naszego domu, moj TZ uswiadomil mnie, ze sa nowe przepisy i ze wlasnie etn sklep je łamie - wkladali zywe ryby do foliowek, nie bylo chyba w ogole mozliwosci poproszenia o zabicie na miejscu. Oczywiscie wiadro tez mozna niby kupic, ale kto by tam placil dodatkowo? Wlasnie zgłosiłam to mailowo do Sanepidu.
Mam dosyć tego bestialstwa.
Dziś miałem iść bo Dzień Ryby jest, z ulotkami itp, ale wstałem z łóżka
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Kieeedy wróci edycjaaa?Sheera pisze: ale wstałem z łóżka o 17
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Ja też szukałam do kogo się zgłosic w takiej sytuacji - i znalazlam, że kontrole warunków sprzedaży ryb przeprowadzaja inspektorzy Sanepidu. Myslalam tez o TOZ, ale nie wiem czy TOZ się akurat takim czymś by zajął. Na policję też pewnie moznaby zadzwonic, ale chyba najlepiej do Sanepidu. Zresztą zobaczymy, czy zareagują na mojego maila.
Misia [04.2009 - 26.10.2010]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
Nareszcie ! Spełniłam swe marzenie ! Mam ! MAM ! Malutkiego szczurka ! Moją małą tabliczkę czekolady ! Nazwałam go Shavo, to samiec
Moja czekoladka, mała ! Szkoda tylko że pluszowa...
hihi ZŁO
hihi ZŁO
Cheedarek [*]
Zmarzluch ze mnie i zeby sie porządnie w koncu wygrzac wlalam sobie do wanny gorącej wody... Za gorącej... Ledwo doszłam potem do łóżka
Dziwne to, bo zwykle nie ma dla mnie wody "za gorącej"
Dziwne to, bo zwykle nie ma dla mnie wody "za gorącej"
a ja bym chciala zeby mnie porzadnie chlop wygrzal w koncu:p!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Mojego akurat nie ma w ten weekend 
A mojego nie ma w ogole w zaden weekend, bo jego imie to NIEISTNIACZ 
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
Ej bez takich prosze xD Bo mi sie sylwester zaczyna marzyćTelimenka pisze:a ja bym chciala zeby mnie porzadnie chlop wygrzal w koncu:p!
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Kurde, właśnie wyczytałam że Brittany Murphy nie żyje... Taka młoda...