Ogonowe ogony: Zosiu ['], Lizak, Rubin

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Akka

Re: Ogonowe ogony: Zosiek, Rubin, Lizak

Post autor: Akka »

Nie wiem czemu tylko on myje sobie siusiaka :P, ale to jest strasznie obrzydliwe
Chłopak dba o higienę :) nie ma co go strofować :P Rubin to niezły podrywacz, oczka puszcza ;)
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Akka pisze:
Nie wiem czemu tylko on myje sobie siusiaka :P, ale to jest strasznie obrzydliwe
Chłopak dba o higienę :) nie ma co go strofować :P Rubin to niezły podrywacz, oczka puszcza ;)
Troche jest subtelniejszy niz Lizak, bo tamten to siusiaka wystawia do fotek ;D
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

Nie do końca jednak wiadomo która metoda podrywu jest skuteczniejsza :P
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
pin3ska

Akka pisze:Nie do końca jednak wiadomo która metoda podrywu jest skuteczniejsza :P
To zalezy co na kogo działa :P

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

dziewczyny, bo ogonową zgorszycie! :D
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

Heh, co za miła rozmowa się tutaj utworzyła :P.

On tą swoją parówkę wystawia też jak bije resztę 'stadka' :P. Ostatnio tak się zdenerwował na Zosia, że po bitwie znowu go był :P.

Jak wrócę do domu. będą inne fotki ;), bo aktualnie jestem w Opolu =].
ogonowa

Tam ma być mył* nie był :P.
ogonowa

Ranyyy :/.

Rubin stał się strasznie agresywny. Gryzie, mocno, krew się leje. Pamiętacie jak któryś ugryzł babcię? To mógł być on. Jak mnie nie było, to ogryzł dziadka, ma ślad. Dzisiaj ugryzł mamę, krew się leje i mnie próbował..

Mam pod meblami przestrzeń, można wejść pod meble przez 2 cm szparę pomiędzy meblem a podłogą, szczury tam wchodzą i prędzej czy później wychodzą... Rubin też. A dzisiaj co? Wszedł i nie chce wyjść. Tak już od około 23.. Wygląda jakby nie mógł, był za duży. Próbowałam na smakołyczki, picie, marcheweczkę.. chciałam go przepłoszyć łopatką.. NIC. Siedzi tam. Jak daję marcheweczkę, to wychyla łeb, i koniec, chowa z powrotem. Próbowałam za ogon, ale drze się wniebogłosy. Dawałam inne szczury, nie chce do nich iść.

Tam jest pełno kurzu, cały czas prycha jak tam siedzi. Nie zostanę przy nim całą noc, padnę.. on w ogóle nie chce wychodzić w mojej obecności. Jak leżę gdzieś dalej, to leży przy szparze, jakby chciał, a nie mógł. I łapie świeże powietrze.. Mama poradziła poczekać do rana, jak nie wyjdzie, to wyłamię dół mebli (jestem ciekawa co na to babcia....).

Oby nic mu się przez noc nie stało :/. I żeby mnie nie ugryzł, ani ja go nie zgniotła.
Awatar użytkownika
pin3ska

Ogonowa, wątpie zeby siedział tam z przymusu... :P Szczury potrafią sie baaaaardzoooo spłaszczyc ::) Dziwne ze taki wredny sie zrobił. Jego braciszki u mnie to spokojne chłopaki.

Babli

Post autor: Babli »

Łuu.....Obrazek arrr.... Rubin! Ty klucho ruda! Jak możesz?

Ogonie, pin dobrze prawi...No mam nadzieję, że to przejściowe tylko.
ogonowa

Zapomniałam napisać: szpara żeby wejść pod meble jest 2 cm, a przestrzeń pomiędzy meblem a podłogą, tam dalej to jakieś 10 cm :P. Bo meble stoją jakby na nóżkach, i z przodu jest przybita decha, 2 cm od ziemi.

Wyszedł przed 2 w nocy :P. Siedziałam, pozostawiałam marchewki. W końcu zaczął coś wychodzić do tych marchewek. Wystawia łeb, rozgląda się... i z powrotem. I tak z 40 minut. Potem zaczął wychodzić już bardziej, ale i tak za mało żeby go złapać.

Jakoś wpół do 2 przyszedł dziadek i mówi żeby go kijem wypchnąć (:P), ale on przeskakiwał przez tego patyka, to na nic.

Za ogon się nie dało, bo się darł. To w końcu wyszedł, my z dziadkiem zamarliśmy wpół słowa i tak tylko:
-nie, czekaj, jeszcze nie!
-czekaj, czekaj.
- teraz!

i się na niego rzuciłam, prawie mi uciekł, menda :P.

Jak się uda to zrobię zdjęcie ugryzienia dziadka ;). Ugryzł go tak samo jak babcię, przez kratkę. A przyłożyli tylko palce (przedramię w przypadku dziadka) do krat, nawet nie wtykali.

Zdjęcia wkrótce.
merch

Post autor: merch »

ogon przybij tam jaks listewke w koncy ktorys sie zaklinuje :(
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
ogonowa

merch, dziadek obiecał kupić listewki i mi wszystko ładnie pozapychać ;).

A teraz mała fotorelacja.

Tak wygląda bicie się chłopców (widać popychanie zadkiem ;)):
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ogonowa

Łaa :D. Siedzę sobie i jej kolację. Lizak wyczaił, że mam wędlinę i serek, to od razu się przyczepił. Potem przyszedł Zosiu, a teraz to nawet Książę Czerwonooki przyszedł :P.

Teraz nazywamy go księciunio, z racji jego wielkiego focha :P. Taki obrażony, że nawet do mnie przychodzić nie chciał :P. Ale przekonuję go na żarełko i całkiem się udaje ;).

A ja ćwiczę z Lizakiem odkładanie szczura :P. Co chwilę wchodzi na biurko - jest tylko: skok, łapanie, odkładanie, skok, łapanie, odkładanie. I tak od jakichś 15 minut :P.
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

o, tu jeszcze chyba nie byłam :)
piękne kawalery :D
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”