Trzymam kciuki.
Kluska i spółka :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Kluska i spółka :)
Bidaki...
Szczurze zdrówko jest kruchutkie...
Trzymam kciuki.
Trzymam kciuki.
Klusiu .. kurcze, ZAWSZE trzeba mieć nadzieję, i nawet jeśli dla nas będzie to tylko dwa tygodnie to dla nich to wszystko co mają. Nasza walka o każdy dzień to ich szczęście i cały majątek. Ukochaj chorusianych - ja trzymam mocno kciuki !
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Mam nadzieję, że da radę, jest naprawdę silnym szczurem. Gdyby nie ten ropień, wszystko by było w porządku, ale musiało się paskudztwo uczepić Stuarta biednego
Dziękuję za wsparcie, oby te leki chociaż trochę mu pomogły wytrwać do wtorku...
Dziękuję za wsparcie, oby te leki chociaż trochę mu pomogły wytrwać do wtorku...
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
strach tu do Ciebie wchodzić, ciągle złe wieści 
trzeba zrobić jakieś "uga buga" zeby odgonić złe duchy, co Ty na to? moje dziewuchy pozdrawiają!
trzeba zrobić jakieś "uga buga" zeby odgonić złe duchy, co Ty na to? moje dziewuchy pozdrawiają!
Tak to jest ze staruszkami, ale nadal walczymy. Stuey dzisiaj bardzo cierpi, łapki mu się trzęsą z bólu, cały czas leży
Zgodzę się na wszystkie czary!
Zgodzę się na wszystkie czary!
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Dzisiaj niestety miarka się przebrała... Robin rzucił mi się na twarz...
nie mogą już dłużej u nas zostać, jestem cała zadrapana, pogryziona, nie wiem co się z nimi dzieje... dzisiaj wystawiam im ogłoszenie na forach, za trzy tygodnie wyjeżdżam i do tego czasu muszą znaleźć dom, nie mogę ich zostawić rodzinie przy takim zachowaniu.
Ostatnimi czasy wszystko jest przeciwko mnie...
Ostatnimi czasy wszystko jest przeciwko mnie...
Ech, chłopakom pewnie dobrze by zrobiło jajcięcie.
Klusko, a jak tam Stuart, trzyma się? Taki kochany, dzielny ogoniasty z niego.
Białuchowi pomagają antybiotyki?
Ucałuj chłopaków od Majaków.
Klusko, a jak tam Stuart, trzyma się? Taki kochany, dzielny ogoniasty z niego.
Białuchowi pomagają antybiotyki?
Ucałuj chłopaków od Majaków.
Zbieram pieniądze cały czas, może uda się ich ciachnąć i zostaną u nas. A może się znajdzie domek lepszy od mojego, nie wiem
Stuart śpi cały czas, spory ropień mu się zrobił na pyszczku, troszkę je, ale pić nie chce
Biały dostał kolejny lek, żeby znowu nabrał masy, ale czy antybiotyk pomógł - ciężko powiedzieć, nie siusia już tak, nie wypija całego poidełka w jeden dzień, jest tylko (i AŻ) strasznie chudy.
Ucałuję szczurze pychole
Nie mogę się doczekać łącznie Kołtuna i Fada, oby się udało, nie odpuszczę im. Moim cichym marzeniem jest, żeby uzbierać na kastrację tych dwóch świniaków futerkowych i mieć w Toddy Roll'u duże stadko zgodnych szczurków.
Stuart śpi cały czas, spory ropień mu się zrobił na pyszczku, troszkę je, ale pić nie chce
Biały dostał kolejny lek, żeby znowu nabrał masy, ale czy antybiotyk pomógł - ciężko powiedzieć, nie siusia już tak, nie wypija całego poidełka w jeden dzień, jest tylko (i AŻ) strasznie chudy.
Ucałuję szczurze pychole
Nie mogę się doczekać łącznie Kołtuna i Fada, oby się udało, nie odpuszczę im. Moim cichym marzeniem jest, żeby uzbierać na kastrację tych dwóch świniaków futerkowych i mieć w Toddy Roll'u duże stadko zgodnych szczurków.
Trzymajcie dzisiaj kciuki za Stuarta, o 17.15 mamy zabieg. Zastanawiam się co doktor zrobi z tym ropniem, w niedzielę Stuey zdążył sobie rozdrapać i cały czas ropa wycieka
Dzwoniłam do Zwierzyńca, ale powiedzieli, że mam to obserwować i przyjść w umówiony dzień. A Stuart? Ma 2,5 roku, a skacze, biega i się cieszy, że sam sobie poradził z ropniem
Pamiętacie jeszcze tę panienkę? Jechaliśmy po nią na początku tego roku, miała wielkie odciski na stópkach, w tym samym dniu znalazła jeszcze dom u Starszej Pani.
Ma na imię Silka, ma 3 (!) lata i tydzień temu miała usuwanego gruczolaka. Łapki zagoiły się w pełni, nie potrzebowała żadnego zabiegu, miała codziennie przemywane łapki Rivanolem, cały czas ma ligninę w klatce, chodzi tylko po miękkim, ma nawet specjalny pokój dla siebie
Ma najwspanialszy domek, jaki mogłam sobie dla niej wymarzyć, mam nadzieję, że Starsza Pani nie będzie miała nic przeciwko jak wstawię kilka zdjęć jej autorstwa, muszę się pochwalić piękną szczurzynką
Tak wyglądają jej łapki (kiedyś odciski zakrywały całe łapki)

Silka

Trochę DTciaków już miałam u siebie pod dachem, każdy był i jest wyjątkowy, Silka to wspaniała szczurzynka, przeszła trochę w swoim życiu, nieleczone łapki, za mała klatka. Łagodny, mały baranek; nie chciałam jej oddawać, a teraz ma tak wspaniały domek
Gdy dostaję zdjęcia moich Dtciaków i widzę, jak bardzo są szczęśliwe w swoich nowych domkach,wiem, że warto pomagać.
Pamiętacie jeszcze tę panienkę? Jechaliśmy po nią na początku tego roku, miała wielkie odciski na stópkach, w tym samym dniu znalazła jeszcze dom u Starszej Pani.
Ma na imię Silka, ma 3 (!) lata i tydzień temu miała usuwanego gruczolaka. Łapki zagoiły się w pełni, nie potrzebowała żadnego zabiegu, miała codziennie przemywane łapki Rivanolem, cały czas ma ligninę w klatce, chodzi tylko po miękkim, ma nawet specjalny pokój dla siebie
Tak wyglądają jej łapki (kiedyś odciski zakrywały całe łapki)

Silka

Trochę DTciaków już miałam u siebie pod dachem, każdy był i jest wyjątkowy, Silka to wspaniała szczurzynka, przeszła trochę w swoim życiu, nieleczone łapki, za mała klatka. Łagodny, mały baranek; nie chciałam jej oddawać, a teraz ma tak wspaniały domek
Kciuki za Stuarta!
Silka jest cudna, fajnie, że ma taki dobry domek.
Przesyłam mizianko dla Kluskowego Stadka!
Silka jest cudna, fajnie, że ma taki dobry domek.
Przesyłam mizianko dla Kluskowego Stadka!
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Dziękuję emi240
Stuart już po zabiegu, ma wyczyszczony ropień i wszytą gąbeczkę, która w piątek będzie ściągana, rana znowu oczyszczana i tak w kółko aż się całkiem wygoi, choć z ropniami różnie to bywa.
Stuart już po zabiegu, ma wyczyszczony ropień i wszytą gąbeczkę, która w piątek będzie ściągana, rana znowu oczyszczana i tak w kółko aż się całkiem wygoi, choć z ropniami różnie to bywa.
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Ech te ropnie to paskudztwo straszne...Chociaż tyle dobrze,że ten na wierzchu jest,a nie wewnątrz ciałka,ukryty...
Dużo zdrówka dla dzielnego pacjenta!
A jak tam mój ulubieniec - łysy głupolek?
Dużo zdrówka dla dzielnego pacjenta!
A jak tam mój ulubieniec - łysy głupolek?
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Twój ulubieniec uporał się z nitkami i je sobie sam zdjął
Poczekam jeszcze tydzień i zacznę łączyć go z Fadem, będą siedzieli od rana do wieczora: raz w wannie, raz w transporterku, czy chcą czy nie!
Stuart jest baaardzo dzielny, ma fajnie zgolony pyszczek
Postaram się mu zrobić zdjęcie, choć to trudne, cały dzień siedzi zakopany w hamako-norce 
Poczekam jeszcze tydzień i zacznę łączyć go z Fadem, będą siedzieli od rana do wieczora: raz w wannie, raz w transporterku, czy chcą czy nie!
Stuart jest baaardzo dzielny, ma fajnie zgolony pyszczek
Trzymałam kciuki !
I trzymam za łączenie, ale myślę ze po wychowaniu przez Niedźwiedzią Łapę Sprawiedliwości to będzie już pokorny jak baranek a jak nie to powiedz że tam wróci na douczanie
a ropnie to niech spadają !
I trzymam za łączenie, ale myślę ze po wychowaniu przez Niedźwiedzią Łapę Sprawiedliwości to będzie już pokorny jak baranek a jak nie to powiedz że tam wróci na douczanie
a ropnie to niech spadają !
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Dziękuję Eve
Tak, jak pisałam, MUSZĄ się dogadać, nie ma zmiłuj się, choć mój TŻ stwierdził, że przez te moje radykalne łączenie zawału dostaną
Tak, jak pisałam, MUSZĄ się dogadać, nie ma zmiłuj się, choć mój TŻ stwierdził, że przez te moje radykalne łączenie zawału dostaną
.