Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Smutnik :(
A ja też nie lubię tego forum jak Nietoper i jeszcze w dodatku dopiero teraz zaczyna mi się głupia sesja.. Jak wszyscy się już wakacjują

Manila & Filomena & Tula & Tasmania
nie wszyscy, mi został jeszcze jeden egzamin którego tez pewnie nie zdam bo co roku jakies 3/4 go nie zdaje
więc będę miała we wrzesniu do zaliczenia dwa egzaminy, jedne warsztaty i seminarium
oł jea.
więc będę miała we wrzesniu do zaliczenia dwa egzaminy, jedne warsztaty i seminarium
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
jeden egzamin? zazdroszcze
mi zostala obrona na wrzesien bo sie nie wyrobilam z terminami, to dopiero przypał
w dodatku dzisiaj wieczrem, spotkalam na osiedlu tchorzofredke - musiala uciec komuś, biegala bardzo szybko miedzy samochodami, probowalam ją zlapac ale mi sie nie udalo, uciekla w krzaki i zaszyla sie tam
Bardzo mi przykro jak pomysle sobie ze teraz siedzi gdzies wystraszona skazana na smierc glodowa, to dopiero nie fair ze tyle zwierzat cierpi przez glupote ludzi
jak mozna zgubic fredke?
ze mną: Fifka, Stokrotka, Jagoda, Szarusia
za TM: Dżuma, Trufla, Krówka, Kleo, Cyrylka

Mi została obrona na wrzesień, bo promotorka olała moją pracę i za późno zaczęła ją czytaćaltaj89 pisze: mi zostala obrona na wrzesien bo sie nie wyrobilam z terminami, to dopiero przypał![]()
Smutno mi, bo szczurasy po podróży od razu do weta idą... ech, pasożyty
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
altaj89, może ktoś tę fretkę wyrzucił po prostu
ludzie kupują bo takie słitaśne a potem się okazuje że to śmierdzi, gryzie i demoluje dom. kiedys jak byłam w lecznicy to ktos podrzucił fretkę pod drzwi 
ze mną: leszek, kendrick
ja mam jeszcze jeden egz 29.06 a potem masakrę 14.07 czyli mój egzamin licencjacki. nadal się nie zaczęłam uczyć jeszcze i marnie to w ogóle widzęatomówka pisze:A ja też nie lubię tego forum jak Nietoper i jeszcze w dodatku dopiero teraz zaczyna mi się głupia sesja.. Jak wszyscy się już wakacjują![]()
![]()
![]()
![]()
Bronię się we wrześniu bo nie napisałam pracy, to dopiero przypałvalhalla pisze:Mi została obrona na wrzesień, bo promotorka olała moją pracę i za późno zaczęła ją czytaćaltaj89 pisze: mi zostala obrona na wrzesien bo sie nie wyrobilam z terminami, to dopiero przypał![]()
To też niezły przypał
Ja mam prace w połowie, a promotor 1 lipca wyjezdza na 2 miesiace, narazie nie odpisuje na moje maile, do tego dyplom zrobiony w 1/4 (praca z grafiki która sie robi na wydziale), a ja za tydzien musze sie wyprowadzac z miasta w ktorym studiuje. Nie wiem jak to wszytsko będzie ale to dopiero przypał po bandzie :O narazie powtarzam sobie mantre "tylko spokój może mnie uratować", lecz i to powoli przestaje działaćaneczkaa pisze:Bronię się we wrześniu bo nie napisałam pracy, to dopiero przypałvalhalla pisze:Mi została obrona na wrzesień, bo promotorka olała moją pracę i za późno zaczęła ją czytaćaltaj89 pisze: mi zostala obrona na wrzesien bo sie nie wyrobilam z terminami, to dopiero przypał![]()
To też niezły przypał
ze mną: Fifka, Stokrotka, Jagoda, Szarusia

Dlaczego najbardziej ranią ci, których najbardziej się kocha i zrobiłoby się dla nich wszystko...?
Wybuduje sobie mur i będę go pielęgnować, nigdy więcej żadnych "przyjaciół"...
Wybuduje sobie mur i będę go pielęgnować, nigdy więcej żadnych "przyjaciół"...
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Jessica...
Okropnie mi przykro z powodu Cekina...
Ech... dla nich to całe życie, dla nas zaledwie kawałek naszego. Dla nich to początek i koniec, a my musimy dalej żyć... bez nich.
Ale gdyby ich nigdy nie było, gdyby nie istnieli? Czy nie lepiej mieć tych małych przyjaciół choć na chwilę i później cierpieć, niż nigdy ich nie poznać?
Ech... dla nich to całe życie, dla nas zaledwie kawałek naszego. Dla nich to początek i koniec, a my musimy dalej żyć... bez nich.
Ale gdyby ich nigdy nie było, gdyby nie istnieli? Czy nie lepiej mieć tych małych przyjaciół choć na chwilę i później cierpieć, niż nigdy ich nie poznać?
K... jestem tak wściekła na instruktorkę jazdy konnej, że muszę zmienić miejsce jazdy, bo już normalnie się tam nic nie nauczę w takich warunkach
I jest mi przykro bo osobiste antypatie naprawdę nie powinny decydować o ocenie umiejętności.
I jeszcze śnił mi się dawny przyjaciel, z którym nie odzywamy się do siebie od roku
Dobija mnie to wszystko. Jakąś szczuroterapię muszę sobie zafundować...
I jeszcze śnił mi się dawny przyjaciel, z którym nie odzywamy się do siebie od roku
Dobija mnie to wszystko. Jakąś szczuroterapię muszę sobie zafundować...
- zuzka-buzka
W piątek idę uśpić moją myszkę .
I już nie będzie myszek w moim życiu... Mysia ma ogromnego guza na pupce, tylko się męczy, ma już rok i 4 miesiące, wolę ją uśpić zanim rak zaatakuje jej narządy wewnętrzne
I to będzie koniec... Zostanie mi ostatnia myszka, Kredka, która trafi do mojej przyjaciółki, zeby nie byla samotna.. bede ją odwiedzać codziennie... 
Biedna Mysia
To kolejna myszka... niedawno odeszła moja Krówka 
Biedna Mysia

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
ojej, przykro mi:( a nie chciałabyś myszka syjamskiego z klatką? on może być samotny, a transport z wawy się znajdzie.
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Nie bardzo wiem gdzie to napisać, ale "Smutnik" wydaje mi sie najodpowiedniejszym miejscem.
Byłam wczoraj w sklepie zoologicznym po karme, i jak zawsze nie mogłam sie powstrzymac żeby nie zerknąć na zwierzeta.
Były nowe szczurki, malutkie, dumbo i zwykłe, śliczne. Jeden podszedł do szyby i oparł o nią łapki, przygladał mi się.
Wiem dlaczego nie kupujemy zwierzat w zooologach. Nie wiem tylko skąd bierzecie siłe żeby tego nie robić?
Wiem że na miejsce jednego "kupnego" przyjdą dwa następne, ale przecierz życie tego wykupionego też jest ważne.
Nie chodzi mi o to żeby namówić Was do zmiany zdania i kupowania szczurków. Zgadzam sie z kazdym argumentem za NieKupowaniem jaki tu przeczytałam. "Rozumowo" sie zgadam. Bo "sercowo" to nie potrafie
Byłam wczoraj w sklepie zoologicznym po karme, i jak zawsze nie mogłam sie powstrzymac żeby nie zerknąć na zwierzeta.
Były nowe szczurki, malutkie, dumbo i zwykłe, śliczne. Jeden podszedł do szyby i oparł o nią łapki, przygladał mi się.
Wiem dlaczego nie kupujemy zwierzat w zooologach. Nie wiem tylko skąd bierzecie siłe żeby tego nie robić?
Wiem że na miejsce jednego "kupnego" przyjdą dwa następne, ale przecierz życie tego wykupionego też jest ważne.
Nie chodzi mi o to żeby namówić Was do zmiany zdania i kupowania szczurków. Zgadzam sie z kazdym argumentem za NieKupowaniem jaki tu przeczytałam. "Rozumowo" sie zgadam. Bo "sercowo" to nie potrafie
Dziewczyny:
Chłopaki:
Za TM: Fred Bimber Konan Zgredek Biała Ruda Haśka Czarna Didi Hak Smok Blanka Fufa Grzmot Lukrecja Wróżka Wilk Duch Delicja
"Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in Heaven”
Chłopaki:
Za TM: Fred Bimber Konan Zgredek Biała Ruda Haśka Czarna Didi Hak Smok Blanka Fufa Grzmot Lukrecja Wróżka Wilk Duch Delicja
"Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in Heaven”