Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Moja Szajka - Tupot Małych Stóp

Post autor: Nina »

No więc prosze państwa, przedstawiamy się. Czarnula to Paciorek, a siwuska to Łatka.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

Nina.. teraz to ja..no ja.. Ależ ona piękna cudna i w ogóle mniamci Paciorka moja ulubienica :D Latkowe oczka są z innej planety ::)
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

czyzby selfik?! ::) ::)
Pycha... mniam mniam. Ucaluj baby Babo wstretna
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina
Kontakt:

Myśle, że można nazwać ją selfem, ma dosłownie kilka białych włosków na brzuszku i mam wrażenie, że gdy ostatnio ją widziałam, było ich więcej, więc ich ubywa ;)

Oczy obie mają niesamowite, ale u Łatki to pięknie widać :) Cudna laska z pięknymi, dużymi oczami.
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Oj Bozesz no... calusia czarnulka... uwielbiam takie szczury...

dziewczynki sa wyjatkowo urokliwe..

jak cale Twoje skromne ::) ;) stadeczko... stadunio...
Niedlugo jak bede prosby o wyglaskanie to bedziesz musiala Nina rezerwowac pol dnia zeby wyglasakac potworki ;)
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Telimenka

A co to bedzie jak kazdy sobie zazyczy glaski i po smakolyczku :D?
Nina bedzie musiala wziac sobie wolne od szkoly ::) . Sliczne stadko.. Paciorkowa baba jest cuuudna

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina
Kontakt:

Ależ one są fajne :)
Łatka jak tylko wejde do pokoju siedzi przy prętach, daje sie głaskać, liże po palcach, no i nadal jestem w szoku przez te jej piękne oczy *_*
Na Paciorke samo mi sie mówi Czarna. Ona jest tak czarna, jak węgielek, taki błyszczący węgielek :) Jest mniej ufna niż Łatka. Złapała mnie dzisiaj za palca, ale tak delikatnie, jakby tłumacząc, że nie ma ochoty, żebym brała ją na ręce i wkładała paluchy do jej domku :D Nie moge sie na nią napatrzeć.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

PS. Pasożytów nie znalazłam, ale skóre mają w kiepskim stanie. Jutro obcinamy pazurki i kąpiemy, a później do weta, razem z całym stadem.

EDIT
Do końca tego tygodnia pożegnamy Hima. Boli Go, już tego nie ukrywa. Boje sie strasznie.
Nie wiem czy pójść z nim do lecznicy, czy poprosić nasza panią wet, żeby przyjechała do nas. Z jednej strony wizyta u weta to zawsze stres (choć jego samo wzięcie na ręce stresuje), a z drugiej, nie wiem czy dobrym pomysłem jest, aby stado było niedaleko, przecież one wiedzą.
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Nina pisze:Ależ one są fajne :)
Łatka jak tylko wejde do pokoju siedzi przy prętach, daje sie głaskać, liże po palcach, no i nadal jestem w szoku przez te jej piękne oczy *_*
Moje panieneczki sa przepiękne :D Tez mi sie od poczatku ich oczka podobały. A Łatka jak ja przyniosłam z zoologa była najbardziej tchorzliwym i wystraszonym szczurem jakiego widzialam... Siedziała tylko wtulona w kaciku i udawala, ze wcale, ale to wcale jej tam nie ma ;) Po rekach lizała bardzo czesto, a ostatnio prawie zawsze ;D
Paciorek dostała imię od swoich oczek, ktore są jak dwa paciorki :)

Guz Hima jest bardzo paskudny. O wiele gorszy niz na zdjeciach.... :'(
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Babli

Post autor: Babli »

Nina, jak czytam o tych guzach. O Himku...płakać mi się chce.. łzy po policzkach mi ciekną. :'(

Niech się trzyma tak dobrze jak może. I zrób co za słuszne uważasz, trzymam kciuki za każdą decyzję.
Pamelka

Post autor: Pamelka »

... Him? Przecież to rdzeństwo mojego parszywego Bluesa. Kuuuurcze. Same złe wiadmości. Guzy Soli, Hima i Mysi. Ehh.

Kurcze. Nie mogę się nadziwić. Ostatnio jak tu byłam to miałaś jakieś 13,14 ogonów. O jejku. Jak tak dalej pojdzie, to drugi tower nie wstarczy ;p
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Trzymam mocno kciuki za Hima...

Co za cholerstwa ... :/

Kurcze wlasnie dlatego boje sie miec samiczki... Guzy...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Nina
Kontakt:

Wróciliśmy od weta z ostatniej dawki Ivomecu dla stada. Za 2 tygodnie kontrola.
Soliśka jest w świetnej formie :)
Mysi guz nie rośnie zbyt szybko :)
Kyoko ma dwa guzki :( Jeden pod paszką, tak jak Soli i Mysia, drugi na boku tu, gdzie miała Mafia. Są maluteńkie, niewiele większe od główki szpilki.
Him... Boli go bardzo, ma zajęte powięzie, kość i caluteńki staw. Przed wyjęciem go z transportera mówiłam, że urosło i to bardzo. Wetka była w szoku jak go zobaczyła... Pineska widziała jak wygląda mój zwierzotchórz, jakie to olbrzymie. Zdjęcia tego nie oddają. Jeszcze nie potrafie sie z nim pożegnać, ale to kwestia dni.

Czarna i Łatka dostały dzisiaj pierwszą dawke Ivomecu na wszoły, za tydzień druga. Widziałam te paskudztwa. Ohyda. Pchły to przy nich piękności.
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Telimenka

Moglas zrobic zdjecia wszołow :)

Kyoko, a ona mloda nie jest czasem?! Tak mi sie cos kojarzy ze to mlodzian.
Biedny Him... Nina jestesmy z Toba,trzymaj sie. Ciezko podjac taka decyzje,ale jeszcze ciezej jest patrzec jak zwierz cierpi

Nina
Kontakt:

To takie małe jest, że nie byłoby widać na fotce.

Kyoko całkiem młoda nie jest, ale stara też nie. W lutym skończyła rok. Szybko wylazło cholerstwo.

Dzięki
Tupot Małych Stóp
odmienna

Post autor: odmienna »

no rany... ale Him dostaje przeciwbólowe?
guzki Kojko z tego co rozumiem, nie są zdiagnozowane- może to przecież nie to najgorsze; za dużo na raz by to bylo. Trzymajcie się a my trzymamy za Was :-*
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”