Rozpieszczury i Rozpłaszczury: 4+2, Frodo nas opuścił...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Rozpieszczury - Frodo, Czmych, Człapek i Trzpiotek
Szczypawki
Uwielbiam to: podejdzie, szczypko chwyci, stwierdzi, że nie smakołyk ale spróbuje jeszcze raz dla pewności, a później już tylko zabawa 
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
Wycałować proszę sumiennie rozpieszczury ode mnie i moich panienek!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
- dolby_surround
Gratuluję diety-cud i jej efektów u Czmycha
Dopiero teraz uświadomiłam sobie jaki on musi być tłusty z taką wagą
A co się tyczy łapania za paluchy, to takie podgryzanie jest dość urocze na moje. Podziwiam wtedy tę szczurzą delikatność, z jaką łapią palec w zęby. Prócz Hopsy, ona to mnie zawsze do krwi dziabnie. Jeszcze nigdy nie zużywałam takiej ilości plastrów
A co się tyczy łapania za paluchy, to takie podgryzanie jest dość urocze na moje. Podziwiam wtedy tę szczurzą delikatność, z jaką łapią palec w zęby. Prócz Hopsy, ona to mnie zawsze do krwi dziabnie. Jeszcze nigdy nie zużywałam takiej ilości plastrów
No, jest to najgrubszy mój szczur obecnie. Taka słodka klucha do mizianiadolby_surround pisze:Gratuluję diety-cud i jej efektów u CzmychaDopiero teraz uświadomiłam sobie jaki on musi być tłusty z taką wagą
![]()
Ja na szczęście tylko raz zostałam ugryziona do krwi, ale to przez Czmycha, który wyczuł że kroiłam wędlinę wcześniejdolby_surround pisze:A co się tyczy łapania za paluchy, to takie podgryzanie jest dość urocze na moje. Podziwiam wtedy tę szczurzą delikatność, z jaką łapią palec w zęby. Prócz Hopsy, ona to mnie zawsze do krwi dziabnie. Jeszcze nigdy nie zużywałam takiej ilości plastrów
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Mnie jeden ze szczurasów potraktował kiedyś zębem, kiedy zaatakował ścierkę obok swojego domu, ale krwi to tam nie było, tylko kropka na palcu
Potem jak się zestarzały, to czasem zamiast capnąć jedzonko, trafiały obok na palca 
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Atak na ścierkę i błędne wymierzenie dziaba w palec to z kolei mój mąż kiedyś przeżył - odtąd nie przeciera półek, kiedy szczury są w klatce 
Dziś obcinaliśmy agutkom pazurki, strasznie się wyrywały (jak to dzieci wychowywane bezstresowo - niczego nie można nakazać ani zabronić
), ale z dropsa w nagrodę na koniec każdy był zadowolony
Może jak dorosną, to się trochę uspokoją, bo na razie to nadal diabełki z mordkami niewiniątek.
Dowiedziałam się też, że Gluś nie jest już sam za Tęczowym Mostem
Jeden z jego braci dołączył dziś do niego... Taki maluszek... 4,5 miesiąca i guz... nie rozumiem tego
Ech, tęsknię za czarnym wypłoszkiem... pustki po nim żaden szczur nie zapełni.
Dziś obcinaliśmy agutkom pazurki, strasznie się wyrywały (jak to dzieci wychowywane bezstresowo - niczego nie można nakazać ani zabronić
Dowiedziałam się też, że Gluś nie jest już sam za Tęczowym Mostem
Ech, tęsknię za czarnym wypłoszkiem... pustki po nim żaden szczur nie zapełni.
- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
Ojejku... tak mi przykro że brat Glusia umarł
chciałabym się dowiedzieć który?
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Bubel, ten białymadziastan pisze:Ojejku... tak mi przykro że brat Glusia umarłchciałabym się dowiedzieć który?
A z weselszych rzeczy...
Kurczę, coś dawno nie dawałam fotek moich chłopaków. Muszę jutro jakąś sesję im strzelić, bo aguty rosną w oczach
[*] dla braciszka Glusia

popieram i czekam na zdjęcia!valhalla pisze:Kurczę, coś dawno nie dawałam fotek moich chłopaków. Muszę jutro jakąś sesję im strzelić, bo aguty rosną w oczach
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Tak tak, dawaj foty swoich grubasków i agoutków diabełków!

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

-
endorfina.
Jak tam braciszkowie? 
Nie buzują im hormony?
Bo moi się ostatnio pogryźli .. jeden poniósł straty na ogonie ;P
Nie buzują im hormony?
RaggaMuffin <3
Czekamy na zdjęcia! Przesyłam mnóstwo buziaków dla Ciebie i ogoniastych

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
Ułaaa... nieźleendorfina. pisze:Jak tam braciszkowie?
Nie buzują im hormony?
Może to kwestia stada? Twoi są sami i sami się rządzą. U mnie alfą jest starszy szczur, spokojny, który tonuje wszystkie te zapędy i podejrzewam, że to on tak uspokaja i pozytywnie oddziałuje na młodych
Frodo mnie wczoraj wzruszył
Wczoraj dokonaliśmy małej modernizacji klatki... powodem był Trzpiotek, któremu 3 razy już zdarzyło się wsadzić ogonek w szczelinę między półką a kratami i zablokować go w tym miejscu. Wrzask (nie pisk, tylko wrzask) był straszny, myślałam, że go któryś szczur gryzie, a to tylko przerażony Trzpiot ogon sobie zaklinował. Nic mu się nie stało, ale nie chcieliśmy ryzykować i podparliśmy półkę w jednym miejscu, więc szczelina została zlikwidowana i ogony są już bezpieczne
Trochę fotek

http://imageshack.us/photo/my-images/715/015lxc.jpg/ w pierwszej chwili pomyślałam że on się tak na czyimś ogonie zębami zawiesił
http://imageshack.us/photo/my-images/692/003psb.jpg/ szczurzy desant
http://imageshack.us/photo/my-images/257/001pus.jpg/ kocham to zdjęcie

http://imageshack.us/photo/my-images/692/003psb.jpg/ szczurzy desant
http://imageshack.us/photo/my-images/257/001pus.jpg/ kocham to zdjęcie
O rety... ja to chyba nigdy się takiego gestu nie doczekam, moje smrody to potrafią mi tylko pokazać "zobacz jaki jestem głodny, daj mi jeść, daj!"valhalla pisze:Frodo wziął łapką mój palec i położył na swoim łebku i jeszcze tak przeciągnął się pod nim, jakby domagał się miziania![]()
Bo Frodo to szczur wyjątkowy
Potrafi pokazać człowiekowi, czego chce, tak jak kiedyś z pestką słonecznika.
Ale miłe gesty ze strony szczurów zdarzają się nawet po długim czasie, więc nie trać nadziei
Mi Czmyś dał pierwszego buziaka dopiero w sierpniu, a wcześniej nigdy nie był całuśny 
Ale miłe gesty ze strony szczurów zdarzają się nawet po długim czasie, więc nie trać nadziei