Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Mnie chodziło bardziej o to jak by Smeg stworzyła zupełnie nowy temat o Baśku to żeby zostawiła tutaj link bo ja nie przebywam w naszych pupilach. Jej ze wszystkiego się tłumaczyć
Basiek z Zarazem byli wczoraj u weterynarza w związku z domniemanym świerzbowcem. I faktycznie, pani doktor potwierdziła moje przypuszczenia, na uszach Zaraza siedzi świerzb. Dostali obaj po kropli leku na kark, zapomniałam tylko zapytać jakiego. Dostałam też Tactic do rozrabiania z wodą i przemywania szczurowi uszek. Nie wiem czy na ten kark też dostali Tactic, czy ivermektynę, mam nadzieję, że nie jakiś Frontline. Ale pani Hania Szczędzina z lecznicy w Redłowie zna się na szczurach, więc ufam, że to coś odpowiedniego
Wydawało mi się, że Basiek trochę pokichuje i oddycha tak "katarowo" jak jest zdenerwowany, więc poprosiłam panią, żeby go osłuchała. Na szczęście wszystko jest czyste, więc tylko kupiłam im betaglukan
klauduska pisze:To skoro Zaraz ma świerzba, to pewnie reszta z jego miotu tak samo. Uprzedzałaś dziewczynę, żeby do weta pozabierała wszystkie?.
Tak, napisałam do niej smsa, żeby obejrzała dokładnie swoje szczury i zabrała do weta w razie czego. Ale nie odpisała nic, więc nie wiem co z tym zrobi.
Dziewczyny mieszkają u mojego faceta, a chłopcy u mnie, więc raczej nie przejdzie Muszę myć ręce dokładnie Dopiero od lipca będziemy mieszkać razem i przymierzać się do kastracji Ale wtedy chłopaki już powinny być zdrowe