Muszę zainwestować w drzwi pancerneJessica pisze:nieee, ja tylko Cię uprzedzam
Matrixowe skarbki <3
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Matrixowe skarbki <3
- Mucha321
- Kontakt:
Będziemy rodziną, wiesz? 
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
Jak to, jak to, jak to?Mucha321 pisze:Będziemy rodziną, wiesz?
- Mucha321
- Kontakt:
Zwijam od Nakoty dwójkę Shadowmere'owych urwisów.

+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA
Szalejesz MuszkoMucha321 pisze:Zwijam od Nakoty dwójkę Shadowmere'owych urwisów.![]()
- Mucha321
- Kontakt:
Cicho, bo mnie wydziedziczą.
Mama nie wie.
Jeszcze..
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA
Kiedyś się dowie.. No bo przecież nie poupychasz szczurów w szafie xDMucha321 pisze:Cicho, bo mnie wydziedziczą.Mama nie wie.
Jeszcze..
Myślę, że przy pewnej ilości futra dwa dodatkowe szczurki mogą spokojnie przejść niezauważone (przy założeniu, że rodzice należą do mniej uważnych/mniej zainteresowanych)...matrix360 pisze:Kiedyś się dowie.. No bo przecież nie poupychasz szczurów w szafie xD
Moja to w sumie rachubę straciła xD I jak jej powiedziałam, że jest 11 to takie oczy zrobiła i do mnie "A ja myślałam, że masz 6!" xDmanianera pisze:Myślę, że przy pewnej ilości futra dwa dodatkowe szczurki mogą spokojnie przejść niezauważone (przy założeniu, że rodzice należą do mniej uważnych/mniej zainteresowanych)...
matrix360 pisze:Moja to w sumie rachubę straciła xD I jak jej powiedziałam, że jest 11 to takie oczy zrobiła i do mnie "A ja myślałam, że masz 6!" xD
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
ChciałabymJessica pisze:matrix360 pisze:Moja to w sumie rachubę straciła xD I jak jej powiedziałam, że jest 11 to takie oczy zrobiła i do mnie "A ja myślałam, że masz 6!" xDmogłaś w takim razie powiedzieć,że 15
i kolejne przygarąnć
ale mamuśkę masz rewelacyjną

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
-
Shadowmere
Jak się Tymbark sprawuje?Grzeczny?^^ 
Moje Szczurki: Szyszka,Krówka,Mała Szyszka,Kotleciczka,Rudziczka,Zołza,Przylepka,Pszczółka,Rudolf,Nerwus,Kotlecik,Klopsik,Gapcio,Grubcio,Orzeszek,Edziuś,Siniaczek,Biszkopcik,Zbój,Złamasek,Mały Rudzik,Gucio,Mały Kotlecik i Malutki Kotleciczek 
A ja chciałam być z Tobą rodziną, ale sobie myślę - kiedy ja transport znajdę... tym czasem mam 4 pod nosem! No nic, pozostaje mi się ślinić do Twoich paszczurów