Flaumel bardzo Ci dziękuję za zdjęcie, jest cudowne!
Kluska i spółka :)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Kluska i spółka :)
Hoganek prześliczny!  

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...

Niech te zmiany i ten wyjazd będą początkiem nowych dobrych rzeczy; zrelaksuj się ile się da i wróć  z pozytywnym "doładowaniem". 
  Uszy do góry, trzymaj się Kluska - pozdrawiam serdecznie! 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889

Kluska, jaki ten swiat mały, widziałam Cie wczoraj na dworcu 

Dziękuję unipaks  

Marta, naprawdę? Ja jak zwykle Cię nie widziałam, ja nigdy nikogo nie widzę

Marta, naprawdę? Ja jak zwykle Cię nie widziałam, ja nigdy nikogo nie widzę
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

siedziałam już w pociągu a Ty szłaś peronem... ale masz dłuuuuugie włosy, szok 
 ja wczoraj obcięłam się na krótko, chyba byś mnie nie poznała 

Muszę je sobie podciąć, bo połowa to zniszczone siano  

Na krótko? O proszę, może na fb zobaczę zdjęcie

Na krótko? O proszę, może na fb zobaczę zdjęcie

Nigdy nie mam ani weny, ani czasu na obfocenie całego stadka. Odkąd jestem w Niemczech dostaję co chwilę zdjęcia i relacje z każdego dnia moich ciurów. Strasznie tęsknię za moimi naleśnikami, ale każde zdjęcie sprawia, że się uśmiecham  

Szymek - w tym roku skończył 2 lata, dalej nie lubi całego świata
 Do klatki nie można wsadzić ręki, bo grozi to utratą paluchów, ale poza klatką misiu mały zamienia się potulnego baranka.

Teddy i Toffi mają 1,5 roku. Niestety Tofficzek nie załapał się na zdjęciach. Mina Teddika jest bezcenna, tak się uśmiałam

Biały w końcu wyzdrowiał, nasz kochany misiu polarny
 Teraz ma 8 miesięcy.

Batman i Robin coś się nie mogą doczekać jajcięcia (przez moje problemy finansowe). Na szczęście pod koniec tego miesiąca dostaną w końcu termin. Teraz się tłuką między sobą, Robin ciągle jest pogryziony, ma rany na pleckach :/ Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze po zabiegu.

- moje ulubione zdjęcie  

Stuey ma 2,5 roku. Jest najstarszy i najsilniejszy w całym stadzie. Po ropniu nie ma śladu, wszystko się ładnie zagoiło, futerko odrosło. Tylko ząbki musimy cały czas podcinać. Dziadziusiek nie je już suchej karmy. Tylko gerberki, warzywa i owoce.

Fadocha ma 1,5 roku. Nadal jest łączony z Kołtunem (który też się niestety nie załapał na zdjęciach), jestem pełna podziwu dla tej grubej kluchy: on w końcu dominuje łysego! Ostatnio przewrócił go na plecy i zadrapał mu cały brzuszek

Szymek - w tym roku skończył 2 lata, dalej nie lubi całego świata

Teddy i Toffi mają 1,5 roku. Niestety Tofficzek nie załapał się na zdjęciach. Mina Teddika jest bezcenna, tak się uśmiałam

Biały w końcu wyzdrowiał, nasz kochany misiu polarny

Batman i Robin coś się nie mogą doczekać jajcięcia (przez moje problemy finansowe). Na szczęście pod koniec tego miesiąca dostaną w końcu termin. Teraz się tłuką między sobą, Robin ciągle jest pogryziony, ma rany na pleckach :/ Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze po zabiegu.

- moje ulubione zdjęcie  

Stuey ma 2,5 roku. Jest najstarszy i najsilniejszy w całym stadzie. Po ropniu nie ma śladu, wszystko się ładnie zagoiło, futerko odrosło. Tylko ząbki musimy cały czas podcinać. Dziadziusiek nie je już suchej karmy. Tylko gerberki, warzywa i owoce.

Fadocha ma 1,5 roku. Nadal jest łączony z Kołtunem (który też się niestety nie załapał na zdjęciach), jestem pełna podziwu dla tej grubej kluchy: on w końcu dominuje łysego! Ostatnio przewrócił go na plecy i zadrapał mu cały brzuszek

Dobrze, że ogonki wyzdrowiały, niech tak zostanie i niech żadne kłopoty zdrowotne nie zakłócą stanu zdrowotnego stadka. A chłopakom może w te upały przejdą animozje i jajcięcie nie będzie już konieczne? Tego im życzę 

Głaski dla stadka

Głaski dla stadka
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 

Biały znowu ma problemy ze zdrowiem, tylne łapki odmówiły posłuszeństwa i każdy ruch sprawia mu ogromny ból, a dr Piasecki dopiero jutro przyjmie  
 Chłopaczek ma dopiero 8 miesięcy, a ciągle coś mu jest. U nas w stadku zawsze coś się musi dziać, a szczególnie, gdy mnie nie ma...

Biały miał dzisiaj rentgen robiony u doktora Piaseckiego, na szczęście nic nie jest złamane, głupol ma mocne stłuczenie  
 Nie wiem jak on to robi, chyba wyłożę klatkę poduszkami i zamontuję mu spadochron na pleckach. Dostał leki przeciwbólowe.
Batman i Robin w sobotę mają jajcięcie. Trzymajcie kciuki!

Batman i Robin w sobotę mają jajcięcie. Trzymajcie kciuki!

Kciuki w sobotę będą!

Jak mogłaś pozbawić nas jajek?! 
-Batman, żyjesz?
-Nie wiem Robin, kręci mi się w głowie...
-Gdzie są moje jajka?
-Ja moich też nie widzę...

-Batman, żyjesz?
-Nie wiem Robin, kręci mi się w głowie...
-Gdzie są moje jajka?
-Ja moich też nie widzę...

.. i nawet jakbym chciała chłopcom współczuć to wykręcony ryj ze śmiechu nie pozwala  

Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219

Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
.