<:3 ŁubuDubu )~~, czyli ponowne zaszczurzenie!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

nasze stado - Bejbinowe urodzinki!
:sad2: :sad2: :sad2:
:przytul:
:przytul:
"Wierząc we własną drogę wcale nie musisz udowadniać, że droga innego człowieka jest zła"
(P.Coelho)
(P.Coelho)
Hesus pozostanie w naszych pamieaciach :przytul:
... bidulek ['] tak starsznie zal ...
... bidulek ['] tak starsznie zal ...
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
-
- Kontakt:
Potwornie przykro... :przytul:
Trzymaj się LuLu, walcz o resztę gromadki...
Trzymaj się LuLu, walcz o resztę gromadki...
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
Torek dostal baytril... boje sie :sad2:
nasz huskulec czuje sie gorzej od reszty, ale w porownaniu do tego co bylo z Hesuskiem to czuje sie nie najgorzej... az nie wierze, ze to sie dzieje naprawde... na szczescie je i pije bez problemu... nawet ma tyle sily by sie wyrywac przy zastrzyku....
i nie wierze, ze nie ma juz naszego rudzielca... po prostu nie wierze... nie potrafie sie oswoic z ta mysla... nie potrafie sie oswoic z jego fizycznym brakiem....
nasz huskulec czuje sie gorzej od reszty, ale w porownaniu do tego co bylo z Hesuskiem to czuje sie nie najgorzej... az nie wierze, ze to sie dzieje naprawde... na szczescie je i pije bez problemu... nawet ma tyle sily by sie wyrywac przy zastrzyku....
i nie wierze, ze nie ma juz naszego rudzielca... po prostu nie wierze... nie potrafie sie oswoic z ta mysla... nie potrafie sie oswoic z jego fizycznym brakiem....
LuLu, trzymaj sie cieplutko :przytul: przytulam bardzo bardzo bardzo mocno i tez rownie mocno trzymam kciuki ... :-(
Mam ochote wyc z beslinosci i komus zrobic krzywde..
Trzymaj sie Lulus cieplutko... :przytul:
Trzymaj sie Lulus cieplutko... :przytul:
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
z Torkiem zamiast lepiej to gorzej :sad2:
dzis dostal steryd. byla ta sama wetka, ktora nam pomagala z Hesuskiem, wiec wiedziala jaka jest sytuacja.
powiedzialm jej co z Torkiem i zadala mi pytanie, ktore mnie prawie zwalilo z nog:'Przyszla go Pani teraz uspic?'
najspokojniej jak moglam odparlam, ze 'nie, prosze Pani, ja go przyszlam leczyc.'
dala mi baytrilu na zapas, nawet nie musialam prosic...
reszta paskudnikow na bactrimie i niech zadne mi sie nie wazy bardziej rozchorowac!
boje sie chwili, w ktorej do mnie dotrze, ze to sie dzieje naprawde... bo teraz nie wierze... nie potrafie tego ogarnac na tyle by uwierzyc.
dzis dostal steryd. byla ta sama wetka, ktora nam pomagala z Hesuskiem, wiec wiedziala jaka jest sytuacja.
powiedzialm jej co z Torkiem i zadala mi pytanie, ktore mnie prawie zwalilo z nog:'Przyszla go Pani teraz uspic?'
najspokojniej jak moglam odparlam, ze 'nie, prosze Pani, ja go przyszlam leczyc.'
dala mi baytrilu na zapas, nawet nie musialam prosic...
reszta paskudnikow na bactrimie i niech zadne mi sie nie wazy bardziej rozchorowac!
boje sie chwili, w ktorej do mnie dotrze, ze to sie dzieje naprawde... bo teraz nie wierze... nie potrafie tego ogarnac na tyle by uwierzyc.
trzeba walczyc ....
u mnie po nocy tez gorzej
znou do weta
trzymajcie sie :przytul:
u mnie po nocy tez gorzej
znou do weta
trzymajcie sie :przytul:
walczymy, walczymy... i nie zamierzamy sie poddac.
gdybysmy jeszcze wiedzieli jak to zwalczac skutecznie...
najgorsze, ze weekend sie skonczyl. Daniel juz w pracy, ja musze jechac dzis na uczelnie (musze, dzis zaliczam szwedzki...)... maluchy zostana same....
nie wiem czy musze dodawac, ze sie boje...
gdybysmy jeszcze wiedzieli jak to zwalczac skutecznie...
najgorsze, ze weekend sie skonczyl. Daniel juz w pracy, ja musze jechac dzis na uczelnie (musze, dzis zaliczam szwedzki...)... maluchy zostana same....
nie wiem czy musze dodawac, ze sie boje...
LuLu, wiem juz od rana, ze z Torkiem gorzej... to wszystko takie straszne, ze ja nie jestem w stanie napisac nic madrego... modle sie o Was. :przytul:

nawet nie mam kiedy zauwazyc, ze Hesuska juz nie ma...
bo kiedy patrze na klatke chlopakow to nie rzuca mi sie w oczy jego brak.
widze Torka przytulonego do 'dogrzewacza', ktory oddycha z trudem... widze Abdulka, ktory wlasnie zaczal charczec i dostanie baytril (nie bede juz sie u niego bawic z bactrimem) i Cloudzika, ktory jest niesamowitym szczurem, bo okazalo mu sie, ze bactrim mu smakuje.
nasze szczury maja nowy przysmak: ryz z miodem i lakcidem...
kto mi powie jak to sie wszystko stalo?
bo kiedy patrze na klatke chlopakow to nie rzuca mi sie w oczy jego brak.
widze Torka przytulonego do 'dogrzewacza', ktory oddycha z trudem... widze Abdulka, ktory wlasnie zaczal charczec i dostanie baytril (nie bede juz sie u niego bawic z bactrimem) i Cloudzika, ktory jest niesamowitym szczurem, bo okazalo mu sie, ze bactrim mu smakuje.
nasze szczury maja nowy przysmak: ryz z miodem i lakcidem...
kto mi powie jak to sie wszystko stalo?
Jak to sie stalo - wlasnie staram sie dociec... bo nie daruje sobie tego do konca zycia...
To sie w glowie nie misci. :sad2:
To sie w glowie nie misci. :sad2:

Ja mam wrazenie jakby byl to koszmarny sen... :-(
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Pisze na forum, zeby skorzystali inni.
Mada byla u dr Wojtys i sie dowiedziala, ze przy ciezkich stanach mozna podawac bactrim i enroxil jednoczesnie... sugerowalam sie tym co kiedys dowiedzialam sie u weta, ale jak widac sie juz pozmienialo... takze jak chcecie, albo inaczej - jak stan jest ciezki, to mozecie dawac te dwa leki na raz + steryd.
Mada byla u dr Wojtys i sie dowiedziala, ze przy ciezkich stanach mozna podawac bactrim i enroxil jednoczesnie... sugerowalam sie tym co kiedys dowiedzialam sie u weta, ale jak widac sie juz pozmienialo... takze jak chcecie, albo inaczej - jak stan jest ciezki, to mozecie dawac te dwa leki na raz + steryd.