<:3 ŁubuDubu )~~, czyli ponowne zaszczurzenie!

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
perl_can_dance

nasze stado - Bejbinowe urodzinki!

Post autor: perl_can_dance »

Torek (vel. Thorgal) ma powiększone węzły chłonne. U Kruszy wystąpiły wcześniej podobne objawy i teraz podejrzewamy, że miała to samo. Wcześniej przeraziliśmy się, że to nowotwór...Dobrze, że nie robiliśmy punkcji, co zalecał wet, który z kolei podejrzewał ropień.
Wszyscy podejrzewali coś, atmosfera się zagęściła....no i to coś (domniemany nowotworo-ropień) zwyczajnie się zmył. I dobrze... :hyhy: nikt za nim nie płacze.

No dobra, na razie obserwujemy co się dzieje, Thor ma przerośnięte zęby, trudno się dziwić skoro poza nutri niewiele jadł.
ALE TERAZ JE, i ma apetycik... :thumbleft:
aaaaa słodziaki mniej kichają :zakochany:
:lekarz:
Zastrzyki robię ja, co powoduje codzienny stres około 21:00 i to nie tylko Abulkowo - Thorkowy. Bo nie jest to przyjemne :smierc: .

ogólnie stan szczurków sie poprawia i mamy nadzieję że będzie lepiej. bo psychicznie to strasznie wykańcza... :tard:
kocham Lulu
no i szczuraski
soho
Kontakt:

Post autor: soho »

o Daniel :lol2:
dobrze ze jest dobrze oby to sie w koncu skonczylo bo ile mozna :evil:
wytarmoscie ta wasza bande :zakochany: ode mnie :hihi:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
mataforgana

Post autor: mataforgana »

trzymajcie sie, my mocno trzymamy kciuki za całe stado :)
BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Bedzie juz dobrze..musi byc no..ja kciuki nadal zaciskam :D i nie puszcze ..
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
pomarańczowy jelcz
Kontakt:

Post autor: pomarańczowy jelcz »

To cudownie, że widać jakąś poprawę... [quote="limba81"]ja kciuki nadal zaciskam i nie puszcze ..[/quote]
o, i ja również
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

Wszystko wskazuje na to, ze najgorsze juz za nami (tfu tfu co by nie zapeszyc).
Torkislaw co prawda nadal oddycha ciezej niz normalnie, ale je (nawet ziarenka, juz nie tylko przysmaki) i pije i rozrabia. Po Cloudziku i Abdulku w ogole nie widac zadnej choroby.
Maluchom zdarza sie jeszcze brzydziej kichanac, ale nie gadaja.
U dziewczyn teraz najgorzej jest z Ciu, ale to 'najgorzej' oznacza, ze czasem cos jej sie rzeznie, ale nic poza tym.
W srode jeszcze meldujemy sie u dr Bieleckiego.

Mam nadzieje, ze powoli wszystko zacznie wracac do normy... jak juz odstawimy im leki to bede laczyc mlodych chlopakow ze 'starymi' chlopakami :hihi:

tylko Hesuska brakuje :cry: to juz tydzien od kiedy go nie ma... czasem nadal jeszcze w to nie wierze :shaking:
Awatar użytkownika
PALATINA

Post autor: PALATINA »

Oby tak dalej! :thumbleft:
"Wierząc we własną drogę wcale nie musisz udowadniać, że droga innego człowieka jest zła"
(P.Coelho)
pomarańczowy jelcz
Kontakt:

Post autor: pomarańczowy jelcz »

:wav:
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
Awatar użytkownika
limba

:D Bardzo sie ciesze..oby juz tylkoz gorki... :D
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
mataforgana

Post autor: mataforgana »

z górki, z górki, teraz to już musi być dobrze :)
BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Daniel byl dzis u dr B. (i spotkal tam Nisie, ktora pozdrawiamy ;) ) i jest lepiej. Az boje sie powiedziec, ze jest dobrze, ale chyba jest ;)

Paskudniki jeszcze beda dostawac leki by byly 14 dni kuracji. Na wszelki wypadek.

Jak skonczy sie sesja to bede laczyc chlopakow. W przyszly weekend (bo ten niestety mam caly zawalony) postaram sie im popstrykac jakies fotki :zdjecie: :thumbleft:
Bo powoli wracamy do normalnego zycia. Koniec pisania o chorobach, mam nadzieje, ze w najblizszym czasie w tym topicu bede sie tylko chwalic tym jakie super szczury mamy :flex: :jezor2:
Mikulinka

Post autor: Mikulinka »

[quote="LuLu"]mam nadzieje, ze w najblizszym czasie w tym topicu bede sie tylko chwalic tym jakie super szczury mamy :flex: :jezor2:[/quote]

Ja też mam taką nadzieję, bo nabawiłam się nerwicy przez te cholerne, złe wiadomości, którch było sporo ostatnimi czasy, a moje stany lękowe (o które u mnie nietrudno) zdecydowanie niekorzystnie odbijają się na moich ogonach ;) .

Pozdrawiam stadko, czekam na zdjęcia i na wyłącznie dobre wieści :przytul:
Od lewej: Małpka, Borsusia, Kretusia, Bimbla
Awatar użytkownika
limba

[quote="LuLu"]Koniec pisania o chorobach, mam nadzieje, ze w najblizszym czasie w tym topicu bede sie tylko chwalic tym jakie super szczury mamy [/quote]
no ja tez mam taka nadzieje :przytul: :D
Layla

Post autor: Layla »

[quote="limba81"]no ja tez mam taka nadzieje [/quote]

Ja też, ja też!!! Musi być już w końcu dobrze :thumbleft:
Obrazek
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

no to w ramach powracania do normalnosci ;)

wszystkie chlopaki razem :flex: :
Obrazek

a tu Lenard z Bdulkiem i Cloudzikiem :hihi: :
Obrazek

tu Lorenco w plataninie ogonow:
Obrazek

takich zdjec mam nawiecej :jezor2: (bo to najczesciej tak wychodzi jak sie ciurom fotki cyka... kazdy chce isc w inna strone :roll: )
Obrazek

a to Cloudzikowa stopka :zakochany:
Obrazek

no i na koniec dwaj braciszkowie razem (doskonale widac, ze Lorenco jednak nie jest bezowy)
Obrazek

i na dzis tyle zdjec ;)

z lekkim 'ufem' dodam, ze juz zaden ze szczurow nie jest na lekach i wszystkie oddychaja dobrze :thumbleft:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”