Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Sheeruun

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Sheeruun »

Ah, ja myślałem, że tu na tym forum to już wszyscy wiedzą, ale dobra, mogę jeszcze raz xD
No to, transseksualny jestem i od jakiegoś czasu już się z tym tak nie ukrywam, jak kiedyś. Znaczy nie rozgłaszam wszystkim wszem i wobec (ze szkoły by mnie pewnie wywalili, lol), ale tak o bardziej zaufanym osobom, czy na forum, to mogę powiedzieć ;D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Ze szkoły nie mają prawa Cię wywalić , zabrania tego konstytucja i prawa człowieka, po wiecej info zapraszam na niebieskie forum , albo do mnie na priv.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

I na forum wszędzie nie rozgłaszaj , świat ma uszy większe niż myslisz i możesz sie na tym potknąć bardzo boleśnie.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Sheeruun

To trzeba było od razu pisać w poprawnej formie, a nie się czaić ;) teraz będziesz musiał odpowiedzieć na tzw. "serie trudnych pytań " ;D
W sumie z początku wolałem jakoś tak.. nie ujawniać się, bo zaraz by było takie wielkie "wtf?!" jakby ktoś zobaczył moje imię jakby trzebabyło się skontaktować, czy głos usłyszał czy coś.. ;D Ale teraz to mi to wisi, wolę mówić poprawnie i odpowiadać na serie pytań XD
Ze szkoły nie mają prawa Cię wywalić , zabrania tego konstytucja i prawa człowieka, po wiecej info zapraszam na niebieskie forum , albo do mnie na priv.
Tylko że ja do katolickiej chodzę.. ::) Tam nawet kolczyka głupiego mieć nie wolno więcej niż jeden w uchu, bo juz outem grożą :D
I na forum wszędzie nie rozgłaszaj , świat ma uszy większe niż myslisz i możesz sie na tym potknąć bardzo boleśnie.
Teraz mi to obojętne. KIedyś się bałem, że co ludzie pomyślą. A teraz? Praktycznie cała rodzina wie, znajomych część.. Na początku było niezrozumienie, i takie pytania "ale jak to? dlaczego?" itp. A ostatnio nawet kuzynka 13-letnia chciała pogadać na ten temat, i w jakimś sensie rozumie ..^^
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

mi grożą wywaleniem ze szkoły za wygląd. za to, że odbiegam od reszty i wyróżniam się stylem i własnym "ja"z tego szarego tłumu w szkole.. 8) 8)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Noszenie kolczyka to zupełnie co innego . Pokazujesz papiery od lekarza i jesli spróbują Cie wywalić , muszą mięc inne powody niż TS. I niech sie wtedy starają .
A co do niemówienia wszystkim . Ludzie nie składają sie tylko z miłych osób . Zabrniesz dalej to zobaczysz , że nie można ufać zbyt wielu osobom. Jak coś to tłumaczysz na priv , nie obwieszczasz całemu światu od razu.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Awatar użytkownika
Vivon

Post autor: Vivon »

Telimenka pisze:Vivon a Ty lubisz Gentlemana?:)
to taki zespół tak ? ::)
ja nawet nie wiem kto to jest, ale po nazwie kojarzą mi się panowie śpiewający swinga w garniturach i kapeluszach ;D
a czemu pytasz? ; >>

lavena, spoko każdy ma prawo się pomylić :D
a co do chemika ::) no to czemu nie, tylko że ja mam chemiczkę i do tego ciut starą i niską 8)
Cheedarek [*]
Sheeruun

Najwyżej mnie ktoś napadnie i zbije/zbeszta/zgnoi. Szczerze, mało mnie to obchodzi. Nie widzę w ts czegoś nienormalnego, czy rzeczy, której trzeba się wstydzić. Nie pasuje komuś - niech spada i tyle :P Nie musi się ze mną zadawać :P
A co do papierów, to trzeba jakieś mieć.. a ja jeszcze nie mam xP Aczkolwiek robiłem ostatnio jakieś testy od psychiatry, jak się dowiedział, ino nie wiem na co te testy, bo związanego nic z TS nie było... zobaczę przy następnej wizycie, bo wyniki powinny już być :P
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Vivon

Post autor: Vivon »

Aaaa ! Teli już wiem czemu się pytasz! ;D
Bo dałam im SAVE w tym takim temacie, ale to tylko dlatego bo mają fajną nazwę 8)
Cheedarek [*]
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Sheera pisze:Najwyżej mnie ktoś napadnie i zbije/zbeszta/zgnoi. Szczerze, mało mnie to obchodzi. Nie widzę w ts czegoś nienormalnego, czy rzeczy, której trzeba się wstydzić. Nie pasuje komuś - niech spada i tyle :P Nie musi się ze mną zadawać :P
A co do papierów, to trzeba jakieś mieć.. a ja jeszcze nie mam xP Aczkolwiek robiłem ostatnio jakieś testy od psychiatry, jak się dowiedział, ino nie wiem na co te testy, bo związanego nic z TS nie było... zobaczę przy następnej wizycie, bo wyniki powinny już być :P
To zapraszam tu :
http://www.transseksualizm.pl/index.php

Tam się dowiesz dokładnie, po co są wszystkie te testy i jaki jest ich cel . Tego jest zbyt dużo , żeby to nawet w PMkę zmiescic .
A za "Najwyżej mnie ktoś napadnie i zbije/zbeszta/zgnoi" to powinieneś sie puknąć w głowę 3 razy i potem jeszcze raz dla pewności :)
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Sheeruun

na ts.pl bywam dość często, ale jakoś baaardzo dogłębnie wszystkieg nie czytałem, więc dokładnie co do tych wszystkich testów to nie pamietam.. Poczytam jutro, teraz idę spać ;)
Czy powinienem się puknąć, nie wiem. Myślę, że są osoby, które boją się, że dostaną kiedy nie będą się wstydziły swojej inności, i są osoby, ktore się nie boją. Ja należę od niedawna do tych drugich :P
Dobranoc wszystkim, bo już wysiadam dziś.. :D
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Sheeruun

Aha, Paul_Julian, jakby co, pisz PW, jak chcesz coś dopowiedzieć, bo zapewne jutro nie będzie chciało mi się przeglądać sb coby znaleźć czy było coś do mnie ;D
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Dobrze , skrobne :D
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

haha, jestem sławna, będę w kurierze porannym xD
a my tylko na tortillę zbieraliśmy :D
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Vivon :) Gentleman to facet spiewajacy reggae ;).
Ale ratuj go ratuj.. bo muzyke ma piekna i z przekazem ;) .

Kurde ja to sie pierwszy raz z czyms takim spotykam Sheera. I ciagle Cie widze jako dziewczyne. Nie moge sie przyzwyczaic ;)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”