kwarki- szczury niebieskookie

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
maua_czarna

Re: kwarki- szczury niebieskookie

Post autor: maua_czarna »

Nie masz zadnych dowodow przeciwko Gackowi, zadnych! ;D Przeciez na zdjeciu nie widac, ze on obgryza ;) A, ze byl akurat w poblizu... ;)
Soko obledny - tluscius i leniuszek-dziaduszek, jak nasza Lola :D
Obrazek Chrupka i Banieczka :)
Obrazek: Myszka,Bohun, Glorka, Ciri, Loluś, Bryndza, Blixa, Żorżeta, Groszek, Zagłoba, Soldat, Brusi, Anarchia, Rebelia,Rusalka, Ebola, Kofola, Obalka, Dżuma, Sepsa
odmienna

Post autor: odmienna »

Ależ, maua_ :D jakże bym mogła jakieś słabo uzasadnione oskarżenia tu na piśmie formułować. Rzecz w tym, że zanim zobaczyłam ten znikający w oddali tyłeczek, własnoręcznie wygrzebałam przestępcę z tej pufy... w gąbce wydłubana jest jamka, której wielkość sama przeciwko niemu świadczy ::) . To jest grota wymiarami idealnie pasująca do mojej kruszynki...no, może Jurik by się wcisnął, ale on ma alibi.
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Sliczne masz te ogoneczki :D.. mniam mniam. A jaki wymeczony Ogonek z dn 29.12.
Odmienna jak moglas! Tak wymeczyc Biedaka.
Ucaluj chlopcow ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
merch

Post autor: merch »

No coz . na temat przydatnosci materacy dla szczurow , to ja cos wiem :P
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

Ech... cóż, my mamy dziurę wygryzioną w gąbce w łóżku ::) W ogóle mamy ponadgryzane różne rzeczy, ale oczerniać własnych szczurów nie będę, bo swoje brudy pierze się w tylko w domowym zaciszu :P
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
maua_czarna

Post autor: maua_czarna »

odmienna pisze:Ależ, maua_ :D jakże bym mogła jakieś słabo uzasadnione oskarżenia tu na piśmie formułować. Rzecz w tym, że zanim zobaczyłam ten znikający w oddali tyłeczek, własnoręcznie wygrzebałam przestępcę z tej pufy...
To dlaczego nie ma zdjecia jamkowego ja sie pytam? Dlaczego moim oczom nie jest dane to zobaczyc :D ? To sa chyba te momenty, kiedy nie da sie zloscic na szczura, bo sytuacja jest tak absurdalna :D
Obrazek Chrupka i Banieczka :)
Obrazek: Myszka,Bohun, Glorka, Ciri, Loluś, Bryndza, Blixa, Żorżeta, Groszek, Zagłoba, Soldat, Brusi, Anarchia, Rebelia,Rusalka, Ebola, Kofola, Obalka, Dżuma, Sepsa
odmienna

ha! Z moim Gackiem problem taki, że chyba fizjologicznie nie jestem zdolna, by się na niego złościć. Nawet gdy mnie w środku nocy, nagle uszczypie pod kolanem ( nie gryzie, tylko właśnie- szczypie diablątko ::) ). Nietoperzyk jest malutki (chyba straszliwie zimbredowany biduś)- taka miniaturka szczurka. Nieznośna, kapryśna, rozdarta, Mała Dzidzia o oczach wystraszonego dziecka...
Do dzisiaj, Darkowi nie udało się go zdominować. Mały z wrzaskiem ucieka- nikt nie ma szans w pościgu, wbija się w jakąś szparkę w którą Dar się nie mieści... Darek się bezsilnie puszy i złości a Gacuś drze gęusię... na spotkanie ich w wannie nie ma szans, bo ta mała sprężynka w ułamku sekundy wyskakuje... kiedy zamykam ich w koszyku, Darek nie bardzo wie co ma zrobić, bo w koszyku za mało miejsca, żeby on mógł się wyprostować i zrobić porządek z małym rozdarciuchem, więc grzecznie czekają, aż ich wypuszczę. Wtedy diablątko hyc! i już go nie ma...
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Ty to tam z nimi masz wesoło :)

Ale moje cholery też podgryzają, podbiegają z nienacka do gości, szczyb w stope i juz szczura nie ma 8)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Moja Jogunia tez tak robila :D hehe no ale zeby w kolanko odmienna..

W sumie powiedziala ze m sie Ekler nalezy nieznosny to niech ma!

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
odmienna

bardzo się boję... jakieś dwie godziny temu, Sokole Oko spadł z wysokości ok. półtora metra. Z mojego ramienia!.... nie daruję sobie, jeśli coś mu się stało. Powinnam przewidzieć takie zagrożenie... te łapinki są coraz słabsze, powinnam przewidzieć, że któregoś dnia będą już zbyt słabe, żeby go solidnie utrzymać... spadł brzusiem na podłogę. Porusza się normalnie, zjadł, napił się, zrobił kupkę, dotykany w brzuszek nie spina się, normalnie się myje, a ja właściwie siedzę sparaliżowana i nie bardzo mogę logicznie myśleć... :'(
Awatar użytkownika
Telimenka

Bedzie dobrze.. nie martw sie :)
Soko jest dzielny chlop poradzi sobie.

Babli

Post autor: Babli »

Dokładnie jak Teli powiedziała :) . Nie martw się ;)
anik1

Post autor: anik1 »

Jakby miał cos sobie połamać to pewnie bys zauważyła od razu. Mizianko dla starszego pana i niech na przyszłośc trzyma się mocniej ramienia:)
odmienna

złamać, to sobie nic nie złamał. Ja się boję o wewnętrzne obrażenia; to się może po wielu godzinach okazać... tak brzuszkiem krochmalnąć! Że też ja taka długa jestem :-\
merch

Post autor: merch »

wiesz wszystko sie wyjasni w ciagu 24 godzin , ja mysle ze nic mu nie bedzie, ale asekurowac dziadunia na ramieniu to juz trzeba
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”