a ja się wystraszyłam, że może wstawiłam zdjęcie kopulujących szczurów i nawet o tym nie wiemsssouzie pisze:no jak poleciał z tym blogiem\, to aż mi dech zaparło![]()
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
klimejszyn
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Ale jest jeden plus ! Zareklamował Twojego blogaklimejszyn pisze:nie no, wiesz.. wkońcu wstawiam na swojego bloga rzeczy sprośne i szczeniackiePaul_Julian pisze:Klimejszyn , może by mu sie przydal taki malunek jak na Twoim blogu ? Wogole , pojechanie z tym tekstem o Twoim blogu to jest dopiero poziom ...podpodłogowy ...![]()
teraz to powinnam się zamknąć w pokoju, zgasić światło, wynająć szczurzego reproduktora i pobawić się w nianię, żeby mieć co robić.. bo aż wstyd do ludzi wyjśc![]()
przepraszam
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
bubu, a ja cię widzę przynajmniej dwa razy dziennie (w szkole, bo poza szkołą nie widziałam cię nigdy xD) Nawet miałam okazję zobaczyć jak się z klasą nawalaliście śniegiem ostatnio, hihi.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
hehe, ja się śmiałam przy okazji, bo właśnie niedawno szukając tematu klimejszyn kliknęłam na niebieski odnośnik, i ZOBACZYŁAM
klimejszyn, a masz takie zdjęcia?
klimejszyn, a masz takie zdjęcia?
...czyż nie dobija się koni...?
oj w sama porę , bo odpaliłam szczury i jak to zobaczyłam to juz mi się wiązanka na klawiaturę cisnęła..nie zdążyłamMaga, w dobrym momencie zamknęłaś. jeszcze moment i zrobiłoby się nieprzyjemnie.
ile można znieść ?
to może mnie pomyliłaś? ostatnio jak się klasowo nawalaliśmy śniegiem to ja tylko uciekałam
wieeelki ze mnie tchórz,no ale żeby nie było,że taki tchórz to mogę powiedzieć,że nie miałam wtedy rękawiczek
-
klimejszyn
- Kontakt:
no tak..reklama jestPaul_Julian pisze:Ale jest jeden plus ! Zareklamował Twojego blogaCiekawe , ilu ludzi kliknęło
![]()
no ja bym nie miała.. wkońcu prowadzę HODOWLĘ, i robi się pamiątkowe zdjęcia poczęcia maluchów dla rodziców..sssouzie pisze:klimejszyn, a masz takie zdjęcia?![]()
bez szczurków...
coś czuje, że byłby to pocisk armatniRhenata pisze:oj w sama porę , bo odpaliłam szczury i jak to zobaczyłam to juz mi się wiązanka na klawiaturę cisnęła..nie zdążyłam![]()
...czyż nie dobija się koni...?
bubu - masz szarą czapkę i jesteś wysoką blondynką? ;>
-
klimejszyn
- Kontakt:
aż mi szkoda, że temat zamkniętysssouzie pisze:coś czuje, że byłby to pocisk armatniRhenata pisze:oj w sama porę , bo odpaliłam szczury i jak to zobaczyłam to juz mi się wiązanka na klawiaturę cisnęła..nie zdążyłam![]()
bez szczurków...
no dobra,to byłam ja
.
i jeszcze muszę chdzić w ochydnych traperach bo jak co roku rozwaliłam kozaki . planuję kupić glany
i jeszcze muszę chdzić w ochydnych traperach bo jak co roku rozwaliłam kozaki . planuję kupić glany
bubu , a widzisz! to może ty mnie mylisz? 
Tak, tak, glany rulez. Bądźmy glaniarzami i łączmy się
Jakie zamierzasz zakupić?
Tak a'propos glanów to moja sąsiadka lat dwanaście, która do niedawna słuchała Jonas Brothers kupiła sobie w tym tygodniu zielone glany. Bo jej się moje i Filipa spodobały, a przedtem nazywała mnie głupią glaniarą i wieśniakiem. Geez, z kim ja muszę mieszkać na tym Manhatanie.
Tak, tak, glany rulez. Bądźmy glaniarzami i łączmy się
Tak a'propos glanów to moja sąsiadka lat dwanaście, która do niedawna słuchała Jonas Brothers kupiła sobie w tym tygodniu zielone glany. Bo jej się moje i Filipa spodobały, a przedtem nazywała mnie głupią glaniarą i wieśniakiem. Geez, z kim ja muszę mieszkać na tym Manhatanie.
no bo za dużo blondynek w szkole jest .
ty też masz blond włosy ..?
a co do glanów to jeszcze tak nad tym nie myślałam za bardzo . wiem ,że chciałabym czarne .
a co do glanów to jeszcze tak nad tym nie myślałam za bardzo . wiem ,że chciałabym czarne .
-
klimejszyn
- Kontakt:
wzięłam sobie jogurt, siadłam wygodnie, i tak sobie myślę co robi ten trollisław. może siedzi wkurzony. może myśli jakby tu zapłodnić szczurkę in vitro, no bo ten okropny samcol jej nie chce ! 
bez szczurków...