czego ode mnie oczekujesz dziecinko ? że zacznę Ci słać wiązanki ?? Ty zaczęłaś dyskusje na PW właściwie nie wiem po kiego grzyba . jak chcesz żebym Ci posłał to nie prowokuj mnie tylko poślij pierwsza , albo sprecyzuj po co do mnie piszesz "stara samurajko" (hahaha to prawda - stara , aż 4 miesiące starsza ode mnie... a ja mam mózg ośmiolatkaszkoda mi tylko że na pw już nie jest taki szalony

co do kastracji to i tak nie rozwiązałoby to problemu bo ja od początku chciałem doprowadzić do takiej sytuacji w której wszystkie szczurki będą razem i nie będę musiał ich pilnować czy się nie grzmocą , wiec sterylizacja to jedyne wyjscie w tej sytuacji
[ Komentarz dodany przez: limba81: Sro Maj 03, 2006 1:20 am ]
Dalsze tego typu dyskusje bardzo prosze prowadzic na PW albo dyskusji zaprzestac bo widac czarno na bialym ze do niczego ona nie prowadzi. Przyslowiowym grochem o sciane.
limba81 mod.
limba - masz racje to do niczego nie prowadzi. ale jak widzisz : jestem prowokowany , obrzucany różnymi określeniami , domysłami i regularnie obrażany. niech to ktoś w końcu przerwie bo ja nie mam ochoty na takie dyskusje