Gerberki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Gerberki
No ale to zazwyczaj jednak prawda,ze jesli cos jest tansze,to zostalo wyprodukowane z mniejsza dbaloscia,z odpadkow itp.
Ja tez nie przepadam za produktami super/hipermarketowymi-kupuje takie tylko chusteczki i czasem karme,dla kotow z osiedla,bo dla tylu nie stac mnie na drozsza.
Ja tez nie przepadam za produktami super/hipermarketowymi-kupuje takie tylko chusteczki i czasem karme,dla kotow z osiedla,bo dla tylu nie stac mnie na drozsza.
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
Gerberki
sorry,ale rozbawila mnie ta dyskusja:))Mowimy przeciez o jedzeniu dla szczurka a nie dla niemowlecia:)))) Gdyby fakt badania przez IMi D byl fikcja prawdopodobnie produkt zniknalby z polek .Nie sadze zeby dopuszczono produkt ktory jest szkodliwy dla niemowlakow.No,ale ja nikogo nie namawiam .W koncu u nas utarlo sie ze tylko to co drogie jest dobre:))))
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
Gerberki
A jak zwierzakom to smakuje? Próbował ktoś?
i odszedl syjamski kawalek mnie...
przydeszł balijski...
przydeszł balijski...
Gerberki
[quote="Beeata"]sorry,ale rozbawila mnie ta dyskusja:))Mowimy przeciez o jedzeniu dla szczurka a nie dla niemowlecia:)))) Gdyby fakt badania przez IMi D byl fikcja prawdopodobnie produkt zniknalby z polek .Nie sadze zeby dopuszczono produkt ktory jest szkodliwy dla niemowlakow.No,ale ja nikogo nie namawiam .W koncu u nas utarlo sie ze tylko to co drogie jest dobre:))))[/quote]
Niestety ale nie jest to fikcją i zdarza sie bardzo często.
Ja akurat nie jestem osobą,która uwaza,że co drogie to dobre.Omijam z daleka półki z produktami znanych marek.
Ale w tym przypadku naprawdę odradzam te produkty.
Moja mama pracowała w sanepidzie.Zawsze coś z nimi było nie tak.
To podobnie jak ze znanym producentem jogurtów D...
Kiedyś badali mleko na sggw.Odkąd pojawiły się trudności z dostaniem świadectwa jakości (czy jak to się tam nazywa) zaniechali tych badań i załozyli własne laboratorium.Od tej pory z ich mlekiem wszystko jest " w porządku".
Niestety ale nie jest to fikcją i zdarza sie bardzo często.
Ja akurat nie jestem osobą,która uwaza,że co drogie to dobre.Omijam z daleka półki z produktami znanych marek.
Ale w tym przypadku naprawdę odradzam te produkty.
Moja mama pracowała w sanepidzie.Zawsze coś z nimi było nie tak.
To podobnie jak ze znanym producentem jogurtów D...
Kiedyś badali mleko na sggw.Odkąd pojawiły się trudności z dostaniem świadectwa jakości (czy jak to się tam nazywa) zaniechali tych badań i załozyli własne laboratorium.Od tej pory z ich mlekiem wszystko jest " w porządku".
Figa i Julka u mnie
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
- Pleiades
- Kontakt:
Gerberki
Ja zasadniczo lubię i bardzo często kupuję różne rzeczy hipermarketowe (nie mam żadnych uprzedzeń, zwłaszcza że nieraz pozwoliły przeżyć mojej rodzinie od pierwszego do pierwszego... ), bo czasem, że coś jest robione pod marką marketu, nie znaczy, że jest gorsze. Wystarczy czasem spojrzeć na producentów tych towarów - np. chipsy dla Tesco robi Star Foods, a galaretki dla Leader Price robi Gellwe.
Ja z pewnościa tego "gerberka" liderowego wypróbuję (tzn. dla mojego szczurka i kotka
) ! Dzięki bardzo za ten post 
PS. A tak w ogóle to uwielbiam z Leadera serek (twarożek) warzywny - boski !!!
Ja z pewnościa tego "gerberka" liderowego wypróbuję (tzn. dla mojego szczurka i kotka

PS. A tak w ogóle to uwielbiam z Leadera serek (twarożek) warzywny - boski !!!
Pleiades & zwierzyniec

Gerberki
Moje jak narazie zajadają się zupką warzywną Bobo Vita, aż się dziwie, bo wczesniej nic warzywnego nie chciały jeść.
i odszedl syjamski kawalek mnie...
przydeszł balijski...
przydeszł balijski...
- Pleiades
- Kontakt:
Gerberki
Wiecie, jak ktoś nie musi, to niech nie kupuje produktów pod marką hipermarketową. Wiadomo, że one zawsze mogą być trochę gorsze od produktów oznaczonych danym producentem.
Ja jednak jestem wdzięczna takiemu Leader Price czy Tesco, bo nieraz ich produkty pozwoliły całej mojej rodzinie przetrwać od pierwszego do pierwszego... Bywało, że nasz wózek z zakupami w Tesco mienił się barwami biało-granatowo-czerwonymi (jak znak firmowy Tesco), bo większość produktów kupowaliśmy tescowe.... Mleko, mąka, cukier, jogurty, makaron, ryż, chusteczki, soki, ręczniki papierowe, oj, długo by wymieniać... Wypróbowałam wiele produktów marketowych i ogólnie jedne są gorsze, drugie lepsze, do niektórych się przekonałam i im ufam, a niektóre omijam z daleka....
Aha, kupiłam ten produkt gerberopodobny, o którym mowa w wątku. Jak otworzę, to powiem, jaka jest moja opinia o nim... (mam porównanie, bo zwykłe Gerbery też kupowałam).
Ja jednak jestem wdzięczna takiemu Leader Price czy Tesco, bo nieraz ich produkty pozwoliły całej mojej rodzinie przetrwać od pierwszego do pierwszego... Bywało, że nasz wózek z zakupami w Tesco mienił się barwami biało-granatowo-czerwonymi (jak znak firmowy Tesco), bo większość produktów kupowaliśmy tescowe.... Mleko, mąka, cukier, jogurty, makaron, ryż, chusteczki, soki, ręczniki papierowe, oj, długo by wymieniać... Wypróbowałam wiele produktów marketowych i ogólnie jedne są gorsze, drugie lepsze, do niektórych się przekonałam i im ufam, a niektóre omijam z daleka....
Aha, kupiłam ten produkt gerberopodobny, o którym mowa w wątku. Jak otworzę, to powiem, jaka jest moja opinia o nim... (mam porównanie, bo zwykłe Gerbery też kupowałam).
Pleiades & zwierzyniec

Gerberki
moje zajadają właśnie gerberka o smaku indyka z jarzynami, widzę że im smakuje ( cała miseczka poszła...więcej już im dzisiaj nie dam), ale bede probowac takze inne. 

Zawsze w moim sercu [']['] Moje dwie milości : Ruda i Ritka :* :* ['][']
Moje dwie kolejne milosci - Czarna & Biala :* :*
Moje dwie kolejne milosci - Czarna & Biala :* :*
Gerberki
ulubione gerbery moich ogonow:
dynia, brokuly i szpinak.
dynia, brokuly i szpinak.
-
- Kontakt:
Gerberki
dynia z ziemniakami i kaszka na dobranoc z gruszka...
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak