Zwłaszcza Ylah
 Zwłaszcza Ylah  A imiona zdecydowanie niepowtarzalne xD
 A imiona zdecydowanie niepowtarzalne xDModerator: Junior Moderator

Zwłaszcza Ylah
 Zwłaszcza Ylah  A imiona zdecydowanie niepowtarzalne xD
 A imiona zdecydowanie niepowtarzalne xD

tak Telimena jest przeboska,przecudowna,a kobiece Kuha i Ylah to dzikuski niedostępne
 tak Telimena jest przeboska,przecudowna,a kobiece Kuha i Ylah to dzikuski niedostępne   ...a szkoda. dobrze ze ten ulubiony fragment to nie mnie dotyczy tylko Gryzaj
...a szkoda. dobrze ze ten ulubiony fragment to nie mnie dotyczy tylko Gryzaj  
 :) <3
:) <3 z rozpędu nie sprawdziłam nazwy użytkownika
 z rozpędu nie sprawdziłam nazwy użytkownika
 . potrafily nie wychodzic godzinami a czasami nawet na noc do klatki nie wracaly.zaczelo mnie to bardzo wkurzac bo nawet olewaly moje wołania..
. potrafily nie wychodzic godzinami a czasami nawet na noc do klatki nie wracaly.zaczelo mnie to bardzo wkurzac bo nawet olewaly moje wołania..   

. zamiotlam wszystko umylam podloge i zabilam te dziury jak juz wyzej wspominalam. Wczoraj puscilam Laski i od razu widac roznice..zaczely przychodzic do mnie na biurko,pokazywac sie..przyszly na wolanie o zarelko (zglodnialy Paskudy a ich zasoby sie skonczyly) zasnely mi za monitorem jak kiedys..
. zamiotlam wszystko umylam podloge i zabilam te dziury jak juz wyzej wspominalam. Wczoraj puscilam Laski i od razu widac roznice..zaczely przychodzic do mnie na biurko,pokazywac sie..przyszly na wolanie o zarelko (zglodnialy Paskudy a ich zasoby sie skonczyly) zasnely mi za monitorem jak kiedys..   . bossssko. mialam wsawic fotki,klateczka otwarta tylko Panny wola leniuchowac w sloneczku (akurat pada na hamak przez okno
. bossssko. mialam wsawic fotki,klateczka otwarta tylko Panny wola leniuchowac w sloneczku (akurat pada na hamak przez okno   ).
 ).  . Czy bedzie to fair jesli ktoregos dnia bede zmuszona pozwolic jej odejsc?Jesli sie nie wybudzi to chociaz tego wszystkiego nie doswiadczy.. a moze sie uda? nie wiem...wydaje mi sie ze dalaby rade... pelno watpliwosci..co myslicie?
. Czy bedzie to fair jesli ktoregos dnia bede zmuszona pozwolic jej odejsc?Jesli sie nie wybudzi to chociaz tego wszystkiego nie doswiadczy.. a moze sie uda? nie wiem...wydaje mi sie ze dalaby rade... pelno watpliwosci..co myslicie? :) <3

ale chyba musicie trzymanie przelozyc. dzis rano przed wyjsciem do weta wymacalam kolejnego guzka....w kroczu. oczywiscie jak to ja zaczelam siac panike. przyszlam do weta, i powiedzial ze to moze byc wezel chlonny. na razie bedzioe dostawac zastrzyki,w piatek nastepny i w pon jeszcze jeden a pozniej zobazymy co z operacja. zastrzyki z czegos na T:p nie zapytalam drugi raz bo skupialam sie na tym jak asystent meczy moja Teli nieudolnie wsadzajac jej termomentr w
 ale chyba musicie trzymanie przelozyc. dzis rano przed wyjsciem do weta wymacalam kolejnego guzka....w kroczu. oczywiscie jak to ja zaczelam siac panike. przyszlam do weta, i powiedzial ze to moze byc wezel chlonny. na razie bedzioe dostawac zastrzyki,w piatek nastepny i w pon jeszcze jeden a pozniej zobazymy co z operacja. zastrzyki z czegos na T:p nie zapytalam drugi raz bo skupialam sie na tym jak asystent meczy moja Teli nieudolnie wsadzajac jej termomentr w  sami wiecie co. wiec co z operacja to sie jeszcze zobaczy
 sami wiecie co. wiec co z operacja to sie jeszcze zobaczy   .
.  nie wiem co to za misja ale taka sobie obralam mimo ze duzo tego
 nie wiem co to za misja ale taka sobie obralam mimo ze duzo tego  
:) <3 nie chyba nie,tam jest napisane jedno slowo. nie wiem o co chodzi.zapytam jutro
 nie chyba nie,tam jest napisane jedno slowo. nie wiem o co chodzi.zapytam jutro   zeby ktos to rozszyfrowal. kurcze ale mam glupie wrazenie ze to guzek jest ...;/ ale co tam bede grzeczna pacjentka pana doktora i nie bede sie rzucac
 zeby ktos to rozszyfrowal. kurcze ale mam glupie wrazenie ze to guzek jest ...;/ ale co tam bede grzeczna pacjentka pana doktora i nie bede sie rzucac  
 mieszkała pod wanną, bo tam szły rury od wody i miała ciepło, znosiła tam WSZYSTKO. spiżarnia za szafkami kuchennymi została zlikwidowana [najwięcej było dymu o pół kilo czereśni i kilo ziemniaków które przekształciły się w coś w rodzaju skorupy, na szczęście nie zgniły. niestety dostępu do przestrzeni za kuchenką nie miałam żadnego i co tam zgromadziła [a przez jakiś czas tam mieszkała bo przegryzła się z kibelka] nadal tam jest! na szczęście ja już tam nie mieszkam
 mieszkała pod wanną, bo tam szły rury od wody i miała ciepło, znosiła tam WSZYSTKO. spiżarnia za szafkami kuchennymi została zlikwidowana [najwięcej było dymu o pół kilo czereśni i kilo ziemniaków które przekształciły się w coś w rodzaju skorupy, na szczęście nie zgniły. niestety dostępu do przestrzeni za kuchenką nie miałam żadnego i co tam zgromadziła [a przez jakiś czas tam mieszkała bo przegryzła się z kibelka] nadal tam jest! na szczęście ja już tam nie mieszkam 
 w ogóle jestem jakaś zapóźniona, o jogi nic nie wiedziałam!
 w ogóle jestem jakaś zapóźniona, o jogi nic nie wiedziałam! 
 . mam ja od maja
. mam ja od maja   moglas sie nie przyznawac chociaz
 moglas sie nie przyznawac chociaz  

jejciu to nadziejaaaaa jutro jade na kolejny zastrzyk,a nie pamietasz z czego to byl zastrzyk?
 jejciu to nadziejaaaaa jutro jade na kolejny zastrzyk,a nie pamietasz z czego to byl zastrzyk? :) <3