Ale serialowego nie ma

Ja mam dwa: Sex w wielkim miescie oraz Alias
 Kazdy widzialam przynajmniej kilka razy
Moderator: Junior Moderator

.
. 

)
 ) 
  ale za to uwielbiam kino europejskie
 ale za to uwielbiam kino europejskie 
 Nawet już na książkę się zapatruję
 Nawet już na książkę się zapatruję 
 Faktem jest, że po części film ten przypomina Alicję z Krainy Czarów, ale i tak jest na bardzo wysokim szczeblu. Przede wszystkim spodobał mi się klimat filmu, taki mroczny, a za razem wyjątkowo rzeczywisty. Przyznaję się bez bicia, że pod koniec poleciała mi łezka
 Faktem jest, że po części film ten przypomina Alicję z Krainy Czarów, ale i tak jest na bardzo wysokim szczeblu. Przede wszystkim spodobał mi się klimat filmu, taki mroczny, a za razem wyjątkowo rzeczywisty. Przyznaję się bez bicia, że pod koniec poleciała mi łezka  
a mi potok łez. ba, cala zasmarkana byłamUprzejmaCegła pisze: Przyznaję się bez bicia, że pod koniec poleciała mi łezka

A ja w sumie niewiele oglądałam, ale zaczęłam już takie b. ambitne
 A ja w sumie niewiele oglądałam, ale zaczęłam już takie b. ambitne  Gossip Girl, 90210 - nowe, Gotowe na wszystko, Dr. House, w sumie jeszcze detektywa Monka
 Gossip Girl, 90210 - nowe, Gotowe na wszystko, Dr. House, w sumie jeszcze detektywa Monka 

:) <3
:) <3 i czasami... hm.. jak to.. A! Prywatne praktyki
 i czasami... hm.. jak to.. A! Prywatne praktyki 

ostatnia seria jest do bani, nie licząc odmiany dr Fleischmanna.
 ostatnia seria jest do bani, nie licząc odmiany dr Fleischmanna.

Egoistycznie powiem, że tam spędzam najwięcej czasu, jako że do tego działu mam ustawiony bezpośredni odnośnik w firefoksie  - a o filmach rozmawiać uwielbiam
 Egoistycznie powiem, że tam spędzam najwięcej czasu, jako że do tego działu mam ustawiony bezpośredni odnośnik w firefoksie  - a o filmach rozmawiać uwielbiam