Lustrzanka tez bardzo dobra! Ale cyfrowka do szybkiego 'wywolywania' zdjec praktyczniejsza..
Ja sie nie potrafie doczekac zdjec Floydziny! Serio
No i nie moge sie juz doczekac kiedy WRESZCIE przyjdzie klatka (woliera) ktora zamowilam

Juz mnie to ma. Chyba przesylka tak dobrze ubezpieczona, ze jak juz sobie Janne zadrwil: 'Uhm, a moze facet ja z Niemiec do Finlandii na rekach niesie?'

Mam wrecz chec pomarudzic, bleee... Nic poczta nie dochodzi! Pieniadze z konta pobrane, a my jak takie cioty czekamy na towar. :evil: Mam dostac 'skrzynke rozdzielcza' (czy jak to sie zwie) do podlaczenia 2 kompow do netu.. Moze dostane.. W drugim zyciu, ehhhh! No i ogromniasta czerwona sofa i stol 'pod' sofe, ktora kupilismy przedwczoraj bedzie dostarczona dopiero w poniedzialek wieczorem! DVD czwartego 'sezonu' X-Files mial dojsc dzisiaj... A tu same reklamy, ani sladu DVD! Swinstwo! :x Swoja droga, czlowiek (ja tesh, hy hy

) robi sie coraz bardziej wygodniejszy... Odczuwam to na wlasnym ciele.. I jak sie zorientuje, ze panikuje, bo mnie nic nie zadowala, wtedy (sporadycznie) przypominam sobie stare czasy, kiedy to czlowiek cenil sobie co mial, choc nie mial wiele. A jednak.. Bosssssshhh.. Jaki to czlowiek wygodny sie zrobil, a jaki agresywny, tz, tz, tz... :roll: :oops:
Okay, dosc tego marudzenia! Wogole to mialam sobie pomarudzic w 'Marudniku' a njet tu... :?