[/quote]
[/quote]ooo nie... to nie moja wina! u mnie jadla... :lol: tyle ze ja im kupolwalam megan dla szczurkow... tak ziaren jest niewiele, glownie wafelki i chrupki... dzieciaki to uwielbialy...

Moderator: Junior Moderator

[/quote]
[/quote]

poza tym u mnie miala spora konkurecje, wiec sie jak wyglodnialy wilk na wszystko rzucala...
 poza tym u mnie miala spora konkurecje, wiec sie jak wyglodnialy wilk na wszystko rzucala... 
 . Na nic więcej im nie zostaje miejsca w brzuszkach
. Na nic więcej im nie zostaje miejsca w brzuszkach  . Możesz im dawać mniejszy wachlarz smakowitości, bo powinny zjadać też ziarenka... chociaż podejrzewam, że są już rozpieszczone i do zjedzenia ziarna zmusi je teraz już tylko jakiś radykalny sposób np. zostawienie ich na samym suchym
. Możesz im dawać mniejszy wachlarz smakowitości, bo powinny zjadać też ziarenka... chociaż podejrzewam, że są już rozpieszczone i do zjedzenia ziarna zmusi je teraz już tylko jakiś radykalny sposób np. zostawienie ich na samym suchym  . A w ogóle to one chodzą czy się turlają
. A w ogóle to one chodzą czy się turlają  ?
?
 ze karmy dla comików zjadał : słoneczniki,orzechy, suszone owoce i warzywa reszte tj. pszenica etc. musiałem wywalać :/ . Zobaczymy jak szczuras będzie szamał
 ze karmy dla comików zjadał : słoneczniki,orzechy, suszone owoce i warzywa reszte tj. pszenica etc. musiałem wywalać :/ . Zobaczymy jak szczuras będzie szamał 
 W takim razie, jednak coś umknęło mojej uwadze i już mnie "przeniosło"
 W takim razie, jednak coś umknęło mojej uwadze i już mnie "przeniosło"  Wszystko przeczytane, i trzeba będzie przejść do bardziej radykalnych metod, na około 2 dni - bo 1 nie skutkował... - mam nadzieję, że się na panią nie sfoczy bąbel jeden  :zakochany:
 Wszystko przeczytane, i trzeba będzie przejść do bardziej radykalnych metod, na około 2 dni - bo 1 nie skutkował... - mam nadzieję, że się na panią nie sfoczy bąbel jeden  :zakochany: