Chesti, przepraszam Cię bardzo, ze nie dałam Ci znać, zę są nowe foty, mam Ciebie na gg, ale Ciebie nigdy nie ma na tym gg
jak narazie nie robię im zadnych fotek, kilka dni przerwy, a potem znowu zaczynamy

u szczurków wszystko w pożądku, prócz tego ze wczoraj wyciągnęły mi z plecaka moja kanapkę z szynką i wsadziły do łóżka w którym śpię :roll: wieczorkiem chciałam zmęczona już isc spać, ale.....chyba dalej nie musze dopowiadac co się działo
dziewczyny jak to zwykle tłuka sie niesamowicie ( ale zebyscie mnie źle nie zrozumieli, to odrazu prot\stuję, ze sie wougle nie gryzą, tylko dominują) są jednakowo silne i żadna nie rządzi, oby dwie zawsze chcą wywlec swoje na wieszch, czasami to naprawdę przeesadzaja jeśli chodzi o piski, bo czasami to nie są piski ale okropne skrzeczenie :roll:
w każdym bądź razie, wczoraj w nocy tak się tłukły że dom wywróciły dosłownie w poprzek, ale to nic w porównaniu do tego jak czasami wywracały go do góry nogami :lol:
Chciałabym zobaczyc Bakusia jak widzi swojego sobowtóra

W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy