Duecik Bez Siostrzyczek: Trochę inne uszka - RENIA :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Duecik z Grodu Kraka
dokładnie tak jak piszesz - w telewizji ryczą reklamy , a pan małżonek bliżej stolika z "pylotamy" leżący odpowiada , zę nie może , bo Czarnulka z nim jest.
A ze mną była Dżuma , i nie znoszę spać na wzak!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
A ja tam lubie na wznak,w trumnie wszak inaczej się nie da 
Ale znam te dziwne akrobacje, ktore nalezy wykonać w sposob dostatecznie szybki i niezauwazalny dla spiocha nabrzusznego.
Ostatnio w ten sposob oblalam się gorącą herbatką, ktorą usiłowałam podnieść bez ruchu
Unipaks, a ja tu wlasciwie pojawiłam się, aby Cie zbesztać
Do złego mnie namawiasz. a sama radosnie nie zamierzasz się doszczurzać . Jak to tak ! My chcemy Tercecik badz Kwartecik1!!
O!!!
Buziaczki dla Roznosicielek Szczurzej Grypy
Ale znam te dziwne akrobacje, ktore nalezy wykonać w sposob dostatecznie szybki i niezauwazalny dla spiocha nabrzusznego.
Ostatnio w ten sposob oblalam się gorącą herbatką, ktorą usiłowałam podnieść bez ruchu
Unipaks, a ja tu wlasciwie pojawiłam się, aby Cie zbesztać
Do złego mnie namawiasz. a sama radosnie nie zamierzasz się doszczurzać . Jak to tak ! My chcemy Tercecik badz Kwartecik1!!
O!!!
Buziaczki dla Roznosicielek Szczurzej Grypy
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Ulubiona bo cała...?unipaks pisze:....Czarna jędza zaczęła - jak na początku - dobierać się do mojej ulubionej kanapy ( ulubionej , bo całej , a nie z jakiegoś szczególnego poza wygodnym spaniem powodu)
A moim zdaniem uni i tak miałaś szczęście, że tak długo kanapa owa nie była obiektem obróbki, inaczej ani przez chwilę nie mogłabyś powiedzieć, że masz w domu coś takiego jak "ulubiona kanapa"
Hahahaha no baunipaks pisze:dokładnie tak jak piszesz - w telewizji ryczą reklamy , a pan małżonek bliżej stolika z "pylotamy" leżący odpowiada , zę nie może , bo Czarnulka z nim jest.A ze mną była Dżuma , i nie znoszę spać na wzak!
![]()
![]()
O właśnie uni tak kończą cisi podżegacze*Delilah* pisze:Do złego mnie namawiasz. a sama radosnie nie zamierzasz się doszczurzać . Jak to tak !
My też mamy 3 szczurki - dajesz z trzecim...
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
podchody były , ale póki co wygralim i ciury się poddały.denewa pisze: Ulubiona bo cała...?Ja mam w takim razie w domu coraz mniej ulubionych mebli
![]()
A moim zdaniem uni i tak miałaś szczęście, że tak długo kanapa owa nie była obiektem obróbki, inaczej ani przez chwilę nie mogłabyś powiedzieć, że masz w domu coś takiego jak "ulubiona kanapa"![]()
Wtedy.
*Delilah* pisze: Unipaks, a ja tu wlasciwie pojawiłam się, aby Cie zbesztać
Do złego mnie namawiasz. a sama radosnie nie zamierzasz się doszczurzać . Jak to tak ! My chcemy Tercecik badz Kwartecik!!!
A proszę bardzo. Kiedy domu będą szukały dwiedenewa pisze: O właśnie uni tak kończą cisi podżegacze![]()
My też mamy 3 szczurki - dajesz z trzecim...
malutkie
dumboli
niebieskie
Tylko w takim przypadku mogłabym mieć cztery wolnobiegające po chałupie i śpiące wraz z nami ogoniaste gangreny
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
A proszę bardzo. Kiedy domu będą szukały dwie
malutkie
dumboli
niebieskie
Tylko w takim przypadku mogłabym mieć cztery wolnobiegające po chałupie i śpiące wraz z nami ogoniaste gangreny
RASIZM !!!!
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
odmianizm oraz niedoszczurzyzm !*Delilah* pisze:A proszę bardzo. Kiedy domu będą szukały dwie
malutkie
dumboli
niebieskie
RASIZM !!!!![]()
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
O właśnie - kolorystyczny syndrom niedoszczurzeniaalken pisze:odmianizm oraz niedoszczurzyzm !*Delilah* pisze:RASIZM !!!!![]()
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Unipaks żeby Cię nie pokarało niepokornym złośliwym niebieściakiem

Nie, nie to!denewa pisze:O właśnie - kolorystyczny syndrom niedoszczurzeniaalken pisze:odmianizm oraz niedoszczurzyzm !*Delilah* pisze:RASIZM !!!!![]()
To zwyczajnie …marzenie! I też trochę sentyment. I troszkę oczarowania.
Chyba żeby raczej pokarało, dwiema!Akka pisze:Unipaks żeby Cię nie pokarało niepokornym złośliwym niebieściakiem![]()
A tak poważnie , to naprawdę ciężko byłoby nam wytrzymać z większą bandą szczurów w systemie bezklatkowym ; już teraz trudno obronić swój przydział papu przed zagarnięciem przez zachłanne i bezkompromisowe ogoniaste panny – a są tylko dwie . Łączące ponoć rodziny wspólne posiłki zaczynają być w naszym domu problematyczne .
No i przy tych zaledwie dwu cudem udaje nam się wykroić co noc trochę snu dla siebie …
Nie ukrywam , że zazdroszczę innym większego stadka , ale co – przybyłe dwie, trzy czy cztery miałabym zamknąć w klatce ? Czy zamknąć wszystkie wraz z naszymi dziewuszkami , które byłyby prawdziwie nieszczęśliwe…?
U nas działania fortyfikacyjne przy kanapie zakończone sukcesem i póki co , dawać będziem śmiały odpór wszelkim akcjom zaczepnym ze strony nieprzyjaciela .
Znaleźliśmy całkiem nowe zastosowanie dla ogumowanej od spodu , sztywnej , niemieckiej wykładzinowej wycieraczki – dość mocna a przy tym amortyzująca nacisk – więc postanowiliśmy Niemca wykorzystać , skoro w bliższej czy dalszej przyszłości on zacznie nam wszystko zabierać…!
Wczoraj sytuacja wróciła do normy i rozpieszczone dziewuchy pobiły się skandalicznie i z wrzaskiem strasznym o kaszkę , która na czas jakiś ( duo lubi serek) zniknęła ze szczurzego menu. Aż Pan Małżonek wypadł jak burza z drugiego pokoju , w sam raz by ujrzeć konfrontację dwóch rozwścieczonych bab wyprężonych w pionie i okładających się kułakiem oraz z liścia . Choć Czarna nie pozostawała w niczym dłużna , to jak zwykle przodowała Dżuma , na dodatek wraziwszy przednie łapska w michę z kaszką i roz@#$%^&*- szy w/wzmiankowaną w promieniu metra wokół siebie (i mnie).
Postanowiłam zadziałać wychowawczo . Podniosłam wredotę , obróciłam brzuszkiem do góry i puściłam mały smrodek wychowawczy .
A Pan Małżonek nie przestawał się śmiać , bo mała delikwentka nawet na pleckach leżąc
i op@#$ % -ą będąc – ani na moment nie przerwała sobie smakowitego oblizywania łapeczek , umazanych po łokcie i z garściami pełnymi białej masy , jakiej zdążyła była jeszcze z rozmachem nabrać unoszona przeze mnie w górę…
widzę tounipaks pisze: bo mała delikwentka nawet na pleckach leżąc
i op@#$ % -ą będąc – ani na moment nie przerwała sobie smakowitego oblizywania łapeczek , umazanych po łokcie i z garściami pełnymi białej masy , jakiej zdążyła była jeszcze z rozmachem nabrać unoszona przeze mnie w górę…
Te Dżumy tak potrafią człowieka rozbroić
No
, ja często czytam o czarno-dżumiastych wyczynach z niejaką zgrozą. Chyba faktycznie samce, to spokojniejszy asortyment. U mnie szczur przebywa w zamykanej klatce, póki jest „nowy” – ja nie wiem na co go stać a i on nie czuje się pewnie. Nawet biorąc pod uwagę, że totalnie nie umiem łączyć szczurów, to zawsze do tej pory było tak, że mogłam na coraz dłużej „zapominać” o zamykaniu; tak całkiem bez klatki, to faktycznie strasznie trudno by było, bo jak niby miałabym zapewnić bezpieczeństwo „nowemu” ? a może nie wiem o tym, że mam szczęście, że oni na kupę się nie lubią, bo dzięki temu w nocy przychodzą pojedynczo. Nie lubią tłoku… 
Temat "szczury wolno biegające po mieszkaniu" zawsze mnie pociągał, aczkolwiek teraz widzę, że bezpieczniejsze dla nich są kilkugodzinne, kontrolowane wybiegi. Zwłaszcza jak się ma więcej niż dwa. A i dla mnie komfort psychiczny większy - nie muszę się bez przerwy bać, że zmiażdżę którąś rozkładając łóżko, albo przydepnę... Za to takie wolne szczury dostarczają bez wątpienia mnóstwa tematów do kolejnych opowieści
Zwłaszcza uroczy duecik, o którym pańcia mówi niby z dezaprobatą, a tak naprawdę nie zamieniłaby tych dwóch siostrzyczek na żadne inne... znamy to, znamy 
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Teraz ja będę męczycNie ukrywam , że zazdroszczę innym większego stadka , ale co – przybyłe dwie, trzy czy cztery miałabym zamknąć w klatce ? Czy zamknąć wszystkie wraz z naszymi dziewuszkami , które byłyby prawdziwie nieszczęśliwe…?
Unipaks, a wyobraz sobie taką mnogość szczurów spadających z połeczki wprost na Twoją twarz, kolejne zimne nóżeczki spacerujące pod koldrą
A co do niebiesciaka, to mogę Ci oddać takiego małego klocka - Masumichę.
Wprawdzie uszy ma normalne, ale to można naciągnąć...
Ja już nie mam siły z nią biegać
Nooo Diabelny Duecik daje popalić i w kaszkę nie da sobie dmuchać :DD:D:DWczoraj sytuacja wróciła do normy i rozpieszczone dziewuchy pobiły się skandalicznie i z wrzaskiem strasznym o kaszkę , która na czas jakiś ( duo lubi serek) zniknęła ze szczurzego menu. Aż Pan Małżonek wypadł jak burza z drugiego pokoju , w sam raz by ujrzeć konfrontację dwóch rozwścieczonych bab wyprężonych w pionie i okładających się kułakiem oraz z liścia . Choć Czarna nie pozostawała w niczym dłużna , to jak zwykle przodowała Dżuma , na dodatek wraziwszy przednie łapska w michę z kaszką i roz@#$%^&*- szy w/wzmiankowaną w promieniu metra wokół siebie (i mnie).
Postanowiłam zadziałać wychowawczo . Podniosłam wredotę , obróciłam brzuszkiem do góry i puściłam mały smrodek wychowawczy .
A Pan Małżonek nie przestawał się śmiać , bo mała delikwentka nawet na pleckach leżąc
Noż właśnie , dlaczego szczuraski mają tak koszmarnie zimne nóżki?!W mieszkaniu jest ciepło , a one jak wlezą pod koszulkę to mam ochotę wrzeszczeć
Dziś bardzo wczesnym rankiem dwie uśmiechnięte mordki spoglądały na mnie z wyżyn swojego apartamentu w górach orzechowych (?)i pomyślałam przytomnie , że pora się zbierać , a już w sekundę później Czarnulka zakończyła zjazd obok mojej głowy . Zrejterowałam z łóżka od razu , Dżuma nie używa hamulców w mojej bliskiej obecności.
Panienki przegryzły na pół końcówkę wędeczki i muszę niepostrzeżenie umniejszyć asortyment wędkarski męża
.
Pan Małżonek wymyślił był , cobym nie dawała na razie kaszki , aż on nie przygotuje kamery
A przedwczoraj to wparował do pokoju uzbrojony w sporych rozmiarów torcik firmowy na śmietance i zażyczyl sobie , aby to podać szczurom
Przyszłoby mi chyba już tylko sierść z podłogi pozbierać...
Odmienna , naszym dwóm dziewuchom tłoczno za każdym razem , jak jedna jest obok drugiej
. Nie wiem w związku z tym , co Pan Małżonek im zrobił dwa dni temu , kiedy wróciłam a one leżały przytulone do siebie szczelnie jak bloki egipskiej piramidy , i nawet nie przeszkadzała jedna drugiej , jak obie naraz do mnie przybiegły i się tuliły (przy czym czarnulka daje całuski , a Dżuma zaraza usiłuje wykorzystać powitalny chaos i wedrzeć mi się w głąb mózgu
.
Deli - już widzę jak oddajesz swoją Masumi
Dziś bardzo wczesnym rankiem dwie uśmiechnięte mordki spoglądały na mnie z wyżyn swojego apartamentu w górach orzechowych (?)i pomyślałam przytomnie , że pora się zbierać , a już w sekundę później Czarnulka zakończyła zjazd obok mojej głowy . Zrejterowałam z łóżka od razu , Dżuma nie używa hamulców w mojej bliskiej obecności.
Panienki przegryzły na pół końcówkę wędeczki i muszę niepostrzeżenie umniejszyć asortyment wędkarski męża
Pan Małżonek wymyślił był , cobym nie dawała na razie kaszki , aż on nie przygotuje kamery
A przedwczoraj to wparował do pokoju uzbrojony w sporych rozmiarów torcik firmowy na śmietance i zażyczyl sobie , aby to podać szczurom
Odmienna , naszym dwóm dziewuchom tłoczno za każdym razem , jak jedna jest obok drugiej
Deli - już widzę jak oddajesz swoją Masumi
- UprzejmaCegła
Jakbyś spróbowała tego trunku to nie byłoby Ci do śmiechu, ale... po upojeniu tak
Wypiłam za Twe zdrowie i jakoś tak mi się ciepło zrobiło
Tobie też pewnie się ciepło po tych swawolach zrobiło 
No rób zdjęcia, rób, ja zawsze chętnie oglądam wyczyny Twoich małych wariatek
No rób zdjęcia, rób, ja zawsze chętnie oglądam wyczyny Twoich małych wariatek