Ja też ostatnio przyłapałam Gretę na wciąganiu wielkiego prześcieradła do klatki
Black'owe dzieciaczki...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Black'owe dzieciaczki...
Bo one potrzebują części do konstrukcji skomplikowanej machiny do rządzenia światem
Ja też ostatnio przyłapałam Gretę na wciąganiu wielkiego prześcieradła do klatki
kradną pieniądze z kieszeni, chusteczki, próbują kraść ciuchy które mam na sobie, telefonu nie ciągały, ale ewidentnie chciały zadzwonić do statku-matki 
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Ktoś tu "Piny and The Brain" oglądasaszenka pisze:Bo one potrzebują części do konstrukcji skomplikowanej machiny do rządzenia światem...
Zbieranie zbieraniem, ale Dusti tę dechę wyciąga, żeby się pod komodę wczołgać
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Im dłużej żyję ze szczurami pod jednym dachem, tym większą mam pewność, że "Pinky i Mózg" został stworzony na faktachBlackRat pisze:Ktoś tu "Piny and The Brain" ogląda![]()
saszenka
Ale wiesz, że to myszki
(kurde, znowu literówkę palnęłam, grrr... tu powinna być edycja chociaż na 10 sekund)
(kurde, znowu literówkę palnęłam, grrr... tu powinna być edycja chociaż na 10 sekund)
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Myszki nie-myszki, poza moim chomikiem Amplem, wszystkie gryzonie takie same kombinatory
Właśnie demolują mi ścianę...
Właśnie demolują mi ścianę...
saszenka
- malina89_dg
haha
"kradną pieniądze z kieszeni"
będę wiedzieć jak mi znikną kogo podejrzewać
bo zawsze na mamę zganiam że mi podebrała
a jeszcze mi się przypomniało co do wciągania do klatki, to u mnie jak Tajfun wyjdzie pierwszy dwoma łapkami z klatki i to Piorun go za ogon z powrotem wciąga
nie ma co
hierarchia musi w klatce być
najpierw on powinien wyjść a dopiero potem Tajfuś
Na prawdę kombinatory straszne
a jeszcze mi się przypomniało co do wciągania do klatki, to u mnie jak Tajfun wyjdzie pierwszy dwoma łapkami z klatki i to Piorun go za ogon z powrotem wciąga
Na prawdę kombinatory straszne
Ze mną: Teodor i Leon 
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki
Te dzieciaki jakoś nie specjalnie zaciągają wszystko do klatki, za to Wisienka to upychała do klatki co się dało i przez co się dało - mam nawet filmik jak próbuje wszystkie świeżo uprane hamaki, domki i kołderki (które leżały na szafce czekając na schowanie do szuflady) przez pręty upchnąć do klatki, ubaw miałyśmy niesamowity
Właściwie to pół na pół lądowało w klatce lub pod wersalką, gdzie większość czasu spędzała
Porzeczka również zabierała wszystko do klatki, a Achmed to wszystko wyciągała za wersalkę
Porzeczka również zabierała wszystko do klatki, a Achmed to wszystko wyciągała za wersalkę
nasz temacik
U nas zazwyczaj zawsze pod ręką jest jakaś szmatka, albo chusteczka - przez Bubusia zasikańca, który przelotem zawsze musi zostać ŚLAD. No więc taka szmatka, służąca wytarciu ŚLADU, zyskuje zapach szczura. A skoro pachnie szczurem to NALEŻY do szczura. I trzeba ją ukraść i schować ^^ Belze to nawet z ręki wyrywa ^^
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Moje już skończyły z ukradkową kradzieżą, na bezczela podchodzą, i wszystkimi możliwymi sposobami próbują otworzyć zaciśniętą pięść, w której kryje się coś niezmiernie ważnego, chusteczka, łupinka po dyni, itp!
saszenka
Hehe :] Arau, u mnie ślimacze ślady zostawia Hunter (baby mam, a i tak kropelkują na wszystko i wszystkich)
Te jak na razie uwzięły się tylko na moje korkowe podkładki pod szklanki, ciągle je albo zabierają, albo obgryzają
Te jak na razie uwzięły się tylko na moje korkowe podkładki pod szklanki, ciągle je albo zabierają, albo obgryzają
nasz temacik
A właśnie, zapomniałam!
Kupiłam dziecinkom przedwczoraj olej z wątroby rekina (jednak nie tran, ale z tych miękkich kapsułek też ładnie da się kropelki wyciskać). Oczywiście przede wszystkim był on zakupiony z myślą o Kane, a że naczytałam się, jak to szczury tran uwielbiają (to ryba, to ryba -żadna różnica ;]) to se myślę "nie będzie problemu - dam na łychę wszystkie zliżą" i co? I 4 litery! Ot co!
Wszystkie rzuciły się na łyżkę jak przez miesiąc głodzone, co najmniej jakbym im cucu dała, a Kane zrobiła minę i zaczęła się wzbraniać, jakbym jej ogień jeść kazała :/
No i znów muszę coś w żarciu przemycać, a to kicha bo przecież nie co dzień dostają "lejące' żarło, w którym można olej ukryć...
A że dziś dzionek warzywny (no przecie marchewki rybą nie natrę :/), to w efekcie musiałam dać trochę deserku gerberowego... nota bene, zastanawiający musiał mieć smak taki owocowy deserek z olejem rybnym
Ale zeżarły, wszystkie 
Kupiłam dziecinkom przedwczoraj olej z wątroby rekina (jednak nie tran, ale z tych miękkich kapsułek też ładnie da się kropelki wyciskać). Oczywiście przede wszystkim był on zakupiony z myślą o Kane, a że naczytałam się, jak to szczury tran uwielbiają (to ryba, to ryba -żadna różnica ;]) to se myślę "nie będzie problemu - dam na łychę wszystkie zliżą" i co? I 4 litery! Ot co!
Wszystkie rzuciły się na łyżkę jak przez miesiąc głodzone, co najmniej jakbym im cucu dała, a Kane zrobiła minę i zaczęła się wzbraniać, jakbym jej ogień jeść kazała :/
No i znów muszę coś w żarciu przemycać, a to kicha bo przecież nie co dzień dostają "lejące' żarło, w którym można olej ukryć...
A że dziś dzionek warzywny (no przecie marchewki rybą nie natrę :/), to w efekcie musiałam dać trochę deserku gerberowego... nota bene, zastanawiający musiał mieć smak taki owocowy deserek z olejem rybnym
nasz temacik
A może suchy chlebek skropić olejem? Albo Labo... może wtedy zeżrą? 
Albo taką sałatkę: trochę ogórka, pomidora, kukurydzę i jakiegoś ryżu czy makaronu z kapką oleju? Ludzie tak jedzą
Albo taką sałatkę: trochę ogórka, pomidora, kukurydzę i jakiegoś ryżu czy makaronu z kapką oleju? Ludzie tak jedzą
saszenka
O, Saszenka, z tym Labo to muszę spróbować, ale z tą sałatką to właśnie nie robiłam, bo skoro dla Kane sam olej taki przebrzydły, to raczej polanego nim żarcia też nie ruszy. Może następnym razem spróbuję :]
nasz temacik
Wybredna ta Twoja Kane, wybredna, księżniczka z potarganym futrem ^^
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
No cóż, nie ma co ukrywać - Kane to moja księżniczka (a że tak zapytam - wie ktoś jak wygląda jej imiennik? bo moglibyście się zdziwić
)
Wsiśkie moje to królewny, a co
Wsiśkie moje to królewny, a co
nasz temacik