Tasiemiec?Vicka211 pisze:Dlaczego myślę ciągle o czymś o czym wcale nie chcę myśleć ! To mnie zabija od środkaaa
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
-
klimejszyn
- Kontakt:
tak do tasiemca.. przed feriami rozmawiałam z koleżanką z klasy i ona opowiadała mi, że zawsze chciała mieć tasiemca. że to takie fajne, zawsze jest przy tobie, można z nim porozmawiać i w ogóle.. gadała mi o tym chyba przez całą lekcje a ja tylko siedziałam i się śmiałam jak głupiaWentzowa pisze:Tasiemiec?Vicka211 pisze:Dlaczego myślę ciągle o czymś o czym wcale nie chcę myśleć ! To mnie zabija od środkaaaNie no, przepraszam... co ci jest?
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
to się ciesz, że jak byłeś małyszczurfan pisze:Ogólnie jak byłem mały to miałem często słowotoki
ja do dziś tak mam. albo siedzę cicho i nie biorę udziału w żadnej rozmowie, albo dostaję słowotoku,
niezależnie czy ktoś słucha czy nie. a jak jestem sama to nawet po niemiecku gadam sama z sobą,
polecam, dobrze się ćwiczy język, nie muszą to być żadne ambitne gadki, u mnie leci to tak:
"jeju, ale nie chce mi się wynieść śmieci..no dobra, ruch to zdrowie, wszyscy mi będą zazdrościć, będę miała wyćwiczone nadgarstki, i w ogóle..." i takie blabla bla. i eszcze raz bla
...czyż nie dobija się koni...?
klimejszyn pisze:tak do tasiemca.. przed feriami rozmawiałam z koleżanką z klasy i ona opowiadała mi, że zawsze chciała mieć tasiemca. że to takie fajne, zawsze jest przy tobie, można z nim porozmawiać i w ogóle.. gadała mi o tym chyba przez całą lekcje a ja tylko siedziałam i się śmiałam jak głupiaWentzowa pisze:Tasiemiec?Vicka211 pisze:Dlaczego myślę ciągle o czymś o czym wcale nie chcę myśleć ! To mnie zabija od środkaaaNie no, przepraszam... co ci jest?
hehe. u nas jak ktoś beknął to się mówiło "pozdrowienia od tasiemca i ciotki glizdy"
można z nimi gadać, a one cie pozdrawiają
jak była i duużo przytyłam po przeprowadzce, to marzyłam, żeby mieć tasiemca, bo się wtedy chudnie. jaki to człowiek głupi jest..
wyleczyłam się z takich marzeń
u nas nadal tak jestsssouzie pisze: hehe. u nas jak ktoś beknął to się mówiło "pozdrowienia od tasiemca i ciotki glizdy"
Uwielbiam odcinki House'a kiedy właśnie wyciągają tasiemca...
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
K*rwa. Zostałam partnerem na studniówce.
nie chce
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
o jak ja bym chętnie na studniówkę poszła.. a byłam tylko na swojej..DK! pisze:K*rwa. Zostałam partnerem na studniówce.nie chce
o, albo na jakies wesele... szykuje się jakies? =D
No ja już dawno po swojej :/ Niecierpię takich imprez. To przyjdź za mnie. w ten piątek :/
ja też nie cierpię. na swoją studniówkę zmuszono mnie w zasadzie, więc już sukienka była, i taki milusi przypadek zwolnił mnie i nie poszłam
a w tym samym roku w lipcu był ślub mojej koleżanki i miałam kiecke na ślub 
- susurrement
ja tak samozalbi pisze:o jak ja bym chętnie na studniówkę poszła.. a byłam tylko na swojej..
o, albo na jakies wesele... szykuje się jakies? =D
nikt się nie żeni?:>
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
hehe. Ja ma wesele jedno w maju, i może w marcu. 
tzn znajomi. nie ja 
Dzis na tapecie zarządzanie jakością
Wlasnie koncze projekt... kurcze, a mogłam sie zabrać wczesniej za to 
I jeden wpis juz mam
(wprawdzie na 30, ale to sie przemilczy
)
Jeszcze dwa tygodnie i bedzie praktycznie po sesji, co mnie oczywiscie niezmiernie cieszy. Jeszcze bardziej mnie cieszy, ze to juz ostatnia sesja w moim zyciu o ile czegos głupiego znowu nie wymysle
I jeden wpis juz mam
Jeszcze dwa tygodnie i bedzie praktycznie po sesji, co mnie oczywiscie niezmiernie cieszy. Jeszcze bardziej mnie cieszy, ze to juz ostatnia sesja w moim zyciu o ile czegos głupiego znowu nie wymysle
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Czy wy też jesteście przewrażliwieni na punkcie szczurów ?
Czy tylko mi się coś z głową dzieje..?
Wczoraj w nocy kiedy spałam usłyszałam jak szczur chodzi . Mogło mi się też to przyśnić..ale kiedy otworzyłam oczy dalej było słychać. Zerwałam się z łóżka ,zamknęłam drzwi,żeby kot nie wszedł,zapaliłam światło . Cmokam,szukam,NIE MA!. Idę do klatki..zamknięta..szczury śpią..
Albo ostatnio oglądam telewizję i słyszę pisk . Rzucam pilota i biegnę do klatki. A rodzinka się ze mnie śmieje . Mój brat przez usta takie dźwięki wydawał.

Czy tylko mi się coś z głową dzieje..?
Wczoraj w nocy kiedy spałam usłyszałam jak szczur chodzi . Mogło mi się też to przyśnić..ale kiedy otworzyłam oczy dalej było słychać. Zerwałam się z łóżka ,zamknęłam drzwi,żeby kot nie wszedł,zapaliłam światło . Cmokam,szukam,NIE MA!. Idę do klatki..zamknięta..szczury śpią..
Albo ostatnio oglądam telewizję i słyszę pisk . Rzucam pilota i biegnę do klatki. A rodzinka się ze mnie śmieje . Mój brat przez usta takie dźwięki wydawał.
- sr-ola
Ja. Wychodzę za mąż . Ale jak macie ochotę to możecie iść za mniesusurrement pisze: nikt się nie żeni?:>
I wierz mi, w ogóle się za tym nie tęskni. Wręcz przeciwniepin3ska pisze:Jeszcze dwa tygodnie i bedzie praktycznie po sesji, co mnie oczywiscie niezmiernie cieszy. Jeszcze bardziej mnie cieszy, ze to juz ostatnia sesja w moim zyciu o ile czegos głupiego znowu nie wymysle
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]