Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Oj będzie co świętować
A propos imprez pomiędzy maturami: 11.05 mam ostatnią pisemną a 21.05 pierwszą ustną i chciałyśmy z przyjaciółkami zrobić w trakcie tej przerwy gruuubą imprezę ale doszłyśmy do wniosku, że to będzie głupi pomysł, bo jak to stwierdziła jedna z dziewczyn: "bałabym się, że bym się nagle odzyskała przytomność, spojrzała na zegarek i powiedziała: o kur....! za 20min mam ustną!"
wiesz ja musiałem bo na ustnym polskim który miałem dzień wcześniej polonista włożył rekę pod sukienke drugiej polonistce i trochę w szoku byłem ale to już mega offtop
taak, to teraz tylko trzeba kciukać żeby komisja sprawdzająca się nie czepiała
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Ha! Znalazłam produktywny sposób na robienie czegoś coby nie zdążyć się zestresować maturą, otóż moi Drodzy: Coka gotuje na potęgę of korz dla szczurów
Właśnie jestem w fazie twórczej domowego, bananowego ptasiego mleczka i galaretki z kurczakiem, marchewką, jajkiem i koperkiem ;>
Zaraz zabiorę się chyba jeszcze za mini pizze z warzywkami i kurczaczkiem
....
Hahahahahhahahaha właśnie wyobraziłam sobie 16 mikro galareteczek (takie jak czasami stoją na świątecznych stołach) i 16 mikro pizz