Futrzaste Stadko <:3 )~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Re: Futrzaste Stadko <:3 )~~
No aż niemożliwe, jak ta Miodynka przytyła 

-
Cudowna moja :*.
- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
We wtorek miała o 14 zabieg usunięcia guzów. Wszystko ładnie i pięknie, ładnie spała w kołnierzyku przez całą noc z wtorku na środę aż do 16...
Miodynka miała usunięte 2 guzy. Ma 2 szwy, pod pachą i pod pachwiną.
Wczoraj o 16 zauważyłam, że ma dziwną głowę ale nie myślałam żeby jej spuchło, stwierdziłam że po prostu jest 'grubawa'.
Zdjęłam i masakra, miała spuchnięty pysio! 2 godziny minęły i już było ok. Jednak na noc chciałam założyć jej kołnierzyk.
Na próźno. Wierzgała, i nie dała się założyć... Więc nie miałam innej możliwości, musiałam spędzić nockę na czuwaniu.
Jednak zawołali mnie na kolację, musiałam przyjść bez niej, 10 minut jedliśmy i jak wróciłam to zobaczyłam że nie ma szwa na pachwinie :/
Zdjęła po prostu! W transporterku znalazłam szew... Na szczęście ranka nie jest całkiem otwarta, w pośrodku prawdopodobnie jest dodatkowy szew.
Nocka minęła dobrze
Zdarzało mi się przysypiać na 2 godzinki tylko raz, rękę miałam na Miodynce,
byłam w pół-śnie i co pare-parenaście budziłam sprawdzić czy jest ok. Nic nie ruszała
Wszystko na miejscu.
Zdjęcia z wczoraj, kiedy nie chciała założyć kołnierzyka. Drugi szew ma pod spodem.

Dzisiaj o 14 zamiast jutro (bo dzisiaj wracam do Łodzi) mam wizytę w PulsVecie. Mam nadzieję że dadzą radę założyć kołnierz,
powinna nosić przez minimum 2 godzinki kiedy ja będę prowadzić auto.
Miodynka miała usunięte 2 guzy. Ma 2 szwy, pod pachą i pod pachwiną.
Wczoraj o 16 zauważyłam, że ma dziwną głowę ale nie myślałam żeby jej spuchło, stwierdziłam że po prostu jest 'grubawa'.
Zdjęłam i masakra, miała spuchnięty pysio! 2 godziny minęły i już było ok. Jednak na noc chciałam założyć jej kołnierzyk.
Na próźno. Wierzgała, i nie dała się założyć... Więc nie miałam innej możliwości, musiałam spędzić nockę na czuwaniu.
Jednak zawołali mnie na kolację, musiałam przyjść bez niej, 10 minut jedliśmy i jak wróciłam to zobaczyłam że nie ma szwa na pachwinie :/
Zdjęła po prostu! W transporterku znalazłam szew... Na szczęście ranka nie jest całkiem otwarta, w pośrodku prawdopodobnie jest dodatkowy szew.
Nocka minęła dobrze

byłam w pół-śnie i co pare-parenaście budziłam sprawdzić czy jest ok. Nic nie ruszała

Zdjęcia z wczoraj, kiedy nie chciała założyć kołnierzyka. Drugi szew ma pod spodem.

Dzisiaj o 14 zamiast jutro (bo dzisiaj wracam do Łodzi) mam wizytę w PulsVecie. Mam nadzieję że dadzą radę założyć kołnierz,
powinna nosić przez minimum 2 godzinki kiedy ja będę prowadzić auto.
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Widać kołnierz miała za ciasno, dlatego spuchła. Musi być na tyle luźno, żeby dało się wsadzić jeszcze palec.
Trzymam kciuki, żeby się już nie pruła tłuścioszka
Trzymam kciuki, żeby się już nie pruła tłuścioszka

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
- madziastan
- Kontakt:
Dziś poproszę żeby troszkę luźniej zakładali. Poza tym jak wczoraj sprawdziłam kołnierzyk, wsadziłam małego palca i jakoś nie mogłam wsadzić całego luzem. Poza tym po zabiegu dali mi Miodynkę bez kołnierzyka - powiedzieli że wcześniej chcieli założyć ale zawsze go zdjęła, więc na moją prośbę znów założyli, pewnie troszkę ciaśniej żeby nie mogła znów zrzucić.
Może kiedyś...
- madziastan
- Kontakt:
Miodynka ma się dobrze, mieszka z stadkiem. Ranki zagojone.
Dostaje zastrzyki Cyclonaminę ponieważ ma krwiaka pod szwami (sama krew). Miodynka schudła
Waży 490g.
Czas na foty.
Luzacka Cherry

Pysio Gryzi

Dziewczyny Vans

Ulubione miejsce Miodynki

Cherry a w tle Gryzia

Elegancja francja Lucynka

Wyścig

Zaskoczona Elentari

Klaciocha
i wspinająca Lucynka 

Lucynka i Elenka

Miodynka

Cherry i Miodynka

Siostry

Wyczyn Elentari

Lucynka

Czas na foty.
Luzacka Cherry

Pysio Gryzi

Dziewczyny Vans

Ulubione miejsce Miodynki

Cherry a w tle Gryzia

Elegancja francja Lucynka

Wyścig

Zaskoczona Elentari

Klaciocha

Lucynka i Elenka

Miodynka

Cherry i Miodynka

Siostry

Wyczyn Elentari

Lucynka

Może kiedyś...
Boskie 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
-
- Kontakt:
Dzielny mały rudzielec!!!Pozdrowienia od sióstr! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Chociaż u Ciebie weselej...
Dobrze, że Miodynka już ze swoim stadem i wszystko gra
Wygłaszcz całe towarzystwo, a rekonwalescentkę x2 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
- madziastan
- Kontakt:
Wzięłam na DT z tablicy http://tablica.pl/oferta/oddam-dwa-lyse ... f1461041d6 dziewuchy. Jak odebrałam, byłam zszokowana, po prostu nie ma oczek, nie widzi i jutro śmigam do weta z nimi + osobno z Miodynką na kontrolę.
Fuzzinka na pewno będzie miała usunięte operacyjnie martwe gałki oczne.

Fuzzinka na pewno będzie miała usunięte operacyjnie martwe gałki oczne.

Może kiedyś...
Te oczęta straszne...
jak można do czegoś takiego doprowadzić? brak mi słów...
http://s1255.photobucket.com/user/madzi ... 8.jpg.html zauroczyła mnie
chociaż ogólnie za fuzzami nie przepadam 

http://s1255.photobucket.com/user/madzi ... 8.jpg.html zauroczyła mnie

Z nami : Kreska, Tosia (http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=41343)
Przetransportowane: 8 przystojniaków i 8 samiczek
Za TM [*][/b]: Lucy, Hera, Topej, Fiona, Całka, Aria, Albert, Iskierka, Gabi, Safi, Plamka
Przetransportowane: 8 przystojniaków i 8 samiczek
Za TM [*][/b]: Lucy, Hera, Topej, Fiona, Całka, Aria, Albert, Iskierka, Gabi, Safi, Plamka
A ja miałam okazję poznać obie łyse panie, są przefajne
Do obcej osoby od razu wlazły na ręce, zero strachu, można obejrzeć, wygłaskać, z czego też skorzystałam, wycałowałam łysoliny
Ale fakt, ze kogoś, kto tak zapuścił oczy jednej panny, powiesiłabym za klejnoty... z tych oczek nic nie będzie, zapach mówi sam za siebie :/ Oby dało się uratować dziewczynę, bo generalnie nie sprawia wrażenia, żeby jej brak wzroku w czymś przeszkadzał

Ale fakt, ze kogoś, kto tak zapuścił oczy jednej panny, powiesiłabym za klejnoty... z tych oczek nic nie będzie, zapach mówi sam za siebie :/ Oby dało się uratować dziewczynę, bo generalnie nie sprawia wrażenia, żeby jej brak wzroku w czymś przeszkadzał

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
Szczury i tak prawie nie widzą, ich naczelnym zmysłem jest węch. A panienki szkoda i mocno trzymam kciuki.
Ze mną:koty: Nutek i Wolfgang oraz suka Masza
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
- madziastan
- Kontakt:
Już jesteśmy
Łysa miała wyczyszczone oczy, miała dużo brudu i strasznie śmierdzało (i tak cuchnie odkąd ją wzielam). Ma oczy, stan zapalny, uszkodzoną rogówke (widze blyszczace oko, pomieszana krwia + biały nalot na oku). Dostanie 2xdz dopyszczkowo baytril 0,1ml + 5 razy dziennie Gentamicin do oczu + 3 razy dziennie Difadol do oczu. Jak się poprawi to nie amputujemy. Jak nie będzie poprawy - usuwamy.
A u Miodynki, płyn surowiczy-krwisty nie powiększa, zostawiamy aż wchłonie krwiak.
edit.
Będę robić bazarek, przydałaby mi pomoc finansowa dla tej łysej fuzzinki na operację...

A u Miodynki, płyn surowiczy-krwisty nie powiększa, zostawiamy aż wchłonie krwiak.
edit.
Będę robić bazarek, przydałaby mi pomoc finansowa dla tej łysej fuzzinki na operację...
Może kiedyś...
-
- Kontakt:
Biedna malutka
Daj znać co i jak,kiedy bazarek,podrzuć linka,podrzucę jakiś komplecik specjalnie dla niej.

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek