Skoro go widzieli i nie wyciągnęli "bo sie nie dało" to widocznie za mało sie starali

Moderator: Junior Moderator
Nie dało się , ponieważ kra nie pozwalała na dopłynięcie łódką. Mówili dzisiaj w TV.Nina pisze:Kuźwa, biedny pies.
Skoro go widzieli i nie wyciągnęli "bo sie nie dało" to widocznie za mało sie starali
Jeśli to czajnik elektryczny, to nie chcę wiedziec co powiedzą Twoi rodzice >_< Taki czajnik okropnie żre prądsssouzie pisze:gotuję wodę w czajniku, i przytrzymuję wyłącznik kamieniem
Nie wyobrażam sobie tego. Nie wiem jak do końca było, ale moim zdaniem każda wymówka jest dobra. Chodziło o kasę... Widząc obcego psa na krze, zrobili szybką kalkulację "opłaca/nie opłaca". Dobrze, że się uratował. Siła działania zależy od siły determinacji...Podjęcie jakiejkolwiek akcji ratunkowej okazało się zbyt niebezpieczne i strażacy mogli jedynie współczuć przerażonemu psiakowi przepływającemu rzeką, kilka metrów od brzegu.
Wiem i niesamowicie się cieszę z tego powodu, ale chodziło mi o tych, którzy się nie pokwapilisssouzie pisze:no ale wyciągnęli go dziś. było w telewizorni![]()
no u mnie w pokoju 13-14 stopni jest, za drzwiami syberia. kaloryfery ledwo grzeją bo piec stary, farelka nie wyrabia, okna stare... co do ogonów to daje im co jakiś czas Vibovit, ale Fobia już na antybiotyku jedzie..Nieja pisze:A każde kichnięcie szczurasków powoduje pełną gotowość w podaniu leków zapobiegawczych![]()
Nie tylko zwykłe łódki mamy na świecie. Gdyby chcieli to by go wyciągnęli. U nas głupie lodołamacze pływają codziennie po kanale, nie wierze, żeby tam takimi nie dysponowali.Paul_Julian pisze:Nie dało się , ponieważ kra nie pozwalała na dopłynięcie łódką. Mówili dzisiaj w TV.Nina pisze:Kuźwa, biedny pies.
u nas ogrzewanie niby jest. ale piec stary i nie wyrabia, a rachunki przychodziły w wysokości jednej pensji rodziców + reszta rachunków to nie było na nic kasy. więc przykręcili. okna mamy podwójne, ale drewniane i stare. dom ociepliliśmy ale nie odczuwam różnicy. a farelka się nie spisuje najlepiej..yss pisze:bez jaj.
czytam i czytam i mam wrażenie, że zmyślacie. nie macie ogrzewania??
czemuż??
u nas też nie ma ogrzewania. znaczy jest, kominkowe, ale często od drewna zależy jak się ogrzeje.yss pisze:bez jaj.
czytam i czytam i mam wrażenie, że zmyślacie. nie macie ogrzewania??
czemuż??
Nie miałem o tym pojęcia o_O To jest racja, poszło na pewno o kasę. Mam nadzieję , że wóasciciel go zobaczył ( w koncu głosna sprawa) i nie pomysli "czy obciążą mnie kosztami czy nie?" , tylko pojedzie po pieska .Nina pisze:Nie tylko zwykłe łódki mamy na świecie. Gdyby chcieli to by go wyciągnęli. U nas głupie lodołamacze pływają codziennie po kanale, nie wierze, żeby tam takimi nie dysponowali.Paul_Julian pisze:Nie dało się , ponieważ kra nie pozwalała na dopłynięcie łódką. Mówili dzisiaj w TV.Nina pisze:Kuźwa, biedny pies.
Napisz do tego głąba , ze to Twoje samiczki.klimejszyn pisze:aaaa, chłop od szczurków, co to o nim ostatnio tak dużo piszę, mnie wkuuuurzaaaaa.
wystawił na gumtree ogłoszenie "mam do oddania dwa szczurki samce" i wstawił zdjęcie szczurków, które mi wysyłał że to samiczki..