mimo że jestem chora to i tak muszę na uczelnię latać... :/ skandal!
a panowie...? jak to tak...? akurat Kolesiowi się najwięcej kciuków przyda...Telimenka pisze: Wracajcie do zdrowia dziewczeta i te szczurze i te ludzkie

Moderator: Junior Moderator

a panowie...? jak to tak...? akurat Kolesiowi się najwięcej kciuków przyda...Telimenka pisze: Wracajcie do zdrowia dziewczeta i te szczurze i te ludzkie

) brać nowych szczurków. Z jednej strony już się kilka razy w życiu przeprowadzał i chciałabym mu tego zaoszczędzić, z drugiej jednak strony szczur potrzebuje szczura... No i mam dylemat... Co byście zrobili na moim miejscu?
) brać nowych szczurków. Z jednej strony już się kilka razy w życiu przeprowadzał i chciałabym mu tego zaoszczędzić, z drugiej jednak strony szczur potrzebuje szczura... No i mam dylemat... Co byście zrobili na moim miejscu? [*] dla skarbów..
 [*] dla skarbów..

nie spodziewałam się życzeń tutaj, super pozytywne zaskoczenie
 nie spodziewałam się życzeń tutaj, super pozytywne zaskoczenie 

Dzisiaj się dowiedziałam właśnie, że oba mioty na które jestem zapisana (X i Miot Cnót) dojdą do skutku
 Dzisiaj się dowiedziałam właśnie, że oba mioty na które jestem zapisana (X i Miot Cnót) dojdą do skutku  więc stwierdziłam, że się pochwalę, a co!
 więc stwierdziłam, że się pochwalę, a co! 
 Na pocieszenie dzisiaj przyjadą do mnie chłopcy z Krk na tymczas, śliczne dumboszki dwa, aż się dziwię, że nikt ich nie chce. Tym samym zabiję swoją tęsknotę za szczurasami i pomogę im znaleźć lepsze życie, zamiast tego w paszczy węża. Tutaj więcej o nich: http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t=27483
 Na pocieszenie dzisiaj przyjadą do mnie chłopcy z Krk na tymczas, śliczne dumboszki dwa, aż się dziwię, że nikt ich nie chce. Tym samym zabiję swoją tęsknotę za szczurasami i pomogę im znaleźć lepsze życie, zamiast tego w paszczy węża. Tutaj więcej o nich: http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t=27483
 Pasztet górą
 Pasztet górą  dzięki temu jeden włazi mi już na ramię (mimo, że nie mam nic do jedzenia) i nawet nie rzucił się do ucieczki jak go troszkę pogłaskałam
 dzięki temu jeden włazi mi już na ramię (mimo, że nie mam nic do jedzenia) i nawet nie rzucił się do ucieczki jak go troszkę pogłaskałam  Małe kroczki, ale jakże cieszą
 Małe kroczki, ale jakże cieszą  Drugi (ten który mi uciekł) jest zdecydowanie bardziej przestraszony (nie dziwię się), ale damy radę!
 Drugi (ten który mi uciekł) jest zdecydowanie bardziej przestraszony (nie dziwię się), ale damy radę!

w każdym razie słodziaki z nich niesamowite
 w każdym razie słodziaki z nich niesamowite  ekstra się razem bawią, widać że są zżyte ze sobą. Wymagają tylko troszkę cierpliwości.
 ekstra się razem bawią, widać że są zżyte ze sobą. Wymagają tylko troszkę cierpliwości. 

To może z tej miłości dołączą do Twojego stadka?
 To może z tej miłości dołączą do Twojego stadka? 
 W nagrodę śliczne zdjęcia jak się oswoją
 W nagrodę śliczne zdjęcia jak się oswoją 

no i voila
 no i voila 

już nie uciekają przy każdym ruchu, teraz nawet ciekawsko podchodzą do kratek jak coś się dzieje. Zaczynają reagować na cmokanie, co mnie najbardziej cieszy.
 już nie uciekają przy każdym ruchu, teraz nawet ciekawsko podchodzą do kratek jak coś się dzieje. Zaczynają reagować na cmokanie, co mnie najbardziej cieszy.  ale to zadziwiające jest... oni śmierdzą bardziej niż 7 bab razem wziętych
 ale to zadziwiające jest... oni śmierdzą bardziej niż 7 bab razem wziętych