Ucaluj dziewczynki i zdawaj relacje jak tam Twoje przekonywanie sie do nowych domowniczek
~~Moje Rekiny Puszyste
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: ~~Moje Rekiny Puszyste
O widze ze GMC sie zalaczylo
. Mi sie marzy Quadra ale to jeszcze odlegle plany.
Ucaluj dziewczynki i zdawaj relacje jak tam Twoje przekonywanie sie do nowych domowniczek
.Pekniesz czy nie.. oto jest pytanie 
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Szczur zmienną i nieprzewidywalną istotą jest.
Oo tak ,uważaj Deli z dwóch robi się sześc z sześciu 15...i to nawet jak są tej samej płci..
pochwal się klatka!
jaaa...wiedziałam ,że tak będzie!
a ile się tak w tej klaciorce zmieścić może ,hę?
a ile się tak w tej klaciorce zmieścić może ,hę?
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Hehehe, wiedzialam ze umrzecie z ciekawosci 
Klatą sie pochwalę ,a jakze, ale najpierw musze zwinąc dwie pozostałe, bo ta juz na trzeciego sie nie zmiesci... Na razie stoi sobie spokojnie, a ja sie zabieram jak pies do jeza.
Klatka została jakos tak niechcacy przyuwazona na Allegro. dl 100/szer52/wys85
(za 139 zl ,nowa)
Przynajmniej nie bede musiala juz montowac rury,ktorą i tak przegryzą
Wprawdzie moj rozsądek czasem zanika,ale chyba nie az tak... Góra to 4-5 dupeczek szczurzych

Za ucalowania oczywiscie dziekujemy:D
A tak sie zaklinałam, a pozniej znowu bede cierpiec :/
Ehh, ale serce nie sluga. Kto raz oddał się tym cudnym łapeczkom we władanie, to chyba juz sie nie wywinie
Klatą sie pochwalę ,a jakze, ale najpierw musze zwinąc dwie pozostałe, bo ta juz na trzeciego sie nie zmiesci... Na razie stoi sobie spokojnie, a ja sie zabieram jak pies do jeza.
Klatka została jakos tak niechcacy przyuwazona na Allegro. dl 100/szer52/wys85
Przynajmniej nie bede musiala juz montowac rury,ktorą i tak przegryzą
Rhenataco to to nie!, na pewno nieOo tak ,uważaj Deli z dwóch robi się sześc z sześciu 15...i to nawet jak są tej samej płci..![]()
Wprawdzie moj rozsądek czasem zanika,ale chyba nie az tak... Góra to 4-5 dupeczek szczurzych
TelimenkoNiestety juz pękłam... Jesli wszystko pojdzie jak ma pojsc, to przybedzie do mnie szczur-niespodzianka z Tych.Ucaluj dziewczynki i zdawaj relacje jak tam Twoje przekonywanie sie do nowych domowniczek.Pekniesz czy nie.. oto jest pytanie
Za ucalowania oczywiscie dziekujemy:D
A nie bezklatkowo niestety, pomieszkiwaly sobie w starym mieszkanku mojej pierwszej ekipy. Wprawdzie stadko pierwsze, bardziej hasalo po pokoju bez dozoru, niz siedzialo w zamknieciu, ale tym razem musialam troche przystopowac Trojcę, azeby nie zjadly swiezo odremontowanego pokoju ..Bo rodzice by zawalu dostali..A dziewuchy w gościach tak bezklatkowo sobie żyły? To dopiero musiała być radość z odkrywania nowych kątów... no, chyba że się spędziło cały pobyt wczepiając się w pańcię![]()
To chyba podciagne pod hasło "czarnowidztwo"...jaaa...wiedziałam ,że tak będzie!![]()
A tak sie zaklinałam, a pozniej znowu bede cierpiec :/
Ehh, ale serce nie sluga. Kto raz oddał się tym cudnym łapeczkom we władanie, to chyba juz sie nie wywinie
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Czy przypadkiem oferta nie jest z Wrocławia??*Delilah* pisze: Klatka została jakos tak niechcacy przyuwazona na Allegro. dl 100/szer52/wys85(za 139 zl ,nowa)
Super, że stadko się powiększy!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
a z wrocławia
Widzisz Ogoniasta, bo tak naprawde to ten hamak zapoczątkowal cale zamieszanie
stwierdzilam, ze skoro jest taki piekny (i ogroomny) to az ta klata nie pasuje !
No i wlazlam na all.
Widzisz Ogoniasta, bo tak naprawde to ten hamak zapoczątkowal cale zamieszanie
stwierdzilam, ze skoro jest taki piekny (i ogroomny) to az ta klata nie pasuje !
No i wlazlam na all.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
*Delilah* pisze:a z wrocławia![]()
*Delilah* pisze:Widzisz Ogoniasta, bo tak naprawde to ten hamak zapoczątkowal cale zamieszanie
No i wlazlam na all.
A mialas 
Co do klaciochy to skusila mnie i cena i gabaryty wlasnie ,a takze fakt ze mozna od gory ją otwierac *bo to jednak najwygodniejsze)
A jak z jej myciem sobie radzisz?
Co do klaciochy to skusila mnie i cena i gabaryty wlasnie ,a takze fakt ze mozna od gory ją otwierac *bo to jednak najwygodniejsze)
A jak z jej myciem sobie radzisz?
Kuwetę odpinam i wsadzam do wanny...pręty i koszyki umieszczone w środku myje w pokoju.*Delilah* pisze: A jak z jej myciem sobie radzisz?
Nie jest źle. Kolejną zaletą klatki jest to, że nie jest ciężka.
Juhu! Bedzie nowa szczura! Super

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
Jea
Deli, Ty wiesz co ? Ty musisz ją kiedyś przywlec na spotkanie jakieś 
A może te klateczki piętrowo postawić ? Więcej miejsca dla ogoniastych 
jedno jest natomiast pewnikiem. Malucha będzie miała najlepszy dom pod słońcem 
I upierdliwe ciotki 
e, ciotki sobie urobi