Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Vicka211 pisze:Nie, ja się pytam czy long hair, czyli czy długowłosy
Tadeusz!
Jestem ogarnięta
Tak długowłosy
Ależ dzisiaj zakręcony dzień, nie dość, że przyjechała Mysza to do tego właśnie "odbiłam" stado szczurów przeznaczonych na karmówkę i ląduje u mnie na dt mamusia z dwudniowymi małymi a reszta leci do Ajlii i część na dt bierze ona a reszta zostanie rozdzielona po innych dt. Ufff, zmęczyłam się
Pan Mysz jest bardzo ciekawskim stworzeniem, towarzyszy mi podczas przygotowań na przyjęcie dzieciaczków, wygląda do mnie, zaczepia i tak cudownie zamyka oczka kiedy zbliżam rękę (takie "i chciałbym i boję się" ).
Jak się cieszę , że to u ciebie wylądował ten bidulek odrzucony po powrocie przez własną rodzinkę! :)Już tak długo był sam, nie wyszła mu na dobre ta podróż do domu , który miał być stałym Wygłaszcz myszora ode mnie ; szczęściarz
unipaks pisze:Jak się cieszę , że to u ciebie wylądował ten bidulek odrzucony po powrocie przez własną rodzinkę! :)Już tak długo był sam, nie wyszła mu na dobre ta podróż do domu , który miał być stałym Wygłaszcz myszora ode mnie ; szczęściarz
Wymiziany jak tylko wchodzę do pokoju to wyskakuje z kokosa i się wspina na pręty, taki mini szczur
Nad Bożydarem też myśleliśmy
Myślałam jeszcze nad Bogumiłem, bo mój znajomy się tak zowie
Albo Bogusz
Ale chyba w końcu będzie Tadeusz/Tadzio/Tede/Tadzik/Tadunio
Pan Mysz Tadeusz, jak to dumnie brzmi a jaki z niego spider man lata po suficie klatki, Wielka Szu jest nim bardzo zainteresowana ale on niestety chyba woli bardziej filigranowe kobietki bo w ogóle nie wykazuje zainteresowania jej prawie półkilogramową "osobą"
Ogólnie szczury mają go w D i vice versa bo Tadzio reaguje tylko na mnie i jest wesoło
Właśnie się karmimy, ależ maluchy się dossały <3
Mamusia dzielnie zajmuje się maluszkami i sama pasie się namiętnie jajkiem, kurczakiem, ryżem i krewetkami
A kluski jakie cudne i jak się drą i kotłują
Mamusia dostała imię Baccara i pokazuje mi małe odsłania je i na mnie patrzy nawet nie dziabie jak wkładam rękę do klatki żeby włożyć lub wyjąć miseczkę
I jeszcze coś co mnie zabija: Baccara śpi na pleckach <3 wywala te swoje suty i śpi no cudo no
A Pan Mysz Tadeusz dostał drugie imię: Bogumił
Mamuśka: "oooo, Tadzio na mnie nasrał" "A wiesz, on mnie chyba lubi bo wchodzi mi na jedną rękę. Ale jak zbliżam drugą to ucieka, myślisz, że się jej boi? A może ona inaczej pachnie? A może on lubi tylko jedną moją rękę? Tadziuu ta druga rączka to też babcia"
Mum stoi zgięta w pół na środku kuchni: "Kasia! Czy on na mnie jest?! Bo go nie czuję!" "Mamo... popierdziela po półce "