To dobrze, że znaleźli u Ciebie domek.... skoro wcześniej mieli takie nieciekawe warunki
Moja trzoda
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Re: Moja trzoda
Gratuluję doszczurzenia 
To dobrze, że znaleźli u Ciebie domek.... skoro wcześniej mieli takie nieciekawe warunki
oby teraz już było tylko lepiej!
i żeby reszta nie pozarażała się świerzbem... 
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

teraz jeszcze bardziej rozpaliłaś mi wyobraźnię. Chcę ich widzieć! A ok. 400gramowych dorosłych szczurów się nie śmiej, bo mój G.Gacek 480 waży a roz...uchę w chałupie zrobił, a Stefek- skrzydełko 442...
a Białasiu... Właściwie myślę, że Białasa nawet nie ma co zagrzewać do boju, bo i bez tego nam tu już zaprezentował bezprzykładną wolę walki i w moich oczach już jest Zwycięzcą. Pozostaje z zapartym z podziwu tchem i zaciśniętymi palcami sekundować mu w korzystaniu z tego zwycięstwa. Tak Białasiu- You are the Champion! Wyciśnij życie, do ostatniej kropelki- niech nic nie zostanie wiedźmie. ♥
a Białasiu... Właściwie myślę, że Białasa nawet nie ma co zagrzewać do boju, bo i bez tego nam tu już zaprezentował bezprzykładną wolę walki i w moich oczach już jest Zwycięzcą. Pozostaje z zapartym z podziwu tchem i zaciśniętymi palcami sekundować mu w korzystaniu z tego zwycięstwa. Tak Białasiu- You are the Champion! Wyciśnij życie, do ostatniej kropelki- niech nic nie zostanie wiedźmie. ♥
- Anka.
- Kontakt:
świerzba nie mamy,sierść nijaka bo karmione tanim gownem, ot co...
w najbliższym czasie mają wyjść na prostą.
Białasek się dzielnie i ładnie trzyma, nieustająco ma wole życia, odpychany od miski uparcie prze do przodu i zwycięża! Tylnych łapek już niestety nie używa.
http://www.youtube.com/watch?v=wb5d_ey76NQ
http://www.youtube.com/watch?v=YInqa1nmnLc
Dzielne bielutkie biedactwo!!
Duużo się dla ogonka i dla Ciebie!!
http://www.youtube.com/watch?v=YInqa1nmnLc mmmmmm!!! Pohybelek!!!
Gorące mizianko dla całej gromadki!!

Duużo się dla ogonka i dla Ciebie!!
http://www.youtube.com/watch?v=YInqa1nmnLc mmmmmm!!! Pohybelek!!!
Gorące mizianko dla całej gromadki!!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Miało być dużo SIŁ..Ogoniasta pisze: Duużo się
mrau
Pulsujący Bialas..
Duzo zdroweczka... chociaz ta gula ,przerazająca jest...
Duzo zdroweczka... chociaz ta gula ,przerazająca jest...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
- Anka.
- Kontakt:
Ślicznie dziękujemy za miłe słowa i życzenia
Białasek i tak na filmiku wygląda lepiej, zmiana jest świeżo oczyszczona z płynów i ropy i stosunkowo mała już.
Białasek i tak na filmiku wygląda lepiej, zmiana jest świeżo oczyszczona z płynów i ropy i stosunkowo mała już.
- Anka.
- Kontakt:
Nigdy wcześniej nie miałam huskulka ,ale teraz przepadłam.
Kessar jest boski! Przesłodka, miniaturowa przytulanka z wyłysiałą dupolinką, tak uroczo bezpośredni i ładnie dogaduje się z innymi szczurzastymi.Mały ideałek.
A że i za oknem beznadziejnie i dzisiejszy dzień również beznadziejny to mnie naszło.
"Insze" forum jest dla mnie czytelniejsze i tam staram się śledzić oferty adopcyjne, planowane mioty i narodziny.
I naprawde jakiś taki niesmak ostatnio mnie bierze , osoba ma na tymczasie szczurka skądś tam, wątek, zdjęcia i aj waj niech ktoś go szybko weźmie, bo mama/wujek/narzeczony/sąsiadka nie zgadza się na dodatkowego szczura i nie ma co z nim zrobić.
A niedługo potem zapisy na mioty ,czy odbieranie maluchów. Czasem mam wrażenie że na rasiaka to człowiek zawsze miejsce znajdzie w klatce, a na kundla to już niekoniecznie...
No ale może to tylko moje odczucia
Kessar jest boski! Przesłodka, miniaturowa przytulanka z wyłysiałą dupolinką, tak uroczo bezpośredni i ładnie dogaduje się z innymi szczurzastymi.Mały ideałek.
A że i za oknem beznadziejnie i dzisiejszy dzień również beznadziejny to mnie naszło.
"Insze" forum jest dla mnie czytelniejsze i tam staram się śledzić oferty adopcyjne, planowane mioty i narodziny.
I naprawde jakiś taki niesmak ostatnio mnie bierze , osoba ma na tymczasie szczurka skądś tam, wątek, zdjęcia i aj waj niech ktoś go szybko weźmie, bo mama/wujek/narzeczony/sąsiadka nie zgadza się na dodatkowego szczura i nie ma co z nim zrobić.
A niedługo potem zapisy na mioty ,czy odbieranie maluchów. Czasem mam wrażenie że na rasiaka to człowiek zawsze miejsce znajdzie w klatce, a na kundla to już niekoniecznie...
No ale może to tylko moje odczucia
Co prawda, nigdy przy decyzji o przygarnięciu szczurka nie kieruję się wyglądem ale hasiorowatość Stefka jest dla mnie dodatkowym bonusem. Pierwszy był taki! Uwielbiam ich oczy. W dodatku wygląda mi, że Steful ani myśli wybieleć. Pierwszy, wybarwiał się w takim tempie, że podejrzewałam go o złośliwość (tym bardziej, że nie miałam pojęcia że to zwykły procesNigdy wcześniej nie miałam huskulka ,ale teraz przepadłam.
Kessar jest boski!
Jejku. Białasek
Nie, to nie tylko Twoje odczucia. Tak jest ze szczurami, psami, kotami, ludźmi…
- Anka.
- Kontakt:
No właśnie te jego kolorki są boskie. Przez plecki idzie ciemna smuga, jasniejsza po bokach aż znika, no cudnie. Moja mała srebrzysta wiercidupka
Mam zdjęcia i filmik Kessara, Pożogar i Hammerth mają tylko przytulanko-śpiące zdjęcia zza krat. Jutro mam wolne, więc najpóźniej wtedy wrzuce. I mam filmiki z Pohybelkiem i morzem szczurzych ciał
Białasek też ma takie drobniuteńkie te kosteczki, no i to krzywe złamanie, więc szybciej przestał używać łapek. Ale maleństwo ma apetyt, domaga sie wręcz jedzenia, toruje sobie droge do miski, szczury przestały go ignorować i teraz już nie śpi sam, zawsze ktoś zejdzie i przytuli sie do niego .
I Białasek pokochał soczek truskawkowy, będzie siedział przy misce i kilka minut pijąc, ale jaki potem zadowolony człapie na hamaczek
Teraz jak jestem w lecznicy to zawsze pytanie jak sie czuje Białasek, aż się nie chce wierzyć, że mimo wszystko smrodek ma taką wole życia. Tylko codziennie musze mu oczyszczać to zmiane, a on tego tak bardzo nie lubi,ale smrodu zielonkawej ropy i ja nie lubie
Odmienna, ja się nie potrafie kierować kolorkiem przy wyborze. I tak z reguły same "ostatki" do mnie trafiają
Chciałam z majówki czarnego kaptura, dostałam Białasa, bo albinosów nikt nie chciał.
Fatum i Meritum też ostatni zostali.
Chciałam czarnulka,ale z miotu został tylko Występek i Absurd.
Pohybel też ostatni się ostał i nikt go nie chciał.
Kolorki mam starszawe, bo takie zawsze małe zainteresowanie mają
As
Mam zdjęcia i filmik Kessara, Pożogar i Hammerth mają tylko przytulanko-śpiące zdjęcia zza krat. Jutro mam wolne, więc najpóźniej wtedy wrzuce. I mam filmiki z Pohybelkiem i morzem szczurzych ciał
Białasek też ma takie drobniuteńkie te kosteczki, no i to krzywe złamanie, więc szybciej przestał używać łapek. Ale maleństwo ma apetyt, domaga sie wręcz jedzenia, toruje sobie droge do miski, szczury przestały go ignorować i teraz już nie śpi sam, zawsze ktoś zejdzie i przytuli sie do niego .
I Białasek pokochał soczek truskawkowy, będzie siedział przy misce i kilka minut pijąc, ale jaki potem zadowolony człapie na hamaczek
Teraz jak jestem w lecznicy to zawsze pytanie jak sie czuje Białasek, aż się nie chce wierzyć, że mimo wszystko smrodek ma taką wole życia. Tylko codziennie musze mu oczyszczać to zmiane, a on tego tak bardzo nie lubi,ale smrodu zielonkawej ropy i ja nie lubie
Odmienna, ja się nie potrafie kierować kolorkiem przy wyborze. I tak z reguły same "ostatki" do mnie trafiają
Chciałam z majówki czarnego kaptura, dostałam Białasa, bo albinosów nikt nie chciał.
Fatum i Meritum też ostatni zostali.
Chciałam czarnulka,ale z miotu został tylko Występek i Absurd.
Pohybel też ostatni się ostał i nikt go nie chciał.
Kolorki mam starszawe, bo takie zawsze małe zainteresowanie mają
As
Nie za kolor się je kocha w końcuOdmienna, ja się nie potrafie kierować kolorkiem przy wyborze. I tak z reguły same "ostatki" do mnie trafiają![]()
Białasek mi zaimponował - takie małe schorowane ciałko, a tyle w nim siły. Trzymam za niego kciuki!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
z reguły same "ostatki" do mnie trafiają
no tak. Ostatni w kolejce... ale zobacz: jak to się i u mnie i u Ciebie sprawdza porzekadło: „kto bierze ostatki...ten dostaje jedne z najpiękniejszych, najmądrzejszych, najmilszych szczurów świata” -
........
( chyba się za dużo „Brzyduli” wiosną naoglądałam i okrutne Violetrtyzmy prawię
- Anka.
- Kontakt:
odmienna pisze:z reguły same "ostatki" do mnie trafiają
no tak. Ostatni w kolejce... ale zobacz: jak to się i u mnie i u Ciebie sprawdza porzekadło: „kto bierze ostatki...ten dostaje jedne z najpiękniejszych, najmądrzejszych, najmilszych szczurów świata” -![]()
![]()
![]()
spróbuj tylko zaprzeczyć, albo choćby w wątpliwość poddać tę tezę
![]()
........
( chyba się za dużo „Brzyduli” wiosną naoglądałam i okrutne Violetrtyzmy prawię)
Haha, ależ ja absolutnie nie zaprzeczam, zgadzam się jak najbardziej
I tak jak Ty Stefka tak ja pod nóż wysyłam Konsensusa, ma chłopak jeszcze pare dni, jesli mu nie przejdzie odwrotu nie ma. Żeby Baggins mi podziabany chodził !
--
Kilka fotek, filmiki się ładują , potem dorzuce
Pan Pohybel
I jeszcze jeden
Kessar
Pożogar i Hammerth
---
Do oddania jest klon Czesia z czarnym kapturkiem gratis.
Dokładnie jak Czesio i Meritum.
Tylko że teraz szczurów mam komplet
--
Panna Frytka skończyła dziś 6 lat!
Dalej jest wredną suką, ale już nie tak zadziorną
- Anka.
- Kontakt:
Filmiki:
Pohybel i szczurzaki
Kessar i Szpicelek
Kessar i Szpicelek vol.2
Kessar i Pasztet
Miłego oglądania
---
Bite 2 h zajęło mi zdecydowanie sie na sklep i złożenie zamówienia, za dużo stron do wyboru, a i nigdzie nie ma wszystkiego co bym chciała...
Pohybel i szczurzaki
Kessar i Szpicelek
Kessar i Szpicelek vol.2
Kessar i Pasztet
Miłego oglądania
---
Bite 2 h zajęło mi zdecydowanie sie na sklep i złożenie zamówienia, za dużo stron do wyboru, a i nigdzie nie ma wszystkiego co bym chciała...