taaaa? powiedz to mojej GabieIHime pisze:Octeniseptem spokojnie można przemywać rany pooperacyjne, otwarte, itd., tylko nie bardzo nadaje się do zlizywania.
 Wszystko nadaje się do zlizywania...
 Wszystko nadaje się do zlizywania...Moderator: Junior Moderator

taaaa? powiedz to mojej GabieIHime pisze:Octeniseptem spokojnie można przemywać rany pooperacyjne, otwarte, itd., tylko nie bardzo nadaje się do zlizywania.
 Wszystko nadaje się do zlizywania...
 Wszystko nadaje się do zlizywania... )
 ) w rubryce inne: umiem robić zastrzyk w locie
 w rubryce inne: umiem robić zastrzyk w locie  nigdy nie wiadomo, co na kim zrobi wrażenie
 nigdy nie wiadomo, co na kim zrobi wrażenie 

...pacjentowi, który waży pół kilo, ma paszczę uzbrojoną w cążki do metalu, dwadzieścia osiem wierzgających łap zakończonych szpileczkami pazurów i własne poglądy na temat wkłuwania czegokolwiek w kogokolwiek.saszenka pisze:Wpisz sobie koniecznie nowe umiejętności do cvw rubryce inne: umiem robić zastrzyk w locie
IHime pisze:...pacjentowi, który waży pół kilo, ma paszczę uzbrojoną w cążki do metalu, dwadzieścia osiem wierzgających łap zakończonych szpileczkami pazurów i własne poglądy na temat wkłuwania czegokolwiek w kogokolwiek.saszenka pisze:Wpisz sobie koniecznie nowe umiejętności do cvw rubryce inne: umiem robić zastrzyk w locie

Nistety gniję w pracy, więc nie będę świadkiem tej wiekopomnej chwili, ale kazałam TŻ nakręcić filmik
 Nistety gniję w pracy, więc nie będę świadkiem tej wiekopomnej chwili, ale kazałam TŻ nakręcić filmik 

Jutro jeszcze kontrola, ale jak sądzę - ostatnia!
 Jutro jeszcze kontrola, ale jak sądzę - ostatnia! 

Śliczny strupek, ranka malutka, lada dzień się zamknie i zapomnimy o sprawie. Alek robił furorę dzisiaj, bo wyszedł z transportera w poczekalni, to wzięłam go na ramię i spacerowaliśmy tak po dworze
 Śliczny strupek, ranka malutka, lada dzień się zamknie i zapomnimy o sprawie. Alek robił furorę dzisiaj, bo wyszedł z transportera w poczekalni, to wzięłam go na ramię i spacerowaliśmy tak po dworze  Ja w zwiewnej sukience, blond czupryna powiewa na wietrze, a na ramieniu - wielki, tłusty, obrzydliwy ściur ^^
 Ja w zwiewnej sukience, blond czupryna powiewa na wietrze, a na ramieniu - wielki, tłusty, obrzydliwy ściur ^^  

Kochasz te diabły i to widać, mają u Ciebie jak w puchu i oby mieli tak dalej (w co nie wątpię)!
 Kochasz te diabły i to widać, mają u Ciebie jak w puchu i oby mieli tak dalej (w co nie wątpię)!

I szczurom fajnie też się trafiło
 I szczurom fajnie też się trafiło