jakby bylo nudno bez Kamizelki
Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: wolna szczurza szuflandia
oooo widze ze na forum ukryte sa prawdziwe talenty 
 stylizacja pierwsza klasa 

- StasiMalgosia

Dobrze widzieć Kamizelkę w tak dobrej formie:) Souzie uważaj by szalona fryzjerka nie dobrała się do twojej czupryny 

- 
				Nietoperrr...
 - Kontakt:

Ej,a może to niegłupi pomysł..."Kamizelkowy salon odnowy głowy"...Nie używamy niebezpiecznych narzędzi,stylizacja za pomocą zębów... 
 Mogłabyś nawet co nieco na tym zarobić!Oryginalność teraz w cenie!!! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38

Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
ojej ile osób..dawno tu nie zaglądałam... 

oj tam, udawajmy po prostu, że enigmowata to taki typ, który zmienia sierść w dość nietypowy sposób

troszkę wystraszona taka lata, ale w dalszym ciągu to moja pcheła kochana.
w ogóle to fajnie coraz bardziej naśladuje Mu w okazywaniu mi uczuć. Siedzą z Mu u mnie pod kołdrą, tarmoszę Muszastą, Mu oczywiście odwzajemnia się myciem moich rąk, Enigma podchodzi, i zaczyna czyścić moje paznokcie

Miła jest takie "przyjęcie" do iskania

Podajemy Mu Vibovit na palcu- ślicznie delikatnie zlizuje. Enigma, poczuwszy zapach Vibovitu rzuca się na palec, niemal połyka w całości, stoi tak przez chwilę z moim palcem do połowy w jej pycholku, zastanawia się, próbuje go wciągnąć do szuflady- dalej sie zastanawia, puszcza go i zaczyna grzecznie zlizywać

Kamizelce nie podsuwam palców do gryzienia, to byłaby zbędna zachęta, ona dostaje oddzielnie odrobinę Vibovitu w miseczce, ale z małą ilością wody, bo za dużo wody i proszek już przestaje smakować (ja tez tak uważam, za mało słodkie toto później jest)

na umyśle oczywiście

ona taki nerwus po prostu jest. nerwus, nerwus, kochany nerwus.
ale ciesze się widząc ją każdego dnia przy wychylaniu się z szuflady z resztą szufladowców, ten jej wzrok, taki zaciekawiony i...i radosny. tak, właśnie radosny, jak dziecko "co one tam robią? na pewno jakaś fajna zabawa! może się przyłączyć?"
nie wiem tylko jakie uprzedzenie każe jej się nie przyłączać...

a to moje Mu Muszaste to już w ogóle zdjęcie to skarb

ehh, w sumie i tak, patrz jak to fajnie, że te łyse łapki to jednak nie choroba a "tylko skrzywienie". a tyle się zastanawiałyśmy

albo cały rok w czapce bym chodziła

lecem bo do babci na obiadek trza.

oj tam, udawajmy po prostu, że enigmowata to taki typ, który zmienia sierść w dość nietypowy sposób
troszkę wystraszona taka lata, ale w dalszym ciągu to moja pcheła kochana.
w ogóle to fajnie coraz bardziej naśladuje Mu w okazywaniu mi uczuć. Siedzą z Mu u mnie pod kołdrą, tarmoszę Muszastą, Mu oczywiście odwzajemnia się myciem moich rąk, Enigma podchodzi, i zaczyna czyścić moje paznokcie
Miła jest takie "przyjęcie" do iskania
Podajemy Mu Vibovit na palcu- ślicznie delikatnie zlizuje. Enigma, poczuwszy zapach Vibovitu rzuca się na palec, niemal połyka w całości, stoi tak przez chwilę z moim palcem do połowy w jej pycholku, zastanawia się, próbuje go wciągnąć do szuflady- dalej sie zastanawia, puszcza go i zaczyna grzecznie zlizywać
Kamizelce nie podsuwam palców do gryzienia, to byłaby zbędna zachęta, ona dostaje oddzielnie odrobinę Vibovitu w miseczce, ale z małą ilością wody, bo za dużo wody i proszek już przestaje smakować (ja tez tak uważam, za mało słodkie toto później jest)
ja bym powiedziała inaczej - "Kamizelka to chyba nie całkiem zdrowa jest "denewa pisze:Kamizelka to chyba już zdrowa całkiem jest... tak jej to uzębienie pracuje...![]()
na umyśle oczywiście
a pamiętasz jak sama zauważyłaś, że Kamizela potrafi tak po prostu leżąc nagle w szale zacząć rwać i szarpać materiał, na którym leży? może wyobraża sobie, że to moje palce? myśli sobie a ja bym jej zrobiła tak i tak, może by się wreszcie odczepiła?denewa pisze:tak jej to uzębienie pracuje...
Jestem w szoku...
ona taki nerwus po prostu jest. nerwus, nerwus, kochany nerwus.
ale ciesze się widząc ją każdego dnia przy wychylaniu się z szuflady z resztą szufladowców, ten jej wzrok, taki zaciekawiony i...i radosny. tak, właśnie radosny, jak dziecko "co one tam robią? na pewno jakaś fajna zabawa! może się przyłączyć?"
nie wiem tylko jakie uprzedzenie każe jej się nie przyłączać...
ol. pisze:A nikt nie wyłapał tej świetnej Mu
też lubię to zdjęcie, ale nie chciałam się tak otwarcie chwalić i przypominaćPaul_Julian pisze:Ja tę fotke już chwaliłem na ircu . jest re-we-la-cyj-na!
Lepsza od galerii ziewów , bo ziewać to potrafi kazdy szczur, a taki opad szczęki ...
a to moje Mu Muszaste to już w ogóle zdjęcie to skarb
Oleczko, czy wy tam ich takiej stylizacji przypadkiem nie uczyliście?Oleczka pisze:oooo widze ze na forum ukryte sa prawdziwe talentystylizacja pierwsza klasa
![]()
ehh, w sumie i tak, patrz jak to fajnie, że te łyse łapki to jednak nie choroba a "tylko skrzywienie". a tyle się zastanawiałyśmy
tego chyba bym nie przeżyła...zamknęłabym się z nimi w szufladzie i na oczy ludziom bym się nie pokazywałaStasiMalgosia pisze:Souzie uważaj by szalona fryzjerka nie dobrała się do twojej czupryny
albo cały rok w czapce bym chodziła
e tam oryginalna- powrót punkówiwonakoziarska pisze:Oryginalność teraz w cenie!!!
lecem bo do babci na obiadek trza.
...czyż nie dobija się koni...?

dziś zamęczę was zdjęciami mojego serca w szufladzie
wczoraj moja mama stwierdziła, że moje serce zostało w szufladzie, strasznie mi się to określenie podoba

nie marudźcie, i tak w aparacie było tych zdjęć ok 50, wybrałam przebrałam i zostało ich..hmm, sama nie wiem. coś około 20?
właśnie się ładują, więc ja sobie trochę popiszę. woda nam odmarzła, już się w śmietniku chwaliłam, posprzątane jest umyte wszystkie szczurze miski, dziś będzie jednak gruntowne sprzątanie czyli mycie półek, szuflad, i wielkie pranie, niestety ręczne, bo odpływu w pomieszczeniu gdzie pralka stoi wciąż nie ma.
ale co tam, dalim radę bez wody, damy radę piorąc ręcznie. to takie przygotowanie na wypadek gdybym kiedyś przypadkiem wyszła za amiszę

ale zanim pokażę serce w szufladzie, będzie zagubione zdjęcie z poprzedniej sesji rozmazanego uśmiechniętego serca na komodzie:

i teraz proszę państwa: Muszaśtwo moje zwane sercem w szufladzie:

wybaczcie..ale ona tak uroczo leżała i ruszała przez sen tymi łapkami- "ugniatała ciasto"

wczoraj moja mama stwierdziła, że moje serce zostało w szufladzie, strasznie mi się to określenie podoba
nie marudźcie, i tak w aparacie było tych zdjęć ok 50, wybrałam przebrałam i zostało ich..hmm, sama nie wiem. coś około 20?
właśnie się ładują, więc ja sobie trochę popiszę. woda nam odmarzła, już się w śmietniku chwaliłam, posprzątane jest umyte wszystkie szczurze miski, dziś będzie jednak gruntowne sprzątanie czyli mycie półek, szuflad, i wielkie pranie, niestety ręczne, bo odpływu w pomieszczeniu gdzie pralka stoi wciąż nie ma.
ale co tam, dalim radę bez wody, damy radę piorąc ręcznie. to takie przygotowanie na wypadek gdybym kiedyś przypadkiem wyszła za amiszę
ale zanim pokażę serce w szufladzie, będzie zagubione zdjęcie z poprzedniej sesji rozmazanego uśmiechniętego serca na komodzie:

i teraz proszę państwa: Muszaśtwo moje zwane sercem w szufladzie:

wybaczcie..ale ona tak uroczo leżała i ruszała przez sen tymi łapkami- "ugniatała ciasto"

- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

http://img519.imageshack.us/i/dscf1414.jpg/ jakie kochane !  

wymiziaj wszystkie panienki porządnie od nas

wymiziaj wszystkie panienki porządnie od nas
bez szczurków... 
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..

z przyjemnościąklimejszyn pisze:wymiziaj wszystkie panienki porządnie od nas
zaraz będziemy prać tą brrudną białą koszulkę na której Mu się w szufladzie dziś prezentowała
Moja mama dawała wczoraj dziewczynom po kawałku banana. dziwiła się tylko, że one wcale za bananem nie przepadają,a Kamizelki w ogóle nie interesowało co palce trzymają- bardziej interesowały ją same palce.
mama dziś opuściła nas- wróciła do warszawy. stoję i macham, mama otwiera okno i woła- idź idź gotować brokuła, słyszałam jak w nocy dzieciakom obiecywałaś ( czy ja naprawdę tak głośno gadam do szczurów?

Jakie serduszko kochane!  

Moje też nie przepadają za bananem
 Od nas też wymiziaj panny 

Moje też nie przepadają za bananem
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema

- Paul_Julian
 - Kontakt:

Rety, zawału mozna dostać po takich plackowatych fotkach!
Moje tak nie śpią

Moje tak nie śpią
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha

Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
O matko! cudowna 
Paul_Julian ja mam gorzej.. moje na wybiegu wcale nie śpią... Tylko biegają i siuśkają
Jak były małe to zdarzało im się przysnąć, ehh jakie wtedy były piękne i urocze
sssouzie zazdroszczę takich widoków

Ja jedynie mogę oczy nacieszyć Twoimi zdjęciami

Paul_Julian ja mam gorzej.. moje na wybiegu wcale nie śpią... Tylko biegają i siuśkają
Jak były małe to zdarzało im się przysnąć, ehh jakie wtedy były piękne i urocze
sssouzie zazdroszczę takich widoków
Ja jedynie mogę oczy nacieszyć Twoimi zdjęciami
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=24563 <-- moje mordeczki kochane 

Cud miód  

http://img28.imageshack.us/i/dscf1398j.jpg/
A tutaj wielkie stopy

http://img519.imageshack.us/i/dscf1414.jpg/

http://img28.imageshack.us/i/dscf1398j.jpg/
A tutaj wielkie stopy
http://img519.imageshack.us/i/dscf1414.jpg/
sssouzie pisze:...idź idź gotować brokuła, słyszałam jak w nocy dzieciakom obiecywałaś ( czy ja naprawdę tak głośno gadam do szczurów?)
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]

Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Paul, ja cię proszę, nie zawalaj(od zawałuPaul_Julian pisze:Rety, zawału mozna dostać po takich plackowatych fotkach!
Moje tak nie śpią
o taaakYxNinaxY pisze:O matko! cudowna
u mnie tylko Mu ma predyspozycje do takiego śpiochowania, jeszcze jak wygłaskam brzuszek to zaczyna się przewalać, rozciągać, machać łapkami
u mnie zazwyczaj rozwalają się do spania "gdzie ludzkie oko nie dosięgnie" czyli w ich domostwie- szufladach.
dziś Mu zrobiła sobie gniazdko z koszulki i poszła spać sama, a ja w odpowiednim momencie odsunęłam szufladę
a że grzało słoneczko to przyjemnie było już do kwadratu, takie głaskanie i słońce to nie byle co
a ja mam nadzieję, że i u nas i u was będzie takich widoków przybywać. wciąż i wciążYxNinaxY pisze:Ja jedynie mogę oczy nacieszyć Twoimi zdjęciami
czy mogę to interpretować jako : "ja też tak mam" ?sssouzie pisze: ...idź idź gotować brokuła, słyszałam jak w nocy dzieciakom obiecywałaś ( czy ja naprawdę tak głośno gadam do szczurów?)

Możeszsssouzie pisze:czy mogę to interpretować jako : "ja też tak mam" ?![]()
No cóż muszę wyznać, że u nas rozmowy do szczurków = monologi to dość powszechny proceder
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy

no u mnie też- zwłaszcza, że nie ma do kogo innego buzi otworzyćdenewa pisze:No cóż muszę wyznać, że u nas rozmowy do szczurków = monologi to dość powszechny proceder
ale też fajnie monologi owe "zbliżają" .
nie wyobrażam sobie mieszkania ze zwierzakiem pod jednym dachem i milczenie..ciągłe milczenie.
mam tu kolejny rzut fotosławów
postaram się tym razem zwięźle i na temat
(i tak mi się nie uda
kolacyja

no co, nie było mowy o ograniczeniach przecież

i tak mnie nie znajdziesz :

śpieszem się, bo Klimejszyn na zdjęcia czeka, nie ma więc opowiadania

- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

http://img651.imageshack.us/i/dscf1431n.jpg/ łomamo jaki gryz !  

http://img687.imageshack.us/i/dscf1427.jpg/ Mizelka to by się z Benitką zgrała idelanie

buziaki dla dziewczyn !

http://img687.imageshack.us/i/dscf1427.jpg/ Mizelka to by się z Benitką zgrała idelanie
buziaki dla dziewczyn !
bez szczurków...