B. polecam tą lecznicę. Leczono tu mojego psa, moje koszatniczki, i szczurki. Pani dr nawet nic nie wzięła za wizytę i podcięcie pazurków jak ostatnio u niej byłam.
Pan Doktor też jest przemiły
 . Polecam!
 . Polecam!Moderator: Junior Moderator

. Polecam!
 . Polecam!
 [/quote]
[/quote]
 i tam naprawdę wiedzą jak trzymać ogonka podczas "osłuchiwania", sprawdzone osobiście..
 i tam naprawdę wiedzą jak trzymać ogonka podczas "osłuchiwania", sprawdzone osobiście..  
 .
.
 . Kora była tam leczona z powodu ropnia pod uszkiem, naprawdę jestem zadowolona z jej kuracji (Kora mniej, ale kto by się cieszył z zastrzyków
  . Kora była tam leczona z powodu ropnia pod uszkiem, naprawdę jestem zadowolona z jej kuracji (Kora mniej, ale kto by się cieszył z zastrzyków   ). Przyjmuje tam kilku weterynarzy (chyba troje). Pani weterynarz, która leczyła Korę (niestety nie wiem, jak się nazywa  :-(  , młoda, niezbyt wysoka, chyba trochę kręcone włosy) bardzo dobrze odnosi się do szczurków, podczas ostatniej wizyty Kora wgramoliła jej się na plecy
  ). Przyjmuje tam kilku weterynarzy (chyba troje). Pani weterynarz, która leczyła Korę (niestety nie wiem, jak się nazywa  :-(  , młoda, niezbyt wysoka, chyba trochę kręcone włosy) bardzo dobrze odnosi się do szczurków, podczas ostatniej wizyty Kora wgramoliła jej się na plecy   .
  . (szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości
  (szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości   ).
  ).