Neo, Doc i Aki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Cyklotymia

Re: Neo i Doktorek

Post autor: Cyklotymia »

Jaka łatka śliczna! :D Słodki niuniek :] Zmienić Ci nazwę tematu, dodając kolejne imię? :D
Awatar użytkownika
Evilka
Numer GG: 6273947
Kontakt:

Post autor: Evilka »

Jak tylko uzyska imię :( narazie go brak!
'I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania.'
Neo, Doc i Aki
Cyklotymia

To daj koniecznie znać jak się nowy ogonek doimienni :) Kapturki są kochane strasznie.

Mizianko dla ogoniastych i dla cierpliwego i opanowanego pieseła (mój nadaktywny labrador - nie mieszka ze szczurkami tylko w domu rodzinnym - by chyba szału dostał i z miłości by zalizał i podrapał łapami na śmierć).
Awatar użytkownika
Evilka
Kontakt:

oj zebys ja widziala jaka zazdroscica i uwierz z cierpliwoscia niewiele ma wspolnego^^ chodzace ADHD, nie ma jeszcze roku i czasem mamy ochote ja udusic! ale potem robi cos tak wdziecznego i kochanego ze sie rozczulamy i mamy w nosie, ze zjadla nam drzwi/lozko/buty/ostatnia rolke papieru toaletowego...
nie wazne
kochamy ja bezwarunkowo ^^
Neo, Doc i Aki
Cyklotymia

Ale szczurów przynajmniej nie zjadła :) Też byśmy chcieli psiaka, ale z niedużym mieszkaniem większa by to była krzywda dla niego niż pożytek, więc się wstrzymujemy. Chociaż raz mało co nie wsiadłam do pociągu, we wrocławskim schronisku był pies dziesięcioletni, taki mieszaniec w stylu owczarka niemieckiego, który pracował z dziećmi z autyzmem. Gdy się zrobił stary, oddano go do schroniska jak szmatę, jak nieprzydatne ścierwo. Całe szczęście że się dowiedziałam że znalazł domek, bo już bym pojechała. Nie mieści mi się w głowie jak tak można.

Właśnie, pisałaś coś o dyżurach na SORze - coś z medycyną związanego? :) Jak tak, to żółwik.
Awatar użytkownika
Evilka
Kontakt:

studiuje ratownictwo medyczne - ostatni rok i jakkolwiek tego nie kocham i tak siebie w tym nie widze :(
przez kilka lat jeszcze bede zyla idea... a potem? do karetki i tak sie nie dostane...
wiec szukam alternatyw. myslalam, czy nie startowac na lek jeszcze raz, ale cholerka ja tu juz slub, zaraz chcialabym dzieci... a medycyna za bardzo czasochlonna.

a co do psiaka ze schroniska, wiem co czulas!!! ja ostatnio prawie wzielam kolejnego labka, ktorego ktos wyrzucil jak stara kanape! tak mi sie serce kroilo, ale znalazl sie dla niego dom:)
Neo, Doc i Aki
Cyklotymia

Ech, ja lek, ale szczerze mówiąc też siebie średnio widzę (dzieciaki, te sprawy), więc chyba mi psychiatria zostaje... Fakt, czasochłonne studia, ryjące beret, przez sześć lat na garnuszku rodziców, potem na stażu się zarabia WOW jakieś 1400 złotych przez rok, potem to się trzeba żebrać o rezydenturę, za mało jest miejsc, ech... Nie polecałabym nikomu leka, naprawdę :/ No i ludzie są tam w większości rypnięci, jak większość zaczynała z "powołaniem", tak pod koniec zostali ludzie albo zniszczeni psychicznie, albo roboty, albo nie wiem co - dziwni ludzie, słowo daję. Ja sama się zmieniłam przez leka, na gorsze, ale na szczęście nie aż tak jak inni.
Awatar użytkownika
Evilka
Kontakt:

no niestety:( jak nie masz pleców to nic Ci po leku... w sumie jak w każdym innym kierunku, trzeba mieć znajomych, jakieś plecy...
dzięki bogu branża IT rozwija się kosmicznie szybko w naszym kraju, więc póki co chwytam się tego i angielskiego, który udało mi się (dzięki bogu) posiąść. teraz w czwartek mam właśnie rozmowę rekrutacyjną dla firmy sprzedającej sprzęt Microsoftu, więc oby, oby... nie wiem jeszcze jak to pogodzę z ostatnim rokiem studiów, ale i kasy i pracy teraz potrzebuję...
Neo, Doc i Aki
Cyklotymia

Ooo, to kciukam! :)
Awatar użytkownika
Evilka
Kontakt:

proszę jak się chłopaki swietnie dogadują :))
Obrazek
Obrazek
Neo, Doc i Aki
Awatar użytkownika
Ensui
Kontakt:

Post autor: Ensui »

Jak to cudownie wygląda! Dwa wielkoludy i jeden taki bąbel :-*
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Evilka
Kontakt:

Re: Neo, Doc i Aki

yhym <3 na początku bałam się, że się nie porozumieją i że Neo (samiec alfa) będzie ganiał, ale jest okej. Ba! bardziej niż okej!
Naprawde mają się świetnie!
Neo, Doc i Aki
Awatar użytkownika
Saaa

Post autor: Saaa »

Braciszek mojego Remy'ego ;) Jak miło go widziec na forum ;) Evilka powiedz mi czy on przypadkiem nie ciemnieje? Jak odbierałam Remy'ego wydawał mi się bardziej siwy;) Wymiziaj chłopaków ode mnie ;)
Obrazek
Moje kochane ogonki;) http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=40758
Za Tęczowym Mostkiem: Albi [*][/color]
Awatar użytkownika
Evilka
Kontakt:

póki co tej mój jest na granicy siwości, a czerni. a przynajmniej jest mniej czarny niż moje dwa duże chłopaki ^^ zobaczymy jak będzie z czasem. I dawaj zdjęcia Elegancika, jak myśmy go nazywały ^^ kurcze na pewno chłopak rośnie jak na drożdżach! przysięgam był najcudniejszy z całej gromadki!!!
Neo, Doc i Aki
Awatar użytkownika
Saaa

Post autor: Saaa »

i właśnie dlatego, że był najukochańszy trafił do mnie ;) A mało brakowało a byś się już nie doszczurzyła ;) Byłam z chłopakiem odebrac Remyego i bardzo mu się spodobał Aki ;) Ale zrezygnował chyba nie chciał się przyznac. Jak wypaliłam z pomysłem 3 szczurka to mało brakowało a musiałabym się z łóżka wynieśc xD Może postaram się porobic Remyemu troszkę zdjęc. Może jeszcze dzisiaj spróbuje chodź to nie jest takie proste xd
Obrazek
Moje kochane ogonki;) http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=40758
Za Tęczowym Mostkiem: Albi [*][/color]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”