Orzechy
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: orzechy
Nie podawaj same orzechy jako pokarm dla szczurów. Raz na jakiś czas możesz dosypać szczurom, ale nie za często  

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...

- 
				DonyWalker
ok a jakie orzeszki szczury lubią najbardziej? Albo: jakie orzechy są najpotrzebniejsze?

Moje lubią orzechy włoskie, można też dać laskowe   Więcej nie pamiętam, ale może ktoś jeszcze coś dopisze.
 Więcej nie pamiętam, ale może ktoś jeszcze coś dopisze.

Więcej nie pamiętam, ale może ktoś jeszcze coś dopisze.
 Więcej nie pamiętam, ale może ktoś jeszcze coś dopisze.Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Chyba właściwie wszystkie są dobre, ale nie dawaj zbyt dużo migdałów (cyjanek) i ostrożnie z orzechami ziemnymi, ponieważ często zawierają pleśń. Orzechy to sam tłuszcz i białko, więc nie wolno podawać ich zbyt dużo ogonkom.

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust nasz temacik
 nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
 nasz temacik
 nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.