Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Mam dla Was zadanie związane z prawdopodobieństwem ;>
Kasia rozstała się wczoraj po 1,5roku z facetem (jak dotychczas najdłuższy związek). Następnie wieczorem wypiła butelkę wina i poszła spać ok 2 w nocy.
Za 3godziny i 15minut Kasia ma maturę ustną z polskiego do której praktycznie się nie uczyła.
Pytanie: jakie jest prawdopodobieństwo, że Kasia zda maturę?
alken pisze:Kasia zda maturę bo jest miszczu i wymiata
Oooo, sweet, dziękuję
Kasia właśnie prawie się zabiła grzebiąc w garderobie Mamuśki w poszukiwaniu czegoś co można na siebie włożyć i wyglądać względnie reprezentacyjnie stanęło na tym, że mam na sobie jakąś szaro-czarną kieckę i pończochy (modlę się żeby mi nie spadła któraś z tych moich chudych nóżek w trakcie prezentacji )
Jestem wściekła!
Komisja do dupy, chamskie, niedouczone, prostackie i bezczelne. Na 7 zdających 2 wyszły z płaczem a jedna walnęła drzwiami i wyleciała z budynku jak burza. A do tego wszystko tak przedłużyły, że dopiero wróciłam do domu ;/ ogarniam się i lecę do zoo.
A i zapomniałam! Buzia biegała dzisiaj po łóżku normalnie lata tylko trzeba ją asekurować coby z łózka nie spadła bo jeszcze trochę nieskoordynowana jest
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.