Moja Frytka,Beata i Farbka

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Axen97

Re: Moja Frytka i Beata

Post autor: Axen97 »

Aha... ::)
Nie oglądajcie na chomiku,tylko pobierzcie bo jakoś dziwnie przyspieszone jest :-\ .
Axen97

Co taka grobowa cisza sie zrobiła?....
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Bo jest weekend i ludzie maja swoje sprawki albo leniuchują .

Obejrzałem filmik, czy on jest przyspieszony, czy one tak naprawdę lataja ? :D
Jesli to zielone to siatka to moje taką wciągnęły nosem na sniadanie :)
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Axen97

Nie nie,odtwarzacz na chomiku zchrzaniony ;D .Możecie sobie pobrać na mój koszt,tylko błagam nie pobierajcie specjalnie dużo razy ::) .Tak,to zielone to siatka(plastikowa)...
Axen97

Musze sie przyznać,że znowu kupiłem Vitapol(w dodatku dla świnki morskiej)...Ludzie!W Łańcucie są 4 karmy dla gryzoni:Vitapol,Megan,Animals i ?(o tym za chwile..)i dropsiki....Dako-art.
Btłem dzisiaj w dwóch zoologach,a w trzecim sie kiedyś pytałem o jedzenie dla gryzoni,no i tylko te co napisałem.W dodatku w żadnym zoologu nie ma karmy z wariantem - dla szczura i ludzie się tłumaczą,że szczur jest jak świnka morska >:( .
A baba w jednym zoologu,to mnie po prostu zabiła:
Przychodze:Czekam 10 min,bo ona sobie pogaduszki o psie użądza z klientką,potem sie pytam,czy jest karma dla szczurów Tropifit Rat.Ona mi mówi,że nie mają karmy dla szczurów,tylko ogólnie dla gryzoni,i jest Vitapol,i karma na wage owocowo-zbożowa.Zainteresowała mnie ta karma,więc zapytałem się jakiej firmy,i usłyszałem:Dopiero do nas w workach przyjechała więc nie wiem...podziękowałem i wyszedłem.....
Kupiłem więc w moim zaufanym zoologu karme dla świnki i te dropsy truskawkowo-malinowe.
Moja ciocia(ta od malutkich szczurząt.... :P )kupiła jakąś karme tanią,ale ma bardzo urozmaicony skład,i w nim jest nawet ryba :o .Pojade do Rzeszowa w niedziele,to zobacze w zoologu ;) .
U mocih dziewczyn nic się nie zmieniło,ale na moich rękach wyglądają(w poruwnaniu do początku)jak szczury giganty :D .
Axen97

Sory za błąd ort. ;D
Awatar użytkownika
Lusia

Post autor: Lusia »

to dawaj zdjęcia jak to juz takie giganty;]

a propo karm dla szczurow to ciesze sie ze na około mnie maja wszedzie te najlepsze. bo gdyby był sam vitapol to bym sie zarzyletkowała hehehe
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]
Obrazek
Axen97

Dzięki za pocieszenie...xD
Przynajmniej mam dobrego weta w mieście,a karme w mieście 30 km od mojego... ::)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

No, tylko do tego weta musisz dotrzec. Najlepiej zamawiac przez net , bo wtedy jest niemal 2 x taniej. A dropsy Dako art nie są za zdrowe, one same z siebie wyglądają radioaktywnie. To juz chyba lepsze sa herbatniczki bebe (takie dla dzieci) . takie zwykłe, nie smakowe.
Na przyszłośc nie kupuj jedzenie nie dla szczurów, ewentualnie dla myszek, bo kazdy zwierz ma zupełnie inne potrzeby żywieniowe.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Axen97

Wiem,ale jak prosze w Łańcucie o karme dla szczura to sie ludzie takim dziwacznym wzrokiem patrzą ::) .
Wdług ich szczur jest taki,jaki każdy gryzoń.
Lusia-prszecież wczoraj wstawiłem film... ;) zajrzyj strone wcześniej....
Awatar użytkownika
Lusia

Post autor: Lusia »

aa no widziałam ale oglądałam przez chomika i nie wyraźne bylo. a dopiero teraz zobaczyłam ze trze4ba ściągać zebyy bylo normalne;]
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]
Obrazek
Axen97

No,z tym chomikiem coś nie tak jest ;) .Postanowiłem robić filmy,bo żadna z nich nie usiedzi tyle,żeb zrobić ostre zdjęcie,bo mój aparat nie chwyta(chyba że przy pięknej pogodzie ze słońcem wpadającym przez okno,ale teraz to rzadkość ::) )
Axen97

Dlaczego jest tak cicho? ::)
U dziewczyn nic się nie zmieniło,i nic im nie jest.Bitew już prawie wcale nie ma,a właściwie to nie są bitwy tylko iskanie na siłe.Dopiero teraz to zauważyłem :P .Oczywiście biły się też normalnie,ale po każdej bitwie następowało to iskanie.Do dobrze czy źle? ???
A i przyniosłem dobrą nowine ;D ...szczurki cioci otworzyły już oczka :D .
Awatar użytkownika
syntonia

Post autor: syntonia »

Wrzuć jakieś zdjęcia dziewczynek no i jak Ci się uda to osesków też ;)
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem."
Arthur Schopenhauer

[*] Smrodzio - na zawsze w moim serduchu [*][/b] [/i][/color][/size]
Axen97

Pozwól że zapytam:Co to oseski? ::)
Zablokowany

Wróć do „Nasi pupile”