Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Nie nie,odtwarzacz na chomiku zchrzaniony .Możecie sobie pobrać na mój koszt,tylko błagam nie pobierajcie specjalnie dużo razy .Tak,to zielone to siatka(plastikowa)...
Musze sie przyznać,że znowu kupiłem Vitapol(w dodatku dla świnki morskiej)...Ludzie!W Łańcucie są 4 karmy dla gryzoni:Vitapol,Megan,Animals i ?(o tym za chwile..)i dropsiki....Dako-art.
Btłem dzisiaj w dwóch zoologach,a w trzecim sie kiedyś pytałem o jedzenie dla gryzoni,no i tylko te co napisałem.W dodatku w żadnym zoologu nie ma karmy z wariantem - dla szczura i ludzie się tłumaczą,że szczur jest jak świnka morska .
A baba w jednym zoologu,to mnie po prostu zabiła:
Przychodze:Czekam 10 min,bo ona sobie pogaduszki o psie użądza z klientką,potem sie pytam,czy jest karma dla szczurów Tropifit Rat.Ona mi mówi,że nie mają karmy dla szczurów,tylko ogólnie dla gryzoni,i jest Vitapol,i karma na wage owocowo-zbożowa.Zainteresowała mnie ta karma,więc zapytałem się jakiej firmy,i usłyszałem:Dopiero do nas w workach przyjechała więc nie wiem...podziękowałem i wyszedłem.....
Kupiłem więc w moim zaufanym zoologu karme dla świnki i te dropsy truskawkowo-malinowe.
Moja ciocia(ta od malutkich szczurząt.... )kupiła jakąś karme tanią,ale ma bardzo urozmaicony skład,i w nim jest nawet ryba .Pojade do Rzeszowa w niedziele,to zobacze w zoologu .
U mocih dziewczyn nic się nie zmieniło,ale na moich rękach wyglądają(w poruwnaniu do początku)jak szczury giganty .
No, tylko do tego weta musisz dotrzec. Najlepiej zamawiac przez net , bo wtedy jest niemal 2 x taniej. A dropsy Dako art nie są za zdrowe, one same z siebie wyglądają radioaktywnie. To juz chyba lepsze sa herbatniczki bebe (takie dla dzieci) . takie zwykłe, nie smakowe.
Na przyszłośc nie kupuj jedzenie nie dla szczurów, ewentualnie dla myszek, bo kazdy zwierz ma zupełnie inne potrzeby żywieniowe.
Wiem,ale jak prosze w Łańcucie o karme dla szczura to sie ludzie takim dziwacznym wzrokiem patrzą .
Wdług ich szczur jest taki,jaki każdy gryzoń. Lusia-prszecież wczoraj wstawiłem film... zajrzyj strone wcześniej....
No,z tym chomikiem coś nie tak jest .Postanowiłem robić filmy,bo żadna z nich nie usiedzi tyle,żeb zrobić ostre zdjęcie,bo mój aparat nie chwyta(chyba że przy pięknej pogodzie ze słońcem wpadającym przez okno,ale teraz to rzadkość )
Dlaczego jest tak cicho?
U dziewczyn nic się nie zmieniło,i nic im nie jest.Bitew już prawie wcale nie ma,a właściwie to nie są bitwy tylko iskanie na siłe.Dopiero teraz to zauważyłem .Oczywiście biły się też normalnie,ale po każdej bitwie następowało to iskanie.Do dobrze czy źle?
A i przyniosłem dobrą nowine ...szczurki cioci otworzyły już oczka .