ja używam kapcia do zwalczania szkodników

Moderator: Junior Moderator

Doskonała wiadomośc, moje gratulacjeee!!! Potwory mają wreszcie szoferaNue pisze:Na koniec muszę się pochwalić, że po 5 podejściach zdałam wreszcie ten nieszczęsny egzamin na prawo jazdy i jest nadzieja, że już całkiem niedługo będę wozić ogony do weta samochodem, o!

Trootka i Lola dziabały w palce u nóg. Znalazłam skuteczny sposób. Po każdym ugryzieniu szczypałam oprawców w tyłek, nie za mocno, ale tak żeby było nieprzyjemnie. Efekt? Szanownych panienek palce już nie interesująNue pisze:Dziabie mianowicie pańciostwo po palcach, kiedy próbujemy ją wyciągnąć zza kanapy

Gratulacje
 Gratulacje  PiRAT drogowy
 PiRAT drogowy 
 i cala ulica wyludni się w oka mgnieniu
 i cala ulica wyludni się w oka mgnieniu 

Pamiętam, opowiadałaś. Tylko że one pewnie robiły to z niemądrej ciekawości lub z chęci zabawy (Mokka i Frappa też łapały palce w skarpetkach, jak były małe)... a Neska ewidentnie daje do zrozumienia: "zostaw, bo ugryzę naprawdę...". Czasem przewracam ją za karę na plecki, ale szczypania jej w takich momentach w tyłek chyba bym nie ryzykowałaTrootka i Lola dziabały w palce u nóg. Znalazłam skuteczny sposób. Po każdym ugryzieniu szczypałam oprawców w tyłek, nie za mocno, ale tak żeby było nieprzyjemnie.
 Diabliszcze i tyle.
 Diabliszcze i tyle.  Po dobroci nie chce (jogurcik/dropsik/bananek podsuwany pod nos nie skutkuje), a człowiek godzinę przed północą też by się już czasem chętnie spać położył
 Po dobroci nie chce (jogurcik/dropsik/bananek podsuwany pod nos nie skutkuje), a człowiek godzinę przed północą też by się już czasem chętnie spać położył 

http://s915.photobucket.com/albums/ac35 ... C04273.jpg
  http://s915.photobucket.com/albums/ac35 ... C04273.jpg Fotki
 Fotki 

dla Apokalipsy
 dla Apokalipsy 

Ale jak tak patrzę na te zdjęcia, to dochodzę do wniosku, że za grubasa trzeba się poważnie wziąć, bo to niezdrowe przecież...
 Ale jak tak patrzę na te zdjęcia, to dochodzę do wniosku, że za grubasa trzeba się poważnie wziąć, bo to niezdrowe przecież... !
 ! 

Naprawdę baaardzo zacnie urządzona... No, to ja zaczynam kombinować ze swoją klatencją
 Naprawdę baaardzo zacnie urządzona... No, to ja zaczynam kombinować ze swoją klatencją  ale najpierw nauka... 3 kolokwia w tym tyg
 ale najpierw nauka... 3 kolokwia w tym tyg   

Zresztą te kochające się siostrunie pewnie potrzebowałyby dwóch oddzielnych
  Zresztą te kochające się siostrunie pewnie potrzebowałyby dwóch oddzielnych  

chociaż... ona już chyba tak wygląda, grubas mały
 chociaż... ona już chyba tak wygląda, grubas mały