Moderator: Junior Moderator
nie ciałam nie ciałam...klimejszyn pisze:zrobiłaś to celowo, chciałaś ze mnie zrobić ciotkę, która nie rozróżnia dziewczyn !![]()
ale tylko jedna nie wygolonaklimejszyn pisze:ale tak to jest jak wszystkie główki ciemne są
nawet się nie przyznawajPaul_Julian pisze:A ja ich nie odrózniam >_<
Zresztą Mu na prawie wszystkich zdjęciach jest podczas posiłku lub napitkusssouzie pisze:jak dla mnie to proste jak niewiadomoco, Mu ma łagodny wyraz pyszczka, takie rozmarzony po trochu, zaspany...no, kochany.
Kamizelka zezowata dama, z tego "zaszczucia" samej siebie nochal jej się wydłużył, jakoś tak zawsze na zdjęciach wygląda.
Enigma...ten mały chojrak ma błysk w oku, którego żadna z nich nie ma![]()
Sołza szczurki do jedzenia serwujetosiakks pisze:http://img707.imageshack.us/i/dscf1717f.jpg/ az sie zrobilam glodna!piekne sa
he he he racjadenewa pisze:Hmmm wszystko u sołzy się obraca wokół jedzenia...![]()
![]()
rozpoznałeś, czy doczytałeś?Paul_Julian pisze:No patrz , i myslałem , że to Mu ściele łózko, a to Enigma >_<
się robi, ale wieczorkiem jak do domu wrócęPaul_Julian pisze:Weż może wrzuc takie 3 fotki en face pyśków
no...wiecie- jaki pan taki kramtosiakks pisze:he he he racjadenewa pisze:Hmmm wszystko u sołzy się obraca wokół jedzenia...![]()
![]()
Sołza to głodomor jest
to też faktdenewa pisze:Zresztą Mu na prawie wszystkich zdjęciach jest podczas posiłku lub napitku![]()
Doczytałemsssouzie pisze:rozpoznałeś, czy doczytałeś?Paul_Julian pisze:No patrz , i myslałem , że to Mu ściele łózko, a to Enigma >_<![]()