Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Paul_Julian »

klimejszyn pisze: właśnie. jak dla mnie brak edycji postu jest całkiem dobrym rozwiązaniem. bo tak to ktoś zada jakieś pytanie, zostanie za to ściskany, np za chęć rozmnażania szczurów, później to zmieni i wyjdzie na to, że mu wmawiamy.
ale przydałaby się opcja łączenia postów. to by było coś. nieraz w naszych tematach jest 5 własnych postów pod rząd, a tak to by się połączyło i byłoby git :)
Zwykły użytkownik widzi , ze post był zmieniony i o której , a Moderator zawsze widzi jak wyglądał poprzedni post. Scalanie byłoby super, widziałem , ze czasem jest tak , że posty pod rząd tej samej osoby same się scalaja i jest tylko dopisek "dodano dnia..."
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Kameliowa

Post autor: Kameliowa »

spróbuj do niego zagadać ;)
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

Paul_Julian pisze:
klimejszyn pisze: właśnie. jak dla mnie brak edycji postu jest całkiem dobrym rozwiązaniem. bo tak to ktoś zada jakieś pytanie, zostanie za to ściskany, np za chęć rozmnażania szczurów, później to zmieni i wyjdzie na to, że mu wmawiamy.
ale przydałaby się opcja łączenia postów. to by było coś. nieraz w naszych tematach jest 5 własnych postów pod rząd, a tak to by się połączyło i byłoby git :)
Zwykły użytkownik widzi , ze post był zmieniony i o której , a Moderator zawsze widzi jak wyglądał poprzedni post. Scalanie byłoby super, widziałem , ze czasem jest tak , że posty pod rząd tej samej osoby same się scalaja i jest tylko dopisek "dodano dnia..."
w takim razie, droga Moderacjo, czekamy na jakąś opcję scalania.. ;D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
grzesia

Post autor: grzesia »

Nie da rady, nawet gdybym przyszalała i to zrobiła to on zwykle jest z kolegami i by nie wyszło :P
Awatar użytkownika
Kameliowa

grzesia pisze:Nie da rady, nawet gdybym przyszalała i to zrobiła to on zwykle jest z kolegami i by nie wyszło :P
No to jak się mijacie. Zacznij np od zwykłego uśmiechu i "cześć" :)

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
grzesia

Uśmiech to ja planuję już od wieków tylko, że zawsze się nie składa np. dziś widziałam go tylko z daleka, chwilę patrzył w moją stronę a potem przechodził obok tak że byśmy się mogli o siebie otrzeć to on wtedy wzrok w inną stronę, co tak naprawdę jest perfidne :P
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Grzesia z opisu wnoszę, że oczywiste jest, że dziewczyna owa mu się podoba :) żaden przypadek :)
Pewnie kombinuje chłopak i niedługo wykombinuje co zrobić ;) uwierz :D
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

grzesia pisze: Mam problem i sobie pomyślałam, czemu nie szczurze forum? No więc - uważacie że jak chłopak się często na dziewczynę patrzy to znaczy, że mu się ona podoba? Ja mam taką skomplikowaną sprawę z takim jednym kolesiem :P W pażdzierniku szłam sobie sama na górę po schodach, on szedł sobie sam na dół i się spojrzeliśmy w oczy i od tej pory się patrzymy na siebie często, również często prosto w oczy (ale inteligentny tekst :D ) . Jednakże myślę, że to może być zwykły przypadek albo że się patrzy bo ja się patrzę. Wiem, że jest wolny i w ogóle nas cholernie dużo rzeczy łączy i nigdy w życiu nie miałam takich motyli... a nawet z nim nigdy nie rozmawiałam...Nie mam za bardzo jak go poznać, jedyną osobą, która mogłaby nas poznać jest mój kolega który się troche (bardzo troche ) z nim zna ale znam jego niedelikatność, zrobiłby to baaardzo perfidnie :P
Heh, miałam tak samo. Gapiliśmy się na siebie a okazało się, że to czysty przypadek ;) A motyle też były, dużo nas łączy. Nie miałam jak go poznać więc coś wykombinowałam i raz z nim pogadałam. I tyle.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
Kameliowa

Może się wstydzi ? Faceci to wstydziochy straszne i boją się odrzucenia amorów.
dziewczyny z resztą też

sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

to sobie odpuść ;) mi się wydaje, że jeśli ma kolegów to w takim wieku nie będzie umiał dla Ciebie z nich zrezygnować (no nigdy nie powinien nawet z nich rezygnować, ale na pewno potem byś marudziła, że koledzy są dla niego ważniejsi niż ty ::) )
...czyż nie dobija się koni...?
grzesia

Wydaje mi się, że on może być niesmiały w sprawach amorów. Nie wiem co o nim myśleć.
Wentzowa, ja właśnie myślę że to przypadek dlatego nie chcę nie wiadomo jak kombinować żeby potem było mi głupio koło niego przechodzić na korytarzu. Ale ostatnio tak poprostu dla żartu i żeby się czegoś dowiedzieć, napisałam do niego z koleżanką na gg jako inna dziewczyna. Okazało się że nawet otwarty jest więc pisaliśmy z 4 razy i trochę o np. typach urody i napisał że lubi rudy kolor włosów a ja wkońcu jestem ruda^^ a że bez różnicy dla niego czy farbowana czy naturalna (jestem farbowana oczywiście :P )
Awatar użytkownika
Zorlis
Kontakt:

Post autor: Zorlis »

Na - martwym niestety obecnie - forum OWP (owczarkowym, gdzie chyba zostałam jedynym aktywnym moderatorem, i tak sprowadzona do roli "sprzątaczki"), takim użytkownikom opcja edytowania postów była po prostu blokowana. Po wielokrotnych ostrzeżeniach i próbach przemówienia do rozsądku - np. szło o traktowanie psów, drut kolczasty i kamienie w kojcach, tym podobne, widoczne na zdjęciach, które później były usuwane.
Awatar użytkownika
kulek

grzesia pisze:Wentzowa, ja właśnie myślę że to przypadek dlatego nie chcę nie wiadomo jak kombinować żeby potem było mi głupio koło niego przechodzić na korytarzu. Ale ostatnio tak poprostu dla żartu i żeby się czegoś dowiedzieć, napisałam do niego z koleżanką na gg jako inna dziewczyna. Okazało się że nawet otwarty jest więc pisaliśmy z 4 razy i trochę o np. typach urody i napisał że lubi rudy kolor włosów a ja wkońcu jestem ruda^^ a że bez różnicy dla niego czy farbowana czy naturalna (jestem farbowana oczywiście :P )
Ja też zrobiłam coś podobnego. Powiedziałam tylko jak mam na imię, reszta wydała się jak kazałam mu pozdrowić koleżankę z którą był gdzieś-tam. Iiiii zrobiłam z siebie debila jak się dowiedział kim jestem ;) Ale co tam, może kiedyś razem będziecie się śmiać z tego, że on się bał do Ciebie zagadać a ty robiłaś takie "podchody" :P
grzesia

Wentzowa pisze:
grzesia pisze:Wentzowa, ja właśnie myślę że to przypadek dlatego nie chcę nie wiadomo jak kombinować żeby potem było mi głupio koło niego przechodzić na korytarzu. Ale ostatnio tak poprostu dla żartu i żeby się czegoś dowiedzieć, napisałam do niego z koleżanką na gg jako inna dziewczyna. Okazało się że nawet otwarty jest więc pisaliśmy z 4 razy i trochę o np. typach urody i napisał że lubi rudy kolor włosów a ja wkońcu jestem ruda^^ a że bez różnicy dla niego czy farbowana czy naturalna (jestem farbowana oczywiście :P )
Ja też zrobiłam coś podobnego. Powiedziałam tylko jak mam na imię, reszta wydała się jak kazałam mu pozdrowić koleżankę z którą był gdzieś-tam. Iiiii zrobiłam z siebie debila jak się dowiedział kim jestem ;) Ale co tam, może kiedyś razem będziecie się śmiać z tego, że on się bał do Ciebie zagadać a ty robiłaś takie "podchody" :P
No ja właśnie bardzo boje się wyjścia na debila ;)
Chciałabym kiedyś się z nim śmiać obojętnie z czego xd
Awatar użytkownika
kulek

grzesia pisze:No ja właśnie bardzo boje się wyjścia na debila ;)
Chciałabym kiedyś się z nim śmiać obojętnie z czego xd
No to spróbuj zapoznać się z nim "normalnie", "przypadkiem" albo coś takiego :P
Broń Boże nie zagaduj na naszej-klasie! ::) ;D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”