Bardzo lubię czytać Twój temat
Moderator: Junior Moderator

i je suchą karmę bez grymaszenia…skąd się takie Cuda biorą?
  i je suchą karmę bez grymaszenia…skąd się takie Cuda biorą?   

:
:

Widać, że za tym właśnie malutka tęskniła. A ja teraz dopiero widzę, że szczur samotny to NAPRAWDĘ szczur nieszczęśliwy.
 Widać, że za tym właśnie malutka tęskniła. A ja teraz dopiero widzę, że szczur samotny to NAPRAWDĘ szczur nieszczęśliwy.

Tylko bębenka jej brakuje
  Tylko bębenka jej brakuje 

Śliczne masz dziewczyny, wymiziaj i wycałuj je
 Śliczne masz dziewczyny, wymiziaj i wycałuj je 
 Mała już nie jest taka mała, jest u nas zaledwie tydzień, ale widzę, że urosła. W sumie nic dziwnego, jedzenie jest jej głównym zajęciem, kiedy nie śpi. Zapatrzona jest absolutnie w Mokkę i próbuje ją we wszystkim naśladować. Mokka jej trochę matkuje - śpi razem z Neską w domku, iska ją i we wszystkim pobłaża, małej uchodzi płazem nawet próba kradzieży jedzenia prosto z zębów... A jak wyciągam Neskę z klatki na oswajanie pod bluzą (ciągle jest trochę płochliwa), Mokka wygląda na zaniepokojoną i po chwili zaczyna małej szukać.
 Mała już nie jest taka mała, jest u nas zaledwie tydzień, ale widzę, że urosła. W sumie nic dziwnego, jedzenie jest jej głównym zajęciem, kiedy nie śpi. Zapatrzona jest absolutnie w Mokkę i próbuje ją we wszystkim naśladować. Mokka jej trochę matkuje - śpi razem z Neską w domku, iska ją i we wszystkim pobłaża, małej uchodzi płazem nawet próba kradzieży jedzenia prosto z zębów... A jak wyciągam Neskę z klatki na oswajanie pod bluzą (ciągle jest trochę płochliwa), Mokka wygląda na zaniepokojoną i po chwili zaczyna małej szukać. Można ją sobie obejrzeć w wątku 'Wasze klatki'.
 Można ją sobie obejrzeć w wątku 'Wasze klatki'.

Piękne kobiety
 Piękne kobietyNue pisze:...na imię jeszcze nie reaguje.
 A pozostałe reagują? Jeśli tak, to zazdroszczę, moje mają mnie w pupeczkach, kiedy je wołam po imieniu... Natomiast na cmokanie wszystkie pyszczki z kątów się wyłaniają
 A pozostałe reagują? Jeśli tak, to zazdroszczę, moje mają mnie w pupeczkach, kiedy je wołam po imieniu... Natomiast na cmokanie wszystkie pyszczki z kątów się wyłaniają 

No, Mokka reaguje, czasem tylko udaje, że nie słyszy. Jak wołam Frappę i mi szczególnie zależy, żeby się pokazała, do imienia dodaję 'chodź, pańcia da bananka'A pozostałe reagują? Jeśli tak, to zazdroszczę, moje mają mnie w pupeczkach, kiedy je wołam po imieniu... Natomiast na cmokanie wszystkie pyszczki z kątów się wyłaniają
 Nauczyły się tak same z siebie.
 Nauczyły się tak same z siebie.

!
 !