piękne piękne dziewczęta
Czapeczniki IV generacji eL maluszki
Moderator: Junior Moderator
Re: Czapeczniki IV generacji eL maluszki
też bym wysłała moje CV, nawet obiecane "żadnych więcej" by mnie nie powstrzymało...muszę jednak okiełznać najpierw moją dzikuskę
piękne piękne dziewczęta
piękne piękne dziewczęta
...czyż nie dobija się koni...?
Ale przepiękne dziewuchy!
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Czy dziewczynka 'F russian dove pearl' jest nadal wolna ?
Gdzie znajduje się hodowla ?
Gdzie znajduje się hodowla ?
ojej sa wolne dziewczynki :p takie sliczne wolne dziewczynki 
Olalala, hodowla mieści się w Lublinie i jest hodowlą niezależną, czytaj: nie zarejestrowaną w SHSRP. Ale obawiam się, że Merch szuka domu dla 2 panienek łącznie, nie pojedynczo. Aczkolwiek warto napisać swoje "CV", jeśli jesteś zainteresowana, być może zdecyduje się na ich rozdzielenie, nie wiem.
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Aha.. ale dwóch nie mogłabym kupić.
A czy jak się już kupuje tego szczurka, to trzeba osobiście go odebrać czy można znaleźć transport ? Bo ja mieszkam 300km od Lublina.
I jeszcze jedno pytanie : Jak ma wyglądać to CV ?
kurczę, nic nie wiem..
A czy jak się już kupuje tego szczurka, to trzeba osobiście go odebrać czy można znaleźć transport ? Bo ja mieszkam 300km od Lublina.
I jeszcze jedno pytanie : Jak ma wyglądać to CV ?
kurczę, nic nie wiem..
piekne!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
ciekawe czy aby jeszcze są wolne? merch mogłabyś nas doinformować?Oleczka pisze:ojej sa wolne dziewczynki :p takie sliczne wolne dziewczynki
Girls: Gallifrey Charmerie & Charlotte, Gallifrey Black Rose & Black Angel
[*]Sky, [*]Bess i [/color][/b][*]Graphi[/color][/b] - merchowe czapeczniki
[*]Cleo - jedyna w swoim rodzaju pani ambasador szczurzego raju[/color]
I zdjęcia! zdjęcia! Jak będziesz miała trochę czasu... 
Sa dwie wolne dziewczynki , wolne w sensie, ze decyzja co do nich jeszcze nie zapadla. Będe chciala aby do nowego domku poszly razem. Przypominam tez, ze ten miot jest miotem kontrolnym co oznacza ze w lini sa pewne problemy ( w prababka miotu Lara croft od cepic miala nowotwor , u części siostr babki (miot E) wystapily nowotwory gruczolow sutkowych i dlatego bede chciala aby dziewczynki poszly do domow gdzie beda mialy szanse ( jakby co tfu tfu) na dobra opieke weterynaryjną w tym mozliwosc operacji guzkow i ewentualnej sterylizacji . Niestety nowotwory sutkow sa bardzo czeste u samic i niestety występuja rowiez u samic w wielu liniach rodowodowych, nowotwory w tej lini nie wystapily jakos szczegolnie wczesnie , ale niestety się pojawily,poniewaz w przypadku nowotworow sutka usuniecie guzka jest koniecznoscia a sterylizacja zapobiega pojawieniu sie ewentualnych nastepnych guzkow , dostep do dobrego weta jest bardzo wazny.
Jeszcze a propos transportu szczurki najprawdopodobniej beda dowiezione do Warszawy i Poznania, transport do wroclawia naogol udaje sie zorganizowac , transport do Łodzi nie jest problemem podobnie jak transport do Krakowa.
A z nowinek szczuraski pieknie rosna i rozrabiają chętie przychodza do reki i napadaja swoja mamę. przynajmniej kilka fotek sprobuje umiescic jeszcze dzisiaj.
A z nowinek szczuraski pieknie rosna i rozrabiają chętie przychodza do reki i napadaja swoja mamę. przynajmniej kilka fotek sprobuje umiescic jeszcze dzisiaj.
Poproszę też zdjęcia samczyków bo coś o nich cicho 
Kilka nowych zdjec dodalam tu http://czapeczkowo.fotosik.pl/
jutro moze pojdzie lepiej z miniaturkami , dzis fotosik sie grzebie a ja nie mam czasu samce tez sa
jutro moze pojdzie lepiej z miniaturkami , dzis fotosik sie grzebie a ja nie mam czasu samce tez sa
merch pisze:[widzę że i Graphi się załapała na foteczkę...
Girls: Gallifrey Charmerie & Charlotte, Gallifrey Black Rose & Black Angel