zaraz, a może do jej wkopywania ?
http://images48.fotosik.pl/295/69d2187b8a513d3cmed.jpg - ach to spojrzenie aguta !
Piękne masz szczury, a takie zdjęcia jeszcze im uroku dodają

Pozdrawiamy i mizamy.
Moderator: Junior Moderator

Bardzo mi się podobały fotki z pobytu na łonie natury – kiedy następny wypad ? Przesyłamy czochranko dla wszystkich milusińskich
  Bardzo mi się podobały fotki z pobytu na łonie natury – kiedy następny wypad ? Przesyłamy czochranko dla wszystkich milusińskich 

.
.  ). Ale jak wróci do swojego domku będzie miał już kolegę
). Ale jak wróci do swojego domku będzie miał już kolegę  . No i łączenie stadka z Fili przeszło bardzo łągodnie, mała miała tylko jedną szramę na plecach, która już zniknęła. Ale one ciągle mają jakieś zadrapania, więc to nic nadzwyczajnego
. No i łączenie stadka z Fili przeszło bardzo łągodnie, mała miała tylko jedną szramę na plecach, która już zniknęła. Ale one ciągle mają jakieś zadrapania, więc to nic nadzwyczajnego  . Żadne dziecko mi nie zachorowało, tylko Juna uczy się zachowań od Hery, tzn przestała być taka milusia. No i jeszcze uczę Emi, Sonica i Kokę obrotu (inne nie chcą dać się przekupić
. Żadne dziecko mi nie zachorowało, tylko Juna uczy się zachowań od Hery, tzn przestała być taka milusia. No i jeszcze uczę Emi, Sonica i Kokę obrotu (inne nie chcą dać się przekupić  ). Dzisiaj porobię im jakieś fotki, mam nadzieję
). Dzisiaj porobię im jakieś fotki, mam nadzieję 

Astry pisze: tylko Juna uczy się zachowań od Hery, tzn przestała być taka milusia.